Публикации / Law of Time

СТЕФАНИ САУТ / ЧЕРВЕНАТА КРАЛИЦА/ - СЛУЖЕНЕ с ХОСЕ АРГУЕЛЕС/ ВАЛУМ ВОТАН

Размер на шрифта: a a a

Служене с Хосе Аргулес – Валум Вотан
Фондация на Закона за Времето и Институт за Галактически Изследвания

Стефани Саут, архетипно
известна като «Червената Кралица»

През 2002 година аз станах ученичка на Хосе Аргуелес – Валум Вотан, пазител на особено галактическо познание. Мисията на неговия живот беше, и е да осъществява работата за укрепване на световния мир и възстановяване на свещения ред между всички хора на Земята, чрез създаване на основите на новото галактическо знание. Започнатата работа ще бъде продължена от Фондацията на Закона за Времето, (ФЗВ) и е предназначена за тези, които са въплътени да отговорят на това.

Целта на ФЗВ се състои не само в разпространение на Календара на Новото Време – Календара на 13- те Луни по 28 дни всяка Луна, като инструмент за въплъщение на принципа «мир чрез култура», но и да продължи непрекъснатото изследване на времевите цикли и природата на еволюционния преход, който сега се случва на нашата Планета. Това изследване, получило названието «Проект на Ноосфера II», преди всичко е свързано с изучаването на теорията на биосферно-ноосферния преход.

Моето ученичество ще продължи до 21 декември 2012 година, когато ще навърша 39 години (Хосе  се е родил през 1939 година), а Валум Вотан би трябвало да навърши 73 години (аз съм родена през 1973 година). В езотеричните термини това се  нарича алхимическа промяна на цветовете (или потоците).

 Въпреки факта, че Хосе вече не е на тази Планета, ученичеството продължава. Същността на подобно ученичество е известна като GM108X – Предаване на Галактическите Маи, или «съобщение между световете». В последните три дни на своя живот Валум Вотан ми даде точни указания за това, как той би искал да продължи неговата работа. Той остави още много непубликувани досега статии, които ще се публикуват на страниците на сайта www.lawoftime.org.

 Следва преглед на основните проекти на работата му. Издания:

1. Наскоро Хосе завърши своята последна книга, предназначена за широка аудитория от читатели, а именно «Манифест на ноосферата: следващ стадий от еволюцията на човешкото съзнание», която ще се издаде от издателство «North Atlantic Books» и ще излезе в началото на септември 2011 года (Лунна – Електрическа Луни на годината на Белия Ритмичен Вълшебник). Това издание ще стане първата книга от серията «Еволюция» на Даниел Пинчбек «Еволюция».

 

2. Валум Вотан неотдавна завърши прочита и редакцията на окончателния вариант на моя ръкопис за неговата биография, която следва да излезе на 11 май 2011 година  (кин 138). «Време, синхронност и календарна реформа. Живот и работа на ясновиждащия Хосе Аргуелес».

3. «Хроники на Космическата История: Книга за Куба». Последният том от седемтомната серия «Хроники на Космическата История» ще бъде издадена, както и трябваше да стане, през Космическата Луна на настоящата година (в края на юли 2011 година).

4. «Енциклопедия на Синхронния Ред». Издаването на този творба на Завършващия Цикъла е планирано за 24 януари 2012 година (15 ден на Резонансна Луна от годината на Белия Ритмичен Вълшебник). 

ЦентроветеКРЪСТ13

«Проектът КРЪСТ13» (Образователните Центрове за Възстановяване и Изследване на Природния Разум) беше иницииран от Хосе Аргуелес през 2005 година, като част от «Проекта за Планетарно Проектиране» с намерението да се създадат тринадесет центъра, стратегически разположени в Северното и Южно полукълба. Една от целите на този експериментален проект се състои в използването на техниката на медитацията като средство за телепатични експерименти. (Обърнете внимание, че названието «КРЪСТ» първоначално е било предложено от швейцарския архитект Даниело Липшиц, който участваше в началните етапи на проекта.)

Според Хосе, синхронизираните медитации и експерименти във всеки един от центровете служат за проучване на възможностите за комбиниране на телепатичното ментално поле на човека и електромагнитното поле на Земята. Това също е част от експеримента Дъгов Мост, свързан с визуализацията на дъговите плазмени потоци, излъчващи се от двата полюса на Планетата във вид на северно и южно полярни сияния. (виж. www.crest13.org. За по-подробна информация можете да се свържете с Ишрам: crest13@lawoftime.org.)

Ноосферен форум

Задачата на Първия Световен Ноосферен Форум е да създаде планетарна виртуална кръгла маса, за да се проведе диалог и да се обмени информация, образователни програми, да се създадат групи от сътрудници, образуващи единна мрежа, а също така и всички заедно да участват в планирането на значими събития, способстващи за разбирането на ноосферата и нейното значение за цялото човечество, което е важно да стане до Световната Промяна на 21 декември 2012 година. Уеб-сайт www.noosphereforum.org.  ноосферния форум се поддържа от нашия сръбски брат Борис Петрович.

