Публикации / Law of Time

СТАТИЯ НА ДЖОН КАМИНСКИ ЗА ХОСЕ АРГУЕЛЕС

Размер на шрифта: a a a

ХОСЕ АРГУЕЛЕС: Питагор на нашето Време
Архитект на човешкото бъдеще, по пътя отвъд технологията

“НИЕ СТАВАМЕ БИОСОЛАРНИ ТЕЛЕПАТИ!"

„ Най-хубавото нещо от всичко е пеенето” — Питагор

От Джон Камински
 
Учител и служител. Магистър на Закона за Времето и служител на универсалната настройка.

Той е Питагор на нашето време, чието влияние върху бъдещето ще се сравни с Нютон, Тесла и Юнг. Сред философите / изследователи на нови сфери на човешкото съзнание на 20 век, постиженията му превишават дори тези на Кришнамурти, който отказа да бъде Бог на Илюминатите и Кастанеда, който потвърди комуникацията с неорганичните същества.

Хосе Аргуелес, изисканият приносител на подаръка за естественото време премина в следващата реалност на 23 март (17 Ден на Слънчева Луна), от дома си в Южното Полукълбо на 72 годишна възраст.

Един велик човек се измерва с продължителността на идеите му - Евклидова геометрия, Нютонова физика, Платонови тела. Питагор, за тези, които не знаят, е от древна Гърция, който ни даде система от знания, които  се развиха в съвременната математика и концепцията на свещената геометрия и все още горещо се практикуват и днес.

Aргуелес, този забележителен маянски мистик и художник , ни спаси от неосъзнатата тирания на изкуственото време и създаде напълно работеща система за естественото време, което вече има хиляди последователи в целия свят. Знанието навлиза в умовете на хората като очевидна истина и всеки след като разбере за какво става дума, поема по ясния път към бъдещето във възхитителен и естествен синхрон и доверие.

Той остави гореща следа и щастливи спомени, разширяващи съзнанието ни със събития от живота си - създаването на Деня на Земята, Хармоничната Конвергенция през 1987 г., The Arcturus  Probe, пророчеството Tелектонон, но най-доброто от всичко, той ни остави 13-Лунния календар и Dreamspell, чиято игра с радост, ни кара да осъзнаем празнотата на изкуствените системи, правилата на живота ни, както и висотите, към които се стреми нашето съзнание. Aргуелес през целия си живот ни съветва да обръщаме внимание на природните системи, да възприемаме природата.

Като един неуморен служител на универсалната вибрация, Aргуелес разшири човешкото съзнание до такава степен, че ще бъде почитан като един от най-издигнатите компоненти на човешкото познание в следващите векове. Той ни остави подаръка за природното време, хиляди последователи, както и новото насърчително виждане за бъдещето.

Като Професор Д-р по история на изкуството в Чикагския Университет, той написа Възходяща Земя (1983). Световният празник на Хармоничната Конвергенция беше последван от падането на Берлинската Стена. Играта Dreamspell се превърна в култ сред най- разбиращите, които започнаха да разширяват значително съзнанието си с помощта на универсалната синхронизация.

В зашеметяващото си интервю с Реджина Мередит само през Декември миналата година („Хосе Aргуелес и Календарът на Маите"), той ни остави оптимистичната прогноза за бъдещето на човечеството. Ние ставаме "биосоларни телепати", които ще получават храната си директно от Слънцето и ще се свързват с телепатия и съпричастност към всеки и всичко.

Хосе каза:
"... Нашия биологичен характер е напълно свързан с нашата слънчева природа. Това е, за което древните говорят като следващо шесто слънце на съзнанието на новата Слънчева Епоха. Новата слънчева възраст е когато осъзнаем, че нашето съзнание е тясно свързано със Слънцето, със слънчевата радиация и информационните лъчи на Слънцето. Така че ние имаме биологичен характер, нашето съзнание е настроено и регулирано от слънчевите пулсации, и когато се интегрират биологичните и слънчеви елементи, ние активираме нашите телепатични сили и ставаме биосоларни телепати. "

Син на баща - мексиканец, комунист и майка - с немски произход, лютеранка, Хосе прекарва първите си пет години в Мексико с неговия брат близнак Иван и по-голямата си сестра Лаурита. След това, семейството му се премества в Минесота, а идеите от концепцията на Карл Юнг за синхронността са напътствали загадъчно всяка стъпка на живота му, при фокусиране върху темата за времето. Като тийнейджър той за първи път изминава целия път до върха на Пирамидата на Слънцето в Теотихуакан, а опита с бялата светлина, той е в състояние по- късно да определи като космическо познание. Малко след това когато работи в библиотеката, той случайно попада на трактата на Силванус Морли за математиката на Маите, а след това получава и Маянския календар от писателя Тони Шиърър от Лакота- но истинското  Прозрение дойде в музея на часовниците в Женева, Швейцария. Хосе разказва:

