Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълнови модул на Жълтата Звезда

Размер на шрифта: a a a

12 декември 2010 година - Начало на 20 Вълнов Модул на Жълтата Звезда „СИЛАТА НА ИЗЯЩЕСТВОТО”

28 –ми ден на 5 Обертонова Луна, плазма Силио – неделя, тон 1, Ламат – Жълта Звезда, Кин 248; За Енергията на Ламат виж 22 ноември 2010 година. В началото на Вълновия Модул на Синия Орел отправихме призив към всички, живеещи по 13 Лунния Календар да се отправят на звездно пътешествие в света на Изкуствата. Днес е деня, в който можем да обединим усилията си за да творим красота и да даряваме  хората около нас с изящество на взаимоотношенията, да се научим на изкуството да общуваме помежду си, привличайки себеподобни.

  • Св. Спиридон, епископ Тримитунтски чудотворец
  • Празник на грънчарите и казанджиите

13 декември- 1 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Дали- понеделник, тон 2, Мулук- Червена Луна, Кин 249. Днес бъдете внимателни – погледнете към знаците, които ви подава Вселената за да се свържете с висшето си Аз.Днес е най- доброто време за придобиване на хармония и равновесие в мислите и чувствата.Развивайте гъвкавост на съзнанието, бъдете възприемчиви към новите вибрации. Пробудете в себе си космическата памет и умението да използвате космическата енергия.

  14 декември- 2 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Сели- вторник, тон 3, Ок –Бяло Куче, Кин 250. В този ден дайте свобода на чувствата си, не драматизирайте нещата, гледайте опростено на нещата. Слейте се с реалностите на цикличната Природа, Спомнете си за своите близки и роднини, обградете ги с нежност, а ако не сте заедно, обадете им се.Те със сигурност ще се зарадват.

  • Ден на ветеринарномедицинските специалисти

15 декември- 3 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Гама- сряда, тон 4, Чуен- Синя Маймуна, Кин 251. Забравете за вниманието да сте перфектни- събудете отново Детето в себе си. Отнесете се към случващото с хумор, забавлявайте се, не се страхувайте да кажете истината на хората до вас. Приемете всичко, което се случва леко и непринудено. Днес имайте цел: да придобиете форма, състояща се от красота и хармония. Вашата активност и конкретни дела ще ви помогнат. Помнете, че във Вселената има Изобилие. 

  • Международен ден на чая (отбелязва се от 2005 г.)

16 декември- 4 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Кали- четвъртък, тон 5, Еб- Жълт Човек, Кин 252. Енергията на Еб ще ви помогне да доведете докрай замисленото от вас чрез мъдростта си  и свободната воля. Вашата независимост ще съдейства за преодоляване на ниската самооценка и съмненията, които ви терзаят.Смело стъпвайте по пътеката и забравете лошите мисли, просто изхвърлете от живота си всички проблеми и препятствия. Ще ви помогнат духовното богатство и целеустремеността.

17 декември- 5 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Алфа- петък, тон 6, Бен- Червен Небесен Странник, Кин 253. Ден на Вълшебната Костенурка. Днес тръгнете на пътешествие в света на непознатото.Разширете познанията си, приемете смело всичко ново и неизвестно за вас досега. Бъдете гъвкави – потопете се и участвайте активно в изпълнение на Пророчеството за възстановяване на Земята в първоначалното й състояние- „Райска Градина”. Ще ви помогне вътрешната уравновесеност и хармония, съчетани с чувството ви за мярка във всичко.

18 декември- 6 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Лими- събота, тон 7, Иш- Бял Вълшебник, Кин 254. Днес навярно ще се опитате да помогнете на близките си или на нуждаещи се ваши приятели. Направете го заедно с енергията на Иш- вашата нежност и любов са способни да правят чудеса. Поговорете си и с децата- с открито сърце и мъдри съвети- разтопете ледовете и премахнете бариерите, които ви разделят с любимите хора.Живейте тук и сега. Не мислете за миналото и бъдещето. Когато се освободите от обидите, когато душата ви е чиста и сияйна, тогава пред вас се откриват новите възможности. Нима това не е ЧУДО?

19 декември- 7 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Силио- неделя, тон 8, Мен, Син Орел, Кин 255. Повярвайте в себе си, в своите мечти и съновидения, днес Синия орел ви дарява с мощта да усетите цялостната картина на света, до най- дребните детайли. Днес вие виждате по ясно от всеки друг ден с очите на Орела. Изразявайте мислите си ясно и лаконично. Енергията ви е безгранична. Възползвайте се от това за да очистите и трансформирате съзнанието си.

"Днес е най- добрият ден и Сега е най- добрата възможност"- от Проекта Ринри

20 декември- 8 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Дали, понеделник, тон 9, Киб- Жълт Воин, Кин 256. Денят е добър за използване на личния интелект за довеждане до съвършен край на започнатите дела и проекти. Бъдете осторожни към ритъма на собствения си живот, общувайте със своето вътрешно Аз- така ще можете да видите някои скрити до този момент неща от живота. Бъдете търпеливи, проницателни и винаги се възползвайте от правото на свободен избор, но и сверявайте вашите намерения с тези на Космоса. Нека всяко ваше желание е вплетено хармонично в спиралния венец на новите вселенски вибрации.

