Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

Девета ЛУНА на НАМЕРЕНИЕТО

Размер на шрифта: a a a

НООСФЕРЕН БЮЛЕТИН на Фондацията на Закона за Времето

Добре дошли в Слънчевата Луна на Намерението

Това е Деветата Луна на планетарния Wavespell, притежаваща силата на слънчевото Намерение: способността да съсредоточим разума си върху една определена цел без колебание, за да се разбере, че целта е като слънчевото изригване. Нищо не възпрепятства прякото предаване на слънчевата енергия. Когато тя достигне  електромагнитното поле на нашата Земя, въздействието й създава магнитно ударна вълна. Освобождава се плазма в областта на радиационните пояси на Земята, а получените сияния накрая преминават през края на магнитосферата, за да изчезнат в междупланетното пространство. Тази обща картина за нас сега е от голямо значение.

Тази картина на слънчевите изригвания се възприема по- добре, като се разбере космологията на Уейвспел. В Геометрията на Пулсарите, деветият тон представлява втората Кула - Слънчевата Кула на магнитния 4-мерен пулсар на Времето, състоящ се от тоновете 1-5-9-13. Докато първи и тринадесети тонове представят порталите на Wavespell, петия и деветия тон представляват Кулите. Това са двете най-големи опорни връзки на Wavespell. Слънчевата Кула е приела енергията на осмия Галактически Тон, компресиран в Слънчевата Кула и след това го насочва нагоре през следващите три Луни: Планетарна, Спектрална и Кристална. Забележка: Слънчевата енергия достига най- напред до Планетарната Луна, също както слънчевото изригване достига до електромагнитното поле на Земята.


На 11 ден от 8 Галактическа Луна, Кин 55 (17-ти февруари 2011 година) всички медии съобщиха, че слънчевото изригване (генерирано от слънчевите петна 1158) е на път да удари Земята. Въз основа на информационен бюлетин от докладите на НАСА, всички бяха предупредени за неговото влияние върху световната цивилизация и потенциалната опасност за електромагнитните мрежи. Тъй като това е само началото на цикъл 24 на слънчевите петна, който няма да достигне своя пик до края на 2012/ началото на 2013 г., в докладите се говори за "безпрецедентен хаос", който ще бъде като резултат от едно наистина голямо изригване, което може да се случи, най-вероятно през следващата година - 2012 г. - когато цивилизацията може да е безпомощна за срок до три месеца- срив на спътниците и електрическите мрежи. Край на киберсферата, липса на асансьорно обслужване за 40-тия етаж. Пригответе се отсега. Определете своето намерение. Бъдете готови.

Въпреки това, тъй като изригванията стават по-силни, сиянията се разпространяват по-близо до екватора - и това е точната рецепта за околополюсния дъгов мост. Сега, да останеш настроен на вълната на слънчевите изригвания, е от голямо значение. В нашата медитация „Дъгов Мост” трябва да визуализираме сиянията, простиращи се от полюс до полюс, а при свързването им, заедно с изригването да се превърнат в околополюсния Дъгов Мост.

Тотемът на 9 Луна е ягуар, на езика нагуал (животински дух) за древните ясновидци, шамани и пророците на Олмеките и Маите. Нека тяхната скрита мъдрост ни разкрива слънчевите познания за следващите години. Благодарим ви за синхронизирането с нас, във великите космически приключения на идването на Ноосферата!

Синхронизация на Звездните Пътешественици

2010/ 2011 - Година на Червената Обертонова Луна 

Слънчева Луна на Намерението (9 Луна от 13-те Луни)
07 Март - 3-ти Април 2011 год.

В дните на Слънчевата Луна ние се питаме: Как да постигнем целта си? Ние сме деца на Слънцето. Еволюцията на живота (и съзнанието) на Земята е само част от еволюцията на Слънцето. Всичко, което преживяваме сега - включително нашите стремежи за създаване на мирен, хармоничен свят - са неразделна част от Слънцето и Земята за достигане на следващия етап от духовно / психическото ни развитие. Така че, ние трябва да си задаваме въпроса за великата цел? 

Тотемното животно за тази Луна е "Ягуар", нагуала на шаманите. Митичният ягуар е майстор – имитатор, който ни напомня за възможността да преструктурираме нашите възприятия, за да видим живота си в различни измерения. Този скок във възприятията идва с целенасоченото намерение, в което е силата на Слънчевата Луна.