"След два часа, прекарани в музея, аз разбрах, че цялата съвременна цивилизация се основава на честота 12, като 12 –те часа, които имате в часовника и не можете да намерите никъде, 60 – те минути, а също и 12-месечния Григориански календар. Аз знаех това на мига, видях, че това е причината, поради която съвременната цивилизация ще падне от ръба на стръмната скала”. Аз бях в състояние да видя това. Времето на Маите е космическо;. То е универсално, то е в безкрайни цикли в ритъма на Природата ... {Изкуственото време} ни отделя от Природата и ни разделя от нашите собствени души.. Това ни прави все по-отчуждени от себе си. Така ние сме все по- далече от Природата. Колкото повече се отдалечаваме от Природата, за нас става все по- лесно да нарушаваме ресурсите й и да ги използваме за собствените си нужди, за да правим пари или да харчим парите на другите. Така че, може да се каже, че това е просто един камион без спирачки, насочил се към тухлена стена.”

"Естественото Време е синхронност, O`Kей. Това е природата на Времето Всичко във вселената е синхронизирано. Луната се синхронизира със Земята... Земята е синхронизирана със Слънцето, а Слънцето е синхронизирано със съзвездието в местната галактика и това важи за цялата галактика. Цялото галактическо струпване се синхронизира, и така нататък, и така нататък. Така че, всичко е синхронизирано. Птиците се събуждат на сутринта, когато първите лъчи на Слънцето изгреят, те спират да чуруликат, когато Слънцето залязва и всичко е една мащабна синхронна симфония от гледна точка на Земята, Земята е заедно с всичко това. Ако излезем в космическото Пространство и погледнем Земята, разбира се, едната страна ще е тъмна, а другата - светла, но тя винаги ще се върти. Но винаги за Земята като цяло, това е един и същи момент във Времето.”

"Добре, това е винаги един и същи момент във Времето. Всичко, започвайки от гледна точка на Земята е в състояние на синхрон. Но ние живеем в един изкуствен балон, така че не можем да не признаем това. Юнг ни даде концепцията за синхронизация през 1952 година. Това е като да започнем от нулата, поради износване. Вие познавате синхронизацията, а след това имаше LSD и подобни неща, което показа още няколко нови пробойни в завесата. След това във времето до 1980 г.“The Police”  (Музикална Рок Група) издаде албум, наречен Синхрон, а в днешно време хората считат за все по- „нормални” синхронистичните опити.О`Кей, защото тъканта на изкуственото време се износва, а хората търсят пътища за излизане чрез синхронни преживявания, които им казват: О, почакайте: Има и друга реалност.

"Това е всеки ден, всеки момент е преживяване. Така че, единственият начин да се измъкнем от него е да спрем часовника."

Aргуелес счита, че системата 12:60 е въведена отвън.

"Точно така. И моето разбиране за това е точно такова, тогава, защо Маите, въплътени от другата страна на планетата да не създадат основите на това, което аз наричам наука за Времето на Маите.”

"Нека го кажем така, че маянският галактически екип за наблюдение, да кажем, от тази част, която аз наричам експериментална зона на Вселената, са видели това, което бихме могли да наречем един кармичен поток от предишната световна система, обхващащ определена планета от нашата слънчева система и са внесли тази Вавилонско /  Шумерска Идея за Времето, основавана на 12 и 60 на нашата планета, и това се е случило.

"Интересно е, че Шумерите са знаели -... Точно това, което наричаме началото на Големият Маянски Цикъл, {около} 3100 пр. н. е. Така че, това е точно тогава когато се случва. Има доказателства за съществуването на това време. Маите са дошли в точния момент и казват: Добре, ние трябва да видим и кога да си отидем. Това ще създаде бедствия Единственото нещо, което можем да направим е да дойдем тук и..да посеем семената на правилното усещане за  времето, правилната математика на времето и да се молим за това, в подходящия момент всичко това да се открие и хората да осъзнаят какви данни са внесени. Мисля, че те са били изключително интелигентни да знаят, че това, което наричаме 2012 г., по Маянския календар за дългото броене е 13.0.0.0.0. Те нямат фиксирана отправна точка за дата. Всичко е различни цикли.”


