Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

Седма Резонансна Луна

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Резонансната Луна на Маймуната

Това е седмата Луна на планетарния Wavespell на "Резонансната хармония" , който ни дава възможността за получаване на информация  която е в хармония или в резонанс със себе си и с всичко, което е. Лесно да се каже, но е трудно да се направи! Всъщност това е изобразително изкуство. В известен смисъл това е и същността на годишния 13- лунен планетарен wavespell за да определим как да живеем в съответствие със Земята по начин, който води до по-голямо състояние на покой. По време на тази Луна научаваме, че това да бъдем в резонанс със себе си и всичко,  което е, стои в основата на света.

В wavespell, седмият тон (и седмата Луна) представляват средната точка между първия и тринадесети тонове. Докато всички други тонове могат да бъдат синхронизирани  - 1 и 13, 2 и 12, 3 и 11 и т.н. - така че сумата на всяка двойка да е 14, седем не участва с друг тон. 7- та е огледална,  на цялото. Тя постига целите си чрез резонанс с другите или всички останали тонове. Това е  точката - център, играеща ролята на космически канал. Но, за да направи това, трябва да е самостоятелна. Тя трябва да бъде в истински резонанс със себе си, с чувство за собствена космическа хармония, а след това да влезе в резонанс с всичко останало и да бъде в услуга на истината.

Тотемът на 7 Луна е маймуна: Маймуната имитира и играе, тя отразява илюзията на нашето съществуване. Тя е художник на природата, който имитира природата за да създаде имитация на живот. Така че, маймуната е и знак за мъдростта, показва ни как се развива природата и как да се усъвършенства. По този начин маймуната е магьосник, този, който знае как да се възползва от илюзиите за естеството на живота или да създаде отражение на собствените си илюзии. Това е методът на Юлиан Асанж , който е зад Wikileaks. Галактическата сигнатура на Юлиан е Кин 151, Синя Галактическа Маймуна, този, който си играе с нашите илюзии, моделиране и ги отразява обратно към нас, за да можем действително да търсим отговора в огледалото на истината. Ето как той си изпълнява своите планетарни задачи. В отговор на това можем да се запитаме отново: какви задачи за изпълнение стоят пред нас.?

Така че, добре дошли отново в Ноосферния Бюлетин на Фондацията за Закона за Времето! Целта е да се разширява съзнанието ни в универсалното време за синхронизация за участие в Ноосферата на Планетата Земя. Сега вече е григорианската 2011 година, а ние сме в 11- ия  час, но наближава полунощ. Сега е по-важно от всякога да се научим на практиката за резонансна хармония. Благодарим Ви за участието в това велико космическо приключение!

Маймуната е животинският тотем на Резонантната Луна на хармонията. Можем да си зададем въпроса "Как мога да се настроя да служа на другите?" и "Как мога да настроя моята дейност за по- висши дела?" Резонансната Луна е 7-ми тон, точно в центъра на годината  от 13 Луни, тя предлага идеална възможност да повишим хармонията си "заедно" с другите " на планетата, където в действителност всички ние живеем. Всичко, което се случва на Земята е за всеки един от нас. Ето защо, чрез истинска хармония с целия свят, във всички наши думи, мисли и дела, ние можем да излекуваме Земята както отвътре, така и отвън. Да се възстанови нейната красота и да я направим по -  сигурно място за всички - още веднъж да помечтаем за най - смелите си мечти!

 (10 януари 2011) Резонантна Луна 1 Ден, Kин 17, Червена Самостоятелно- Съществуваща Земя
Резонантната Луна започва с Червената Самостоятелно- Съществуваща Земя, символ на навигацията и синхрона. Първият ден на Резонантната луна винаги се корелира с10- тия ден на Януари. Януари носи името на бог Янус (Ianuarius), почитан като дух пазител на всяка врата и на всяко начинание и начало.. Януари е първи месец на годината едва от 1582 година. Оригиналният римски календар се състои от 10 месеца, на обща стойност 304 дни, а зимата се смята за самотен период.

(12-ти Януари 2011) Резонантна Луна, 3 Ден, Кин 19, Синя Ритмична Буря
Числото 19 е мистичното насищане на всички числа. На този ден отбелязваме 36-годишнината от откриването на епохата на Просвещението (1975, Кин 139), декларирана от Махариши Махеш Йоги, трансцендентален мастер на медитацията. Махариши представя зората на цяла нова епоха за усъвършенстване на човешкия живот. "Пълната организираност на силата на природата може да се насочи за общо мислене и действие."  

