Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

Единадесета ЛУНА на ЗМИЯТА - ОСВОБОЖДЕНИЕ

Размер на шрифта: a a a

ДОБРЕ ДОШЛИ В СПЕКТРАЛНАТА ЛУНА НА ЗМИЯТА - НООСФЕРНО ПИСМО

Дошло е време да отброим и последните 600 световни дни с честотата 12:60. С всеки изминал ден, от една страна силата на 12:60 намалява, а силата на 13:20 се увеличава ... Нека всеки ден да събираме духовна сила за Хармоничната Конвергенция през 2012 година, за просветлението на световната душа ... -  Хосе Aргуелес / Валум Вотан

С това десето издание на Ноосферното Писмо на Фондацията за Закона на Времето, влизаме в Спектралната Луна на Змията- на Освобождението. Това е Единадесетата Луна на планетарния Wavespell на Служенето. На първия ден от Спектралната Луна, Кин 129, отбелязваме 40 дни от „преместването в измеренията” на Хосе Aргуелес / Валум Вотан. Светлото съзнание на разширените измерения сега сияе над нашата Планета. Нека да го възприемем.
Всеки миг ни се предлагат възможности за избор: 1) да разрешим участието си в стария, умиращ свят или 2) да съсредоточим цялата си енергия за напредък, който да допринесе за съвместното създаване на новия свят: на ноосферата. Този, нов свят е свят на хармония, галактическо време, галактическа цивилизация. Ние ускоряваме опита си за този нов свят, чрез прилагане на ежедневна синхронизация, чрез матрицата на 13 – Лунния Календар, с 28 дни за всяка Луна . Функцията на синхронния ред ни се предостави от галактическия разум на нашите учители, чрез обичайните мисъл- форми, които винаги с нетърпение очакват да си спомним, кои сме и защо сме тук.

В космологията на пулсарите, с единадесетата позиция или тон, който съответства на Единадесетата Луна, завършва Електрическия Пулсар на усещанията от Второто Измерение, чието начало поставихме в третата Електрическа Луна на Служенето. Този ключ ни дава силата на Единадесета Спектрална Луна на Освобождението, което изисква от нас да се освободим от всичко, което не служи за доброто на всички. Животинския Тотем за тази Луна е Змията, което ни напомня, че за да влезем в новия свят, ние трябва  да се освободим от старата си кожа.
Нека всички заедно да се съсредоточим върху най- смелата визия за новия свят; колкото повече ставаме, толкова повече стария свят се отдалечава по естествен начин от нас, и след това изчезва. Нищо изкуствено не може да продължи. Нека бъдем категорични в отношението си към изоставянето на отделни действия, за да постигнем  единство на съзнанието, нека това стане наша вътрешна молитва. Нямаме време за губене.
Планетата не може да се развива за постигане на суперразумно свръхсъзнание, ако човекът не е достигнал колективна себереализация, като един планетарен организъм. Това постижение е най-критичният етап в еволюционния живот на планетите. То се нарича достигане на ноосферата. – Валум Вотан

ГОДИНА НА ЧЕРВЕНАТА ОБЕРТОНОВА ЛУНА

СПЕКТРАЛНА ЛУНА НА ЗМИЯТА- ОСВОБОЖДЕНИЕ(11 ЛУНА от 13- те ЛУНИ)

2-29 Maй 2011 година

Добре дошли в Спектралната Луна на Освобождението! В тази Луна си задаваме въпроса: "Как да се отпуснем и да се освободим от привързаностите?" Може би това, което ще направим с нашето време през тези 28 дни, може да бъде отговорът на този въпрос. В тази Луна можем да практикуваме освобождаване на нашия обусловен разум, така че да запазим мислите, които ни помагат да се доближим до нашия Създател. Да не  забравяме, че няма нищо за изясняване. Да се освободим. Нека да се разтворят и си отидат нашите привързаности. Създателят или Великия Дух ще разреши всички наши вътрешни борби. Но, ние трябва да сме искрени и безрезервни в нашето освобождаване.

 

Дали 1. Кин 129, Червена Кристална Луна (2 май)
Днес започва 33-та четиридневна Хармоника от 260- дневното галактическо завъртане, абсолютния център, празнината на Цолкин. Тази Хармоника идва с кода"Формулиране на Свободната Воля на Предизвикателството". Галактическа сигнатура на Дейн Рудиар , космически астролог, философ и музикант, автор на фразата: "Цялостно Изкуство" и "Планетаризация на Съзнанието."

