Публикации / Древните маи / Седемте Пророчества

Маите - времето на вечността от Друнвало Мелхиседек

Размер на шрифта: a a a

На 29-ти юли 2009 г. бе проведено интервю с Друнвало Мелхиседек. По време на двучасовото предаване в ESO TV публиката имаше възможност да задават въпроси (в текстов чат), на които Друнвало отговаря в края на лекцията. 
Представяме Ви архив на предаването "Маите пътя на вечността" с превод на руски език.
13-те клипчета са повече от два часа.  Нашите благодарение на портала ESO TV 

Съобщение от Друнвало Мелхиседек.
Човечеството още от самото начало иска цел и висша цел на живота. Понякога сме много близо до решение, но често ние просто забравяме за най-популярните търсения. Сега ние виждаме само повърхността на реалността, но много рядко търсим в същността.

Само когато се разбере какво се крие зад живота и смъртта, преди създаването на източник на всичко, което е и какво не, тогава можем да вдишваме и да знаем истината, а след това и истината ще ни направи свободни! 

В това шоу ще се радваме да се проучат безброй възможности за разкриване на истината. Тове е много е важно, тъй като не е шега, а неразделна част от истината. 

В първото ни предаване ще говорим за една дата - 21-ви Декември, 2012 год. На този ден са посветен стотици статии, книги и дори филми, тъй като тази дата се споменава в много от прогнозите, датираща от маите. 

В действителност на 21 декември 2012 г. няма да се случи това, което всички предвиждат. Археолозите, университети, правителства и учени, които учат за маиските племена, стигат до тези заключения, като анализират, но те неправилно тълкуват информацията на Маите.

От къде знам това ли,  това ми го каза ръководителя на Съвета на старейшини на Маите Дон Алехандро Чирило, които твърди, че те не са проронили и дума през последните 527 години. По този начин всичко, което четете, чуват или виждат за Маите не идва от тях. 

Така че аз имам добрата възможност да ви кажа истината и затова в първото ни предаване ще започнат да разкриват настоящото тълкуване на тези предсказания и то е много различно от това, което сме свикнали да чуваме, защото обикновено се тълкува само част от първата половина на предсказанията. Но както винаги, цялата работа, цялата същност се съдържа във втората част. 
Ето защо имаме какво да се говорим ... 

С любовта Друнвало.

-----------------------------------------------------------------------
В галерията ще намерите 13-те части на Руски език

Галерия към статията

 
Видео (13)