Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

Осма Луна на Цялостността

Размер на шрифта: a a a

Бюлетин на Фондацията за Закона за Времето

Добре дошли в Галактическата Луна на Ястреба!

Това е осмата Луна от планетарния  Wavespell -"Галактическата Луна на Цялостността " е в състояние да поддържа съгласуваност на формата и целта с по-голямата цел, която сме си поставили – галактическо развитие. Когато видим на фотоснимка, например, галактиката Андромеда, една от най-близките ни галактически съседи, ние сме поразени от съвършенството на формата й. Нейните основни светлинни и спираловидни източници елегантно поддържат съгласуваността на структурата й в продължение на милиарди години. Какъв прекрасен пример! Той показва, че поддържането на тази цялост от само себе си се хармонизира с вътрешните части и функции на галактиката. Когато се дава такъв пример,  наш дълг е да организираме собствения си модел на живот и мислене по подобен начин, като сме в хармония с всички наши вътрешни органи, сетива и околния свят. По време на тази Луна научаваме, че да сме в хармония със себе си и да живеем в цялостност е също както да живеем в мир.
В Wavespell-а на 8 Луна заедно със геометрията на самостоятелния тримерен пулсар на разума и формата/ 4, 8 и 12 тон/ присъства и обертоновия пулсар на чувствата. Осмият тон (и осмата Луна) представляват вторият етап на третото измерение в пулсара на разума и формата,. Първият етап (тон четири) определя самостоятелно съществуващата сила на формата като мисловна реалност. Вторият етап установява формата на галактиката (тон осем), космическата форма на всички форми, която съдържа всички етапи на звездна дейност и живот, какъвто го познаваме, а последния етап е тон 12- кристален, крайната кристализацията на мисълта като съвършена форма. Обертоновият пулсар (триточков) , състоящ се от 3, 8 и 13 създава динамичната електрическо- галактически-космическа пулсация. (Виж Dreamspell, пулсари и обертонови пулсари). С други думи, Галактическата Луна се свързва с четвъртата и дванадесетата Луни в третото измерение на геометрията на самостоятелния пулсар и с третата и тринадесета Луни в електричния обертонов пулсар.
Животинският тотем на  осма Луна е ястреб: ястребът е един от най-благородните и забележителни птици. Една от нейните характеристики е способността да улови вихъра на вятъра и да се издигне по спирала на все по-високо и по- високо,  докато остане извън полезрението ни. Нищо чудно, че някои народи почитат тази птица като мистик,  пратеник, който може да поддържа цялостно формата и целта си чрез най-елегантните и икономически средства. С нарастващата си сила, той е тясно свързан с нарастващото въздействие на галактиката, следователно Галактическата Луна е Цялостна.

Така че, добре дошли отново в Бюлетина на Фондацията за Закона за Времето! Нашата цел е да се прогнозира влиянието на ноосферата чрез разширяване на съзнанието ни в универсалното време на синхронизация. Може ли нашата спирала да се издига все по-високо от ветровете на духовна промяна! Благодарим Ви за участието в това велико космическо приключение!

За извършване на Синхронизация следва набор от универсални принципи въз основа на математическата матрицата. Тази матрица е основната структура, която свързва всички събития, хора и действителност, такава каквато я познаваме. Колкото повече мелодия има в тази матрица, толкова повече опит придобиваме за включване в синхронния ред. Това е целта на 13 Лунния, 28 дневен календар. По-долу следват някои примери за това как да се синхронизираме ден по ден. Ако не сте запознати с това, моля вижте:

Фондация Закон за Времето

Синхронизиране на Звездния Пътешественик в Годината на Червената Луна
Галактическа Луна( 8 Луна от 13-те Луни)
от 7 февруари до 6-ти март 2011 г.

