Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Синхронизирани дати във Вълновия модул на Синия орел

Размер на шрифта: a a a

По - важни дати, синхронизирани с Универсалния Галактически Слънчево - Лунен Календар на Новото Време

ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОБЕРТОНОВА ЛУНА
(26 юли 2010 г. – 25 юли 2011 г.)

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВОТО СВЕТОВНО ВРЕМЕ!
ЕДИННО ВРЕМЕ – ЕДИННА ЗЕМЯ – ЕДИННО ЧОВЕЧЕСТВО

29 ноемвриНачало на 19 Вълнов Модул на Синият Орел

ПРИЗИВ: Да се подготвим за 13- дневен звезден Wavespell на Изкуствата:12.12 2010 година -25.12.2010 година /КОЛЕДА и Изкуствата/ Очакваме Вашите Предложения и Проекти!

15 ден на 5-та Обертонова Луна, плазма Дали- понеделник, 1 тон, Мен – Син Магнитен Орел, кин 235.

Този ден има особена Духовна Сила. Синият Орел е посредник между Небето и Земята. На този Знак и в този ден  маите са посветили специална церемония за молитва, която носи добър късмет: Шукулем Чуач Ри Кахау. Енергията на Орела внушава независимост и променливост. В този ден можете да потърсите нови преживявания, нови приятели и бизнес- партньори. Погледнете навътре в себе си с погледа на Орела и ще усетите нарастването на Интуитивните усещания, прозрения и разкриване на сънищата. Ако понякога сте се почувствали арогантни, горделиви, безотговорни и отмъстителни- оставете всичко това в миналото. Направете Живота си Безкраен Празник!

"Неизпълненото обещание води до загуба на нашето щастие и лишава другите от щастие" - от Проекта Ринри

30 ноември - 16 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Сели - вторник, 2 тон, Киб -Жълт Лунен Воин, Кин 236.

Денят на Жълтия Воин е ден за прошка и самоанализ. Това е Енергията, която ни свързва с Вселенския Разум и Реалността, в която живеем. Ако днес някой сподели с вас Тайна, запазете я, но не се опитвайте да приемате недостатъците на хората- това е едно от отрицателните качества на Киб. Бъдете искрени и не прехвърляйте вината и отговорностите на другите. Бъдете Воин на Светлината – нека мечът на добротата и състраданието винаги е с Вас.

" Трудът е велика Радост"- от Проекта Ринри

01 декември - 17 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Гама - сряда, 3 тон, Кабан – Червена Електрическа Земя, Кин 237.

Енергията на Кабан е хармонична и любяща. В този ден не е нужно много да се мисли, повече трябва да се действа- за засилване на собственото благородство,  търпение и възвишена любов. Хората около вас със сигурност имат и добри идеи, направете така, че да се съберете и взаимно да се съветвате, да споделяте своите и техните възгледи. С помощта на Кабан това общуване става междугалактическо и многоизмерно. Преодолейте доверчивостта си и излъчвайте сигурност. Вие разбирате, че идва Новото Време, станете борци за справедливост и възцаряване на Земята на Новия Хармоничен Ред.

" Материалните блага идват при този, който ги използва за Благото на другите"- от Проекта Ринри

02 декември - 18 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Кали – четвъртък,4 тон – Ецнаб – Бяло Самостоятелно Огледало, Кин 238.

Това е Ритуален Ден за Синхронност, Ориентация и Навигация. Енергиен символ на Ецнаб е Обсидианът- Остър, черен, прозрачен и крехък минерал, който е много труден за шлифоване и обработване. Свързва се със силата и мощта на воина, както и с това, че всеки, който е роден под Знака на Ецнаб носи в себе си добротата и позитивността, но когато е негативен стига до крайности. Тази енергия дава силата на човека да отвори портал към други измерения. Не бъдете сприхави и гневни. Подбирайте приятелските си кръгове. Ако считате, че връзката, която имате в момента е нестабилна или проблемна този ден е подходящ за да я прекратите по най- лесен начин. Енергията на Ецнаб ще ви помогне.

" Давай и ще ти се даде"- От Пректа Ринри

03 декември - 19 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Алфа – петък, 5 тон, Кауак –Синя Обертонова Буря, Кин 239, ДЕН на ВЪЛШЕБНАТА КОСТЕНУРКА.

В този ден Вълшебната костенурка ще ни помогне да подобрим груповите взаимоотношения- да помислим за потомството. Вечното повторение на Живота в бъдещите поколения.Енергията на Кауак изразява силата на обединението, разширеното съзнание, изобилието, както в материален план, така и в духовен смисъл. На този ден маите правят ритуал за изцеление. Кауак ни приканва да използваме лечебните растения, защото това е денят на енергията на Природата и елементите й. На този ден се отправят молитви за дъжд. Благоприятен ден за привличане на богатство и изобилие в бизнеса, защото Кауак е знак на изобилието.

" Помни за Изток и не пренебрегвай Завършекът"- от Проекта Ринри

04 декември - 20 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Лими - събота, тон 6, Ахау – Жълто Ритмично Слънце, Кин 240.

