Публикации / Пътеводител / Луни

Добре дошли в Слънчевата 9-та ЛУНА НА НАМЕРЕНИЯТА!

Размер на шрифта: a a a

      От днес сме в 9-та Луна от Вечния календар на маите. Този постинг се отнася за тези, които искат да се освободят от програмата „ВРЕМЕТО Е ПАРИ” и да синхронизират индивидуалното си време  и съзнание с Галактиката:

Луна 9  / 07.03.2011 -03.04.2011
 

      Въпросът,  на който е добре всеки да си даде отговор през следващите 28 дни на 9-та Луна е: Как да постигна своите цели? Вътрешната хармония и чувството за цялостност настояват за осъществяване на намеренията. Намерението – това е горивото, благодарение на което е възможно всяко проявление. Да се недооценяват силите на намерението, е голяма грешка. Разшифрирайки своите истинскаи намерения, ние откриваме най-дълбоките аспекти на своето същество.

      Тон 9 ни учи: За да се включи механизма за изпълнение на нашето намерение, осъзнавайки го изцяло, ние сме длъжни да го съобщим на света. Нужно е да излъчим този вибрационен импулс в мрежата на живота, който ни забикаля и подкрепя.

      Разбира се това не означава напремено да го споделим с някого, а да го изречем гласно – така ние поемаме отговорност за неговото осъществяване  и правим запис в Акаша. Тъй като живеем в зона на “свободна воля”, нищо не може да ни бъде дадено без изричното ни разрешение. Така, ако това желание не противоречи на Божествения план, ще се задействат нужните сили за неговото осъществяване. Важно е също така то да бъде изразено с думи максимално ясно, което означава, че е премислено и дълбоко осъзнато.

    Девета Луна е Луна на намеренията, пулсацията и осъществяването. Нейният тотем е ягуара – изисква яснота, гъвкавост и устрем.

    Нека отново си припомним, че първата седмица на всяка Луна съответства на червения цвят, който формулира идеята, че знанието инициира визията. Нашата реалност е резултат на нашите знания. Нашето вибрационно състояние привлича реалност със същото вибрационно състояние. Формулирайки  своите намерения ние привличаме хора, обстоятелства, информация, които ни съдействат да ги реализираме по най-добрия начин. През този период на преден план в поведението ни действа универсалният закон: Качеството на съзнание определя качеството на живот.

    Всяка втора седмица от този календар съответства на белия цвят и на идеята, че смирението пречиства нашите размишления. Самовглъбявайки се нека осъзнаем уникалността на времето, в което живеем и да го приемем във всички негови аспекти, защото присъствието ни  тук и сега е решение на нашата Душа. Ние сме част от космическата хармония и това, което се случва с нас е да ни съхрани за космическата цялост. Ако понякога ни се струва, че ни сполетяват само негативни преживявание,  нормално е да се запитаме, защо е така, къде греша? Смирението в душата ни обязателно ще предизвика  диалог с Духа и висшите сили.

      Всяка трета седмица съответства на синия цвят и на идеята, че търпението трансформира нашето поведение. Ако предходната седмица е била успешна и ако сме открили в себе си, какво у нас се съпротивлява на светлината и сме успели да го елиминираме, то смирената ни Душа съвместно с Духа работят за осъществяване на нашите намерения. Вътрешният глас постепенно става по-силен и поведението ни влиза в резонанс с времето и космическата хармония. Третата седмица е времето на разширяване на съзнанието и е особено податливо на трансформация на реалността, за възприемане на светлинната информация и висшите светове на съзнание.

      Всяка четвърта седмица съответства на жълтия цвят и на идеята, че силата дава съзряване на плодовете. Всички постигнато е с благословията на Божествените сили. Тези седем дни на всяка Луна са времето, когато можем да почувстваме резултата от работата от предходните 3 седмици. Времето, когато още една от пелените, с които е забулено сърцето ни, е смъкната. Когато връзката с Източника е станала още по-силна и Светлината по-свободно достига до Розата на сърцето ни. Така лист след лист тя разтваря своя прекрасен цвят и нейното ухание – Любовта обгръща все по осезателно нас и нашите близки.

     В рамките на 9-та Луна има една специална дата - 17-ти ден – сряда; плазма Гама, с енергийно-вибрационно съответствие на челната чакра. Този ден е най-подходящият през настоящата година на Червената обертонна луна, когато при подходяща душевно-духовна нагласа от наша страна, можем да се отървем от всякакви двусмислия и колебания и да достигнем състояние на трансцеденталност.

    Не пропускайте този шанс!

    Ин Лак`еш

МНЕНИЯ

Vaseto каза на 08.03.2011 г. 10:46 ч.

Ин Лакеш IikKa
Кракто и ясно казано за всяка от четерите седмици през луната, много добре

IikKa каза на 08.03.2011 г. 11:04 ч.

Благодаря, Васе,
Благодаря ти най-вече за прекрасната работа, която вършиш чрез този сайт. Нека Светлината бъде винаги с теб.

А на всички дами, членове и гости на сайта: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Rujka каза на 19.03.2011 г. 19:33 ч.

МНОГО БЛАГОДАРЯ НА IikKа ЗА ПРЕДОСТАВЕНИТЕ МАТЕРИАЛИ- НАВЯРНО И ДРУГИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ НА САЙТА ЩЕ СА ДОВОЛНИ ЗАЩОТО ЛИЧИ ПОЗНАВАНЕ НА МАТЕРИЯТА, КАСАЕЩА ЗАВЪРШВАНЕТО НА ГОЛЕМИЯ ЦИКЪЛ. ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ, IikKа

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.