Dane Rudhyar ~ Tetragram 1, Rebirth:

Сели 2. Кин 130, Бяло Космическо Куче (3 май)
Новолуние.Средна точка на 260- дневното галактическо завъртане. Галактически подпис на Мадона, слушайте трогателната песен "Hey You", спомнете си за глобалните събития на Земния Живот:

Гама 3. Кин 131, Синя Магнитна Mаймуна (4 май)
Със Синята Магнитна Маймуна започва Генезиса на Магията и Илюзията на Камелот от Dreamspell. В психомитичното царство на Генезиса на Дриймспел, ние разбираме, че сме  в самия край на омагьосаното Битие на Маймуната, че "кражбата на времето" и изгубените племена от Зеления Централен Замък на Чародейството са налице, и че честотата 12:60 доминира в " Историята на Dreamspell".

Dreamspell Genesis

 

Лими 6. Кин 134, Бял Самостоятелен Вълшебник (7 май)
Преодоляване на Кармата- церемония 

Силио 7.Кин 135,  Син Обертонов Орел (8 май)
Начало на 16-дневното Пътуване на Воина в Куба на Закона за Времето (в дните от 7 до 22 на всяка Луна от  13-те Луни) – тези шестнадесет дни са кодирани от Дракон до Воин. Днес сме в Куба на Дракона на Паметта. Проучете съветите на Телектонон и започнете пътешествието си от 16 дни в Куба на Закона за Времето. 

Сели 9. Кин 137, Червена Резонантна Земя (10 май)
Този ден е известен като "Ах Vuc Ti Каб" - "Нашият Господар е в центъра (7) на Земята"- код на съзнанието, живеещо в Земното ядро. Практикувайте Дайвинг- Земя, изпратете вашето съзнание към центъра на Земята, проверете какви послания ще имате от Земята ?

"Аз се запознавам с центъра на Земята" 

Гама 10. Кин 138, Бяло Галактично Огледало (11 май)
Хозе Aргуелес / Валум Вотан преминава през пълния 49-дневен бардо-цикъл. 
"Като напуснем галактическия синхронизационен лъч в 2012 г., цикълът ще бъде пълен, и започващия цикъл и той ще бъде като, че ли ние виждаме себе си за първи път, а в същото време трябва да признаем, че сме хора, не повече." ((José Argüelles, The Mayan Factor). Това означава, че ние сме длъжни да разберем, че сме преминали не само пост-историческия, но и пост- човешкия цикъл, или супер човешката фаза на нашата еволюция.

Кали 11. Кин 139, Синя Слънчева Буря (12 май)
11-11- 13 Луни (11-ия ден на 11-та Луна от Календара на 13- те Луни). Винаги се случва на 5 – я Куб на Закона- Червена Змия в 11- та Спектрална Луна на Змията- Освобождението. Като фрактал на пътуването във времето, ден 11 представлява 11Бактун на 13-Бактуновия Цикъл - Бактун на Кетцалкоатъл – Пернатата Змия.

Сели 16. Кин 144, Жълто Магнитно Семе (17 май)
Пълнолуние. Начало на Wavespell на Жълтото Семе (12) на Цъфтежа. Кин 144: 144 е ключово число, както в Книгата на Откровението, така и в маянския Календар на Дългото Броене - състоящ се от 13 цикъла, точно по 144 000 дни всеки. Тази 13 х 144 хиляди дни- продължителност също представлява "диаметър" на галактическия лъч на  синхронизация, който се доближава до своето завършване…

Кали 18. Кин 146, Бял Електрически Съединител (19 май)
Начало на 10-дневният "Омега ПГА- Пробег" – Непрекъснати 10 дни за Порталите на Галактическа Активация, от Съединител до Орел, което означава окончателно галактическо изравняване на целия разум. В Планетарния Холон, Съединителят съответства на Япония. Организирайте молитва и медитация- бдение за стабилизиране на Земята на този ден.

Алфа 19. Кин 147, Синя Самостоятелна Ръка (20 май)
Преодоляване на Кармата- церемония - www.lawoftime.org / untyingtheknots

Силио 28. Кин 156, Жълт Космически Воин(29 май)
Дъгов Мост- Медитацията – да се окажем отвъд страховете си и да приемем  космическия си интелект, защото ни е връчен от Единствения Дарител на Разума!

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.