ГЛЕДАЙ ВИДЕО 

(14-ти Януари, 2011 г.) Резонансна Луна 5 Ден, Кин 21, Червен Галактически Дракон

21 е в основата на базовата матрица 441(21 х 21). Тази математическа матрица представлява фрактален шаблон на живота във всяка галактика. Основното разбиране на Закона на Времето е в рамките на тази матрица 441. За да научите повече за Mатрицата 441 вижте  Хроники на  Космическата История, том V и VI.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО

(24-ти януари 2011 година) Резонансна Луна 15 Ден, Кин 31, Синя Обертонова Mаймуна
Започва втората половина на годината на Петата Обертонова Луна. Слънчев Рожден Ден на Хосе Aргуелес / Valum Votan,: "Ние трябва постоянно да имаме предвид, че светът е колективен сън, и че ние сме се ангажирали да мечтаем за един нов свят за съществуване." Галактическа Сигнатура на Рамана Махариши, Д. Х. Лорънс ( Пернатия Змей), Грейс Джоунс и Опра Уинфри.
Денят е посветен на преминаването през Пръстена на Средното Време. На този ден в практиката за завършващата 7 година на "Мистерията на  Камъка"  на Деветте Болонтику пробуждаме 7-я Владика на Времето и Съдбата - Еднокрилия Червен Огън- за балансиране на двете нови чакри Ноосферата/ Корона на Короната/ и Кристалното Ядро на Земята/ Корен на Корена/ оракулите на Годината и Деня Извън Времето си сменят местата – Оракулът на Деня Извън Времето заема позицията на Короната, а този на Годината –  на Коренната чакра.

За да поръчате безплатно „ Мистерията на Камъка” отидете на този сайт

(26-ти януари, 2011 год) Резонантна Луна 17 Ден, Кин 33, Червен Резонантен Небесен Странник. Ден на Вълшебната Костенурка. 33 е мистично число на започване на инициация. Разгледайте следния цитат от книгата за Инициация. (Хроники на Космическата История, том IV).
"Ние като човешки вид сме подложени на безпрецедентен процес за започване на инициация. Това е акт за подготовка на съзнателното ни преминаване от едно състояние на живот към друго. Инициацията води до промяна на фокуса на духовната визия , така че истинската хармония да може да се прояви. Това не е просто инициация, а планетарна инициация. Това се е случвало и преди. Какво си спомняте? Какво е вашето участие? "

За да поръчате тази книга, отидете на този сайт

 (27 януари 2011) Резонантна Луна 18 Ден, Kин 34, Бял Галактически Вълшебник

Галактическата Сигнатура на началото на Dreamspell, 1987.  Dreamspell се отнася до общата мечта на хората да живеят заедно. Taзи мечта е предсказание /spell/ защото трае само определен период от време.  Така мечтата на хората от Земята да живеят днес се нарича Dreamspell на Историята. Преходът от биосферата към ноосферата и смяната на времето са подготовката за Галактическия Dreamspell. Dreamspell Произход

(29 януари 2011) Резонантна Луна 20 Ден, Kин 36, Жълт Планетарен Воин

Планетарно Безстрашие: Включвам се в планетарна роля и смело разглеждам филмите  Coal Country , Flow, Food Inc. and Dirt! The Movie. За разрешаването на различните фактори, водещи до деградацията на Земята се изискват радикални промени, които ще премахнат  цели потребителски структури: Времето не е пари – Времето е Изкуство!

(30 януари 2011) Резонансна Луна 21 Ден, Kин 37, Червена Спектрална Земя
37 е просто число, което е ключ в рекомбинантната серия: 111 (37 x 3), 222 (37 x 6), 333 (37 x 9), 444 (37 x 12), 555 (37 x 15), 666 (37 x 18), 777 (37 x 21), 888 (37 x 24), 999 (37 x 27). Слънчев Рожден Ден на Zsuzsanna E. От Будапеща, феминистка на Уика. Галактическа сигнатура на Гилермо Маркони, Йозеф Кембъл, Че Гевара и Чогиям Трунгпа Ринпоче.

Основни Доброта и Хармония, Чогиям Трунгпа

(3-ти Февруари 2011) Резонантна Луна 25 Ден, Кин 41; Червен Лунен Дракон

Новолуние. Китайска Нова Година 2011 г.: Годината на белия метален заек от китайския лунен календар. Китайската Нова година започва на второто Новолуние след зимното слънцестоене (за северното полукълбо). Китайска Нова Година- 2012 е годината на Водния Дракон.

(5-ти февруари 2011 год)
Резонантна Луна 27 Ден, Кин 43, Синя Самостоятелно съществуваща Нощ.
"Аз определям, за да мечтая ..." Ден на Галактическа Активация- Галактичен Портал, галактическа сигнатура на Чарлз Хенри, Чарли Чаплин и Никола Тесла. Всеки един от  тях е дал определение на вътрешната си мечта: Хенри - психоматематика и синестезия, Чаплин – в изкуството на нямото кино и Тесла - променлив ток и много други важни изобретения, отнасящи се до електроенергията и електромагнетизма.
150-та годишнина на Тесла, Калемегдан в Белград:

Чарли Чаплин и Модерното Време: 

(6-ти февруари, 2011 г.) Резонантна Луна 28 Ден, Кин 44, Жълто Обертоново Семе
Уайтанги ден (Маори, Нова Зеландия). "Обърнете лицето си към слънцето и сенките ви ще бъдат зад вас” - Маорска поговорка. Медитация Дъгов Мост  и Ноосферата на Новото Време

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.