"След като преминем през 2012 година нашата съдба е да станем биосоларни телепати." Основен ключ за реализирането на това е мъдростта на древните. Това е нещо, за което, да кажем например, че древните Маи или Мексиканци или Инки или Египтяни, така наречените Поклонници на Слънцето действително са знаели, че Слънцето е регулатор на човешкото съзнание, и затова те са обръщали внимание на това.

"Вие знаете, че древните Маи са знаели за това.Ето защо аз говоря за тях, като за галактически мъдреци, тези, които се въплътиха тук и се утвърдиха като маи. Те знаеха за това, те имат много сложен език, за да го опиша. И едно от условията, които те използват е паранормалното Tinkananta (sic), или телепатични сили, които човешкото същество използва за пряка връзка със слънчевата радиация. Tinkananta. Телепатията и слънчевата радиация са обединени, те са един вид средство за масова информация. "

В Интервюто си Регина Мередит попита Хосе:. "Гледайки на технологията в бъдеще, вчера имаше интересно събитие, когато Лин Робъртс водеше групова медитация и вие си представяхте как изглежда бъдещето. Аз интервюирах Барбара Маркс Хъбард веднага след това, и тя и аз по същество имахме едни и същи видения, с малки отклонения, с високо телепатично усещане за много истинско чувство за време, естествен смисъл на живота в тясно общуване със Земята. Ние бяхме в присъствието на компютърни монитори, които ни свързваха с всичко, което е възможно. Всеки можеше да бъде в контакт с всяко място на планетата и извън нея, и беше точно там. Значи, това е напълно възможно, струва ми се доста хармонично и красиво, че дори и с различните видове технологии, които в момента са в примитивна форма, ще работим по този начин много добре с естествения смисъл на Времето. "

Aргуелес се съгласи и постави диагноза на технологичните екстравагантности, управлявани от морални несъвършенства, които заплашват бъдещето на човечеството.

"Ние сме твърде незрели да се справим с тях (високотехнологичните изобретения);...Заслепени сме от часовниците, разработени от отиващата си система, която никога не сме тествали, и това ни прави несъвършени и хора с наднормено тегло.”

"Така че, ние трябва да видим това. Така че, трябва да има някакъв мораториум върху всичко това за да можем да калибриране нашата интелигентност и да видим какво е това, от което ние действително се нуждаем. Тъй като работата е там, както аз винаги казвам , о, това наистина е смешно за 25 900 години Хомо Сапиенс е много добре без коли и след това вече не може без тях.

"Така че, както знаете, почакайте една минута, трябва, трябва да спрем този процес. Това е технология, която излиза извън контрол, която въздейства с най-различни средства върху нашата психика, на нашата социална психика и личната ни психика, че дори не можем да я контролираме, и всички ние седим безпомощни, ти знаеш, гледаме как децата ни се побъркват.

"Парите са точно като илюзия Не се безпокойте;. Ние сме живели и без тази технология през цялото това време. Просто се научете да обработвате градината и се отпуснете. Всичко това ще се подобрява..."

Това, както и много други поучителни видео - програми с Аргуелес може да намерите тук:
CMT - Interviews
CMT - Transcripts

И пътят към бъдещето определено е тук: 
Фондация Закон за Времето

Хосе и аз разменихме няколко писма в началото на 90-те години,което промени моето предварително дестабилизирано ежедневие – накара ме да се почувствам като по-малкия му брат. Аз засилих  връзките си, след като прочетох една насока в неговата  книга Факторът Маи: Отвъд Пътя на Технологията.

Насоката беше: "Ключът към целостта е да приемем грешките си.” Животът ми се промени значително към по-добро, след като се интегрирах с тази парадигма. В голямата си част, това ме доведе до мястото, където съм днес, и затова разказвам всичко това. В действителност, аз винаги планирам среща с него на Дъговия Мост, и ако се съди по неговия уебсайт, аз все още мога да се срещна с него.

Така че, моето предчувствие на смелите прогнози е, че колкото по-скоро света разбере и следва директивите на този скромен вдъхновяващ служител на универсалната вибрация, по-известен в някои среди като Валум Вотан, президент на Фондацията на Закона за Времето, всички ще бъдем по- добре. И казват, че колкото по-рано, толкова по-добре.

Възлюбеният Meмнозис, капитанът на космическата памет (негов персонаж в The Arcturus Probe).
To order The Arcturus Probe , click here.

 Приятно пътуване, Хосе. Ние сме точно след теб и ще се видим там. Благодаря за насоките.

Джон Камински е писател, който живее на Персийския залив, Флорида, завинаги благодарен на добрите души, които преминават през този свят и оставят подаръците си, които правят този живот да си струва да се живее.
250 N. McCall Rd.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.