Това е Денят на Величието и Могъществото на Живота. Какво би бил нашият Живот без Слънцето? По древна маянска традиция на този ден се провеждат специални церемонии за защита от Укуб` Как`Иш ( Седемте гряха): гордост, честолюбие, завист, лъжа, престъпление, неблагодарност и невежество. Това е най- благоприятният и най- могъщият ден в този Вълнов Модул – да го посветим на Бога. На всички, които са родени под знака на Ахау пожелаваме да осъзнаят и прилагат мисията си на Земята- те са тук за да греят, да разпръскват светлината, преодолявайки егото си, да бъдат бойци по природа и винаги както слънчевите лъчи да си пробиват път, следвайки собственото духовно развитие.

" Надеждата е Слънчевата Светлина в нашето сърце"- от Проекта Ринри

05 декември - 21 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Силио - неделя, тон 7, Имиш- Червен Резонансен Дракон, Кин 241, ДЕН на ГАЛАКТИЧЕСКА АКТИВАЦИЯ. 19;37 - Новолуние.

В Деня на Дракона се събужда Енергията на промяната, на Водата- тя е изворът на Живота в най- чистата си и изначална форма. Колко добре би било в този ден да имахме възможността да общуваме със съществата, които живеят във водата- делфини, китове…! Какви Послания от Космоса можеха да ни споделят морските бозайници? – може би някои от Вас ще успеят интуитивни да уловят със силата на съзнанието си нечий зов за помощ, да усетят чуждата болка? Родените на този ден обичат да помагат на приятелите си, затова да използваме енергията на Дракона за да укрепваме Духа и вътрешните си способности.

Денят е Галактически Активен- Идва Енергийна Помощ от Галактиката- да отворим сетивата си и да я усвоим!

Новолунието е повод да сме позитивно настроени, да работим усилено, за да имаме успехи. Денят е подходящ за отказване от вредни навици.

" Вярата ни води към успех, а страхът и съмнението - към неуспех"- от Проекта Ринри

06 декември - 22 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Дали - понеделник, тон 8, Ик – Бял Галактически Вятър, Кин 242. Ако добре сте усвоили енергията на Белия Вятър, чиито полъх беше достатъчно осезателен на 16 ноември 2010 година, ще се досетите, че и днес Времето може и да се забавя, дори да спира, за да си поеме Дъх. Оставете чувствата да говорят през Очите Ви – отпуснете се и когато му дойде Времето ще имате отговор на поставените въпроси, но не забравяйте да попитате Сърцето си!

" Уважавай себе си и постъпвай така и с другите"- от Проекта Ринри

07 декември - 23 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Сели - вторник, тон 9, Акбал- Синя Слънчева Нощ, Кин 243.

Какво сънувахте на 17 ноември 2010 година? Днес, 7 декември 2010 година ще имате успех в бизнес- начинанията си…И не забравяйте да сънувате мечтите си- рано или късно те ще станат реални.

" Животът- това е драма, сътворена от Бога и ние играем в нея Главна Роля" от Проекта Ринри

Следва продължение…


  • Начало на Ислямска Нова Година по Календара Хиджра / Hijri/- 1432 АХ

08 декември - 24 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Гама - сряда, тон 10, Кан –Жълто Планетарно Семе, Кин 244. За Силата на Жълтото Семе си спомнете какво ново начало поставихте на 18 ноември 2010 година. Не спирайте да работите по въпроса. На всички сегашни, бивши и бъдещи Студенти – Честит Празник от Сърце!

09 декември - 25 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Кали - четвъртък, тон 11, ЧикЧан - Червена Спектрална Змия, Кин 245, Ясен Знак на Пакал Вотан, Полярен Кин. С Енергията на ЧикЧан общувахте на 19 ноември. Спектралния тон на освобождението, съчетан с енергията на ЧикЧан ще ни избави от излишните неща – стига само ние да позволим това, да се отпуснем и освободим от вибрациите на напрежението, лъжата и страха. Да бъдем готови да изпитаме цялото великолепие на Живота.

Кин 245 и Кин 132 са два от Ясните знаци, които ни е оставил Пакал Вотан на капака на своята гробница. Те се намират на източната й страна, а сумата на техните тонове е 13- това е една препратка към пророчеството на календара от 13-те луни.

От 245 кин започва 4 етап на Червеният Галактически Сезон на Жизнената Сила, стадий на преместване/ Лъч на Разсъгласуване/- продължава до 249 кин вкл., след което идва Белия Галактически Сезон на Любовта…

Знакът ЧикЧан е единият от Пазачите на посоките на Еволюцията…, т.н Полярни Кинове.Тези Знания се отнасят към знанията за Хроматичния Ред и 4- те Галактически Спектъра на Цолкин…  

10 декември - 26 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Алфа - петък, тон 12, Кими- Бял Кристален Съединител на Световете, Кин 246; За да усетиш Енергията на Кими виж 20 ноември. Кристалният тон на сътрудничеството ще ни помогне да се трудим съвместно с останалите за общото благо- да бъдем предани и искрени в самоотдаването. Да станем проводници на вселенската истина за Единството на Духа.

11 декември - 27 –ти ден на 5 Обертонова Луна, плазма Лими - събота, тон 13, Маник – Синя Космическа Ръка, Кин 247; За Енергията на Маник виж 21 ноември 2010 година. Все пак е събота по григорианския календар, да излезем сред Природата и да се слеем с нея.

Следва продължение… 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.