(7-ми Март, 2011 г) Кин 73, Червен Галактически Небесен Странник

 73 е числото на константата на биомасата, която е честотата, с която продължава да се изравнява количеството на живата материя на Земята. Да разгледаме последиците от "доктрината за прогреса" на основната индустриална цивилизация. Тази доктрина е упълномощена от силата на непрекъснатия технологичен растеж.

"Nature will not bend beyond its limits to fulfill corporate growth" —from

"Our Choice: Creativity or Destruction"
by Jonathan Granoff, WS-20 member

  (8-ми март, 2011 год) Кин 74, Бял Слънчев Вълшебник

 Ден на Вълшебната Костенурка. Белият Вълшебник е тясно свързан с "Ягуарът". Днес е денят на Белия Слънчев Вълшебник в Слънчевата Луна. За да видите слънчевата магия, вижте полярните сияния след неотдавнашното слънчево изригване, генерирани от слънчевите петна 1158 .

see the polar auroras after the recent solar flare generated by sunspot 1158.

(12-ти Март, 2011 г) Кин 78, Бяло Космическо Огледало

78 е фрактал на 780-дневен синодичен цикъл на Марс. Днес е 9-та годишнина от първата трансмисия на "Хрониките на Космическата История". Също така, денят е свързан с радиална плазма Лими, която съответства на трансцендентността. Книгата за Трансцендентността е шестия том от седемте "Хроники на Космическата История". Практиките в книгата са насочени към съзнателен отговор за потенциалното слънчево изригване, нарушаващо електромагнитните мрежи.

Click here to read the Introduction.

(13-ти март 2011 год.) Кин 79, Синя Магнитна Буря

Днес започва 13-дневен wavespell на самосътворяването. Бурята катализира енергията.

 The strange planetary weather patterns can be seen everywhere.

(14 Mar 2011) Кин 80, Жълто Лунно Слънце

Един от двата Жълти Слънчеви Дни в тази "Слънчева" Луна (Лунно Слънце и Слънчево Слънце- на 3 април 2011 год.). "Аз поляризирам, за да се просветля. Стабилизиране на живота ...". Земята, Луната и Слънцето са в динамична връзка, чийто перфектен баланс прави живота на Земята възможен. Затова целият живот се развива към просветление ...
For up-to-date news on the Sun-Earth environment, go to:
www.spaceweather.com

 (16-ти март 2011) Кин 82, Бял Самостоятелен Вятър

Церемония за развързване на 6-те астрални възли: www.lawoftime.org / untyingtheknots

(19-ти Март 2011) Кин 85, Червена Резонантна Змия

Пълнолуние. Галактически подпис на Ъптън Синклер, който беше един от първите, които пишат за телепатията в книгата си Mental Radio (1930); с предговор, написан от приятеля му, Алберт Айнщайн.

(20 март 2011) Кин 86, Бял Галактически Съединител на Световете

Равноденствие (Пролет-Север, Есен / Юг) - време за баланс между светлината и мрака. Белият Съединител на Световете изравнява световния ред.

 Mongolian World Unity Day for invocation of the "world protection belt" before 21/12/2012.

(21-ви март 2011 год.) Кин 87, Синя Слънчева Ръка

Ден на Вълшебната Костенурка. Кин 87 е петият ясен знак върху капака от саркофага на Пакал Вотан. Преди 8 седмици ( на 25 януари 2011, 16 ден на Резонантна Луна), Националният Институт по Антропология и История (Мексико) обяви, че капака на саркофага  е бил напълно възстановен, както е бил при откриването през 1952 година. Синята Слънчева Ръка представлява знанията:

Increase your knowledge about the sunspot cycles.

(29 Maрт 2011) Kin 95, Син Самостоятелен Орел

Церемония за развързване на 6- те астрални възела: www.lawoftime.org/untyingtheknots

 (3-ти април 2011 година) Кин 100, Жълт Слънчево Слънце

Ден на Вълшебната Костенурка и Новолуние.  Дъгов Мост- Медитация. С Жълтото Слънчево Слънце завършва Слънчевата Луна на намерението, на ягуара: ние преразглеждаме отново въпроса "Как да постигнем целта си?" Като деца на Слънцето ние трябва да обмислим този цитат от Rumi (Жълта Слънчево Слънце): "Вашата задача не е да търсите любовта, а само да търсите и намирате всички свои бариери за себе си, които сте изградили срещу нея." Денят е тясно свързан с Дъговия Мост и слънчевия цикъл на слънчевите петна и сияния.

learn more about the auroras.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.