  • Православна църкваСвети свещеномъченик Игнатий Богоносец (Игнажден)
  • БългарияПрофесионален празник на Сметната палата - Отбелязва се от 2000 г. по решение на ръководството на Сметната палата
  • РеюнионГодишнина от премахването на робството
  • ООНМеждународен ден за човешка солидарност (отбелязва се от 2006 г. по решение на Общото събрание на ООН от 22 декември 2005 г.

" Трудните изпитания са врата към щастието"- от Проекта Ринри

21 декември- 9 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Сели- вторник, тон 10, Кабан- Червена Земя, Кин  257. На този ден енергията на постигнатите резултати се включва във вашата саморегулираща се матрица, която синхронизира еволюционните процеси с вашата реалност и обкръжение. Отчетете взаимната свързаност между събитията в живота и вашето вътрешно състояние. И помнете, че всички ние сме част от великия план на Твореца, усетете ритъма и пулса на Живота. Нека това, което имате като намерение да се прояви в красотата и хармонията около вас. Потърсете силата на своето тяло в чувствителността и мъдростта му. Ще ви помогне желанието да вървите по пътя на самоусъвършенстването и развитието. 

1968 г. — Програма Аполо: Изстрелян е Аполо 8, първият пилотиран космическият кораб, който достига друго космическо тяло.

1971 г. — Самолет на БГА Балкан Ил-18 катастрофира при излитането на летище София — загиват 30 души, сред които е естрадната певица Паша Христова, а оцеляват певците Мария Нейкова, Борис Годжунов и Янка Рупкина.

1988 г. — Атентатът над Локърби: Либийски терористи взривяват бомба на борда американския самолет Боинг 747, в резултат на което загиват 270 души, включително 11 на земята.

  • 2001 г. — В софийската дискотека Индиго загиват седем деца, вследствие на задушаване при влизане на тълпа в дискотеката.

" Ние и само ние можем да определим Съдбата си и да създадем свое обкръжение"- от Проекта Ринри

22 декември- 10 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Гама- сряда, тон 11, Ецнаб- Бяло Огледало, кин 258.  Днес всичко зависи от вас, погледнете в очите собственото си Аз, учете се да виждате своето отражение в огледалата на другите хора и ситуации. Медитирайте и се освободете от тъмните си страни и негативни мисли. Енергията на Ецнаб ще ви споходи след добре свършената работа. В собственото си отражение ще видите новите прекрасни идеи и творения.

"Другите хора са отражение на нашия собствен разум. Всичко във Вселената ни учи"- от Проекта Ринри

23 декември- 11 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Кали- четвъртък, тон 12, Кауак – Синя Буря, Кин 259. Може би днес ще се поспрете от забързаното ежедневие и ще анализирате конкретни трудни ситуации от живота ви. Може да откриете, че сами сте си създали нежеланите проблеми. Не се безпокойте да си признаете, днес властва енергията на Синята Буря- тя ще трансформира и „изчисти” листата на вашата лична „градина”, ще ви помогне да преодолеете трудностите в семейството, с приятелите, на работното място.Възможно е корените на тези проблеми да са във времето от 26 юли 2008 до 25 юли 2009 година- спомнете си и събудете в себе си Гръмовержеца без страх и илюзии, започнете личната си трансформация.

" Мъжът и Жената са двойка Огледала"- от Проекта Ринри

24 декември- 12 ден на 6 Ритмична Луна, плазма Алфа- петък, тон 12, Ахау- Жълто Слънце, Кин 260, Ден на Галактическа Активация. Днес е последния ден от Цолкин- Свещения Календар. За Маите този ден е бил предназначен за поклонение пред Слънцето. Това е денят ИнЛакеш- Денят на Равносметката от изминалите 260 дни.Той носи щастие, късмет, цялостност, съвършенство, просветление и единство на целия свят. За Християнския свят днес е Бъдни Вечер- най- семейния и светъл Празник преди Рождество Христово. Дошло е време да се обичаме, нищо друго не ни е необходимо в замяна. Да бъдем търпеливи и да се уважаваме. Днес са открити небесните Портали – да бъдем внимателни за да чуем гласа на Вселената.

  • Бъдни вечер, Свети преподобномъченица Евгения (Евгени, Евгения, Бистра)

" Детето е великия актьор, който представя на сцената разума на своите родители"- от Проекта Ринри

Следва продължение… 

МНЕНИЯ

Vaseto каза на 11.12.2010 г. 15:30 ч.

ехеее как съвпадна Коледа с края на Цолкина и на другият ден Рестарт

Rujka каза на 19.12.2010 г. 15:06 ч.

Harmoniata e navsiakude, stiga da mojem da ia "vidim", nali?!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.