Провеждане на празници в Деня Извън Времето (25 юли 2011 година)

Започнете подготовка за празника още сега. Нека Денят Извън Времето- Обертонов Небесен Странник, тази година стане най- забележителното събитие, проявявайки силата на Пророчеството на Галактическо-Кармичния Марс. От началния момент на празнуването на Деня Извън Времето, през 1993 година, сега ще бъде първия път, когато вдъхновителят на този празник ще го наблюдава от Неговата Страна. Нека да осъзнаем цялата пълнота на ставащите на Земята глобални изменения, за да могат повече хора да знаят, че сега сме в процес на велико планетарно посвещение. Нека по време на церемониите и фестивалите да отправим сигнал към нашите звездни братя и сестри, за това, че ние сме обединени във времето.

Семинари на Науката за Времето и Календара на 13- те Луни

Фондацията на Закона за Времето ще продължи да издава джобните Календари на 13-те Луни, а също и «Алманах за Синхронност на Звездните Пътешественици», включващ Календара на 13- те Луни и Дриймспел.

Нека тези, които са запознати със знанието за учението на Закона за Времето, Синхронния Ред и Календара на Новото Време да станат активни разпространители на това учение. Нека се провеждат повече семинари и практически занятия, които да допринесат за по- задълбоченото разбиране на Синхронния Ред. Ако провеждате регулярните си срещи на Кристален Тон, осъществявайте регулярна работа в своите групи, изучавайте Космическата История и провеждайте медитацията Дъгов Мост– всичко това ще бъде творчески принос в ноосферата и планетарния разум. Изпращайте информация за събитията във вашия биорегион на адрес events@planetartnetwork.info

Реактивация на Планетарната Мрежа на Изкуството

През 1981 година, когато Хосе имаше видение за угасваща Планета, той разбра, че преди да настъпи епохата на Светлината, ситуацията ще става все по-зле. Като положителен отзвук у него се роди идеята за Планетарна Мрежа на Изкуството (ПАН), задачата на която е да помогне на нашата Планета, по пътя към нейната трансформация.

ПАН беше представена като глобална мрежа на художници и музиканти, които обединяват усилията си с намерение да трансформират околната среда на индустриалната ера в глобално произведение на изкуството. Хосе казва за това:

«Задачата на ПАН е да помогне за творческата трансформация и преход от сегашното общество към Ред, основан на Земята, когато хората работят в хармония с енергиите на Планетата. ПАН – това е световен съюз на художници, творчески групи на артисти, които работят заедно за общата творческа трансформация на Планетата». 

Хосе и Лойдин Аргуелес инициираха Планетарната Мрежа на Изкуството (ПАН) през 1983 година като средство за разпространение на «Изкуството като основа за Мира на Земята» и в качеството на официален символ използваха Знамето на Мира (родено в нашата съвременност от Николай Константинович Рьорих). Приемайки Знамето на Мира, Хосе заяви, че вследствие на ядрената заплаха, липсата на мир на нашата Планета, изтощение и обща разруха на околната среда е необходимо да разпространяваме това Знаме, да го издигнем навсякъде като знак за запазване на драгоценната ни биосфера – люлка на цялата човешка култура.

На сайта www.planetartnetwork.info можете да видите репортажи от ПАН за провежданите от тях мероприятия, а също и да изпратите отчет за своята работа.

Наближава 2012 година, и всеки от нас, който е готов, му предстои много работа. Всеки има своята уникална роля. Запомнете, стария ред «времето е пари» и потребителското отношение към живота окончателно се разтвориха; и всичко, което правим за укрепване на раждащото се сега НОВО, дава колективна творческа сила  за движение към осъзнаване на световното обединение в Новото Време. Подкрепяйте работата в групите си, осъществявайте медитацията на природния разум, изучавайте Космическата История, организирайте общества за осъзнаване на Измененията на Земята, инициирайте проекти «Времето е изкуство», трансформирайте отпадъците в Изкуство! Обгрижвайте градината на общността, организирайте общности, основании на кодовете на Новото Време!  

Вашето въображение няма граници. Запазете висшето видение в своите сърца, и Земята ще отговори на всички със своята творческа сила. Творецът чува, ангелските и галактическите същества отправят своите благословии, и ние встъпваме в истинската планетарно-галактическа Култура на Мира!

Да триумфира Новото Време на Световния Мир!

С Благодарности към ПСИ " Алциона", които предоставиха този материал на българския ПАН

ИН ЛА КЕШ А ЛА КИН!

ЕВАМ МАЙЯ Е МАХО!

 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.