В галактически Луната може да си зададем въпроса: " Живеем ли съгласно своите убеждения?" Точно както Индира Ганди заяви: "Ние трябва да бъдем промяната, която искаме да видим" - трябва да се запитаме " Живеем ли съгласно своите убеждения?". Това може понякога да е трудно, но не се съмняваме, че ползите са много повече и си струват жертвите, които можем да направим за нейното постигане. Това е осмата от 13- те Луни, Луната на Цялостността с тотем ястреб. Полинезийците считат ястреба за пророческа птица с лечебна сила. В шаманските традиции животните се смятат за свещени портали за достъп до специфична информация.
(10-ти Февруари, 2011) Кин 48, Жълта Слънчева Звезда
Печатът „Звезда” се свързва с планетата Венера и има силата на изкуството и елегантност. Звездата носи архетипа на художника. (the archetype of the artist)
(11-ти Февруари, 2011) Кин 49, Червена Планетарна Луна
49 = 7 х 7. 49 е числото на революцията. Галактически Подпис на Хенри Матюс, „Creativity takes courage."
Planetary Purification! Play the role of the planet and observe the film "Home"
(13-ти февруари, 2011 год) Кин 51, Синя Кристална Маймуна
Измина една Луна от опустошителните наводнения и кални свлачища в Бразилия и два месеца след катастрофалните наводнения в Австралия. Днес е ден за Магическо сътрудничество, организиране на местни молитви и медитация, бдения за обединяване на съзнанието за мир и подкрепа на тези региони, както и по цялата планета. Галактически Подпис на Елена Блаватска, която каза: "Забравете за себе си в работата си за другите."
(15-ти Февруари, 2011 година) Кин 53, Червен Магнитeн Небесен Странник
Магнитният Скайуокър е еквивалент на датата "1 Тръстика" -  Свещен знак за Мексиканския пророк и носител на култура, Кетцалкоатъл - пернатата змия-дъга, който ще се завърне при затваряне на цикъла. За да научите повече, прочетете "Галактическата Спирала на Плътната Вълна и 2012 г.: Последни Цикли на Трансформация" от Хосе Aргуелес / Валум Вотан . To learn more, read "Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation" by Jose Arguelles/Valum Votan
(16-ти февруари, 2011) Кин 54, Бял Лунен Вълшебник
Галактически Подпис на индианския вожд Джоузеф. "Земята и аз самият в един разум."
Видео:  Q'Orianka Kilcher reads Chief Joseph
(17-ти февруари 2011 год.) Кин 55, Син Електрически Орел
Днес започва Синия Галактически Спектър: Сезон на виденията. Днес е 33- тия галактически оборот след Хармоничната Конвергенция от 1987 година. Галактически Подпис на Дейвид Бауи: "Memory of a Free Festival" (Video)
(18-ти февруари, 2011) Кин 56, Жълт Самостоятелен Воин
Пълнолуние - Церемония.
(19-ти Февруари 2011) Кин 57, Червена Обертонова Земя
Контрол на синхронизациятя! "Синхронното събитие дава възможност за директен и незабавен опит за компенсаторно моделиране на събитията в природата като цяло, вътрешно и външно." (В. Г. Юнг). Трети ясен знак върху капака на саркофага на Пакал Вотан.
(22-ри февруари 2011) Кин 60, Жълто Галактическо Слънце
Ден на Вълшебната Костенурка. Днес е Галактическата Сигнатура на Пакал Вотан, Пътешественик във Времето и невероятен Капитан на "Синхронното Преместване". За да научите повече за Пакал Вотан вижте: Telektonon Prophecy
Book of the Avatar, Cosmic History Chronicles Vol. II
(4 март 2011 г.) Кин 70, Бяло Обертоново Куче
Новолуние. Ето един линк за да изчислите времето, където живеете. Here is a conversion link to work out the time where you live

Галактически Подпис на откриването на гробницата на фараона Тутанкамон.
(6 март 2011 г.) Кин 72, Жълт Резонантен Човек
Ден на Галактическа Активация, ден за медитацията Дъгов Мост. Човека съответства на Земята. Земята участва в три движения: Върти се около Слънцето (за една година), около оста си (за един ден), както и "колебанието” на оста на Земята, наречено прецесия. Един пълен прецесионен цикъл от 360 градуса се достига за около 26 000 години! 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.