Публикации / Пътеводител / Луни

11-та ЛУНА НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО - част 2

Размер на шрифта: a a a

11- та ЛУНА НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО - част 2

(продължение)

Какво гласи Пророчеството на Маите?

Пророчествата не са гадаене, а директно знание, познание и разбиране на процесите във Вселената.  

Пророчеството на Маите  удивително съвпада с пророчествата  на древните шумери, с някои племена на Нова Зеландия, маори, хопи и на много други, независими един от друг източници. И не за край на света става въпрос в тях, а за края на един цикъл и начало на друг.Инките са нарекли 2012 година “Време за среща със себе си”, а ацтеките “Шестото слънце”.

Астролозите не откриват предпоставки за “край на света”. Те потвърждават - през 2012 планетата Нептун окончателно влиза в своя зодиакален знак Риби, което се случва през 165 години. Уран попада в първите градуси на Овен и също започва нов цикъл през зодиака. Тези позиции ще донесат мощни енергии за промяна (от Уран и Овен) и духовни еманации (от Нептун и Риби). Предстои прелом в начина на мислене - от материално към духовно. Хората ще променят отношението си към природата, ще осъзнаят своята роля на добър стопанин.

Днес човечеството осъзнава необходимостта да направи завой и да обърне поглед  към живот, отворен към природните закони, да ограничи технологиите, които замърсяват планетата и са вредни за хората.

Маите са владеели способността на резонансна трансформация -  практическото използване на която се изразява в директен преход в други състояния на съществуване, в това число и възможност за пътешествие от една звездна  система към друга.

Те ни подсказват, че всичко онова, което ни дават технологиите, човешката система го носи в себе си като способности. Тяхното събуждане ще ни спаси от себеунищожение...

Ще спомена и двата уинала, съпровождащи 11-та Спектрална Луна на Освобождението:

- Ден 1-ви – 15 уинал  0Моан, който гласи:”...за да видят светлината в тъмнината...”

“И беше светлина, но тъмнината не я позна” се казва в Свещената книга. Да, ще има и такива, които ще отвърнат очи от Светлината. Винаги ги е имало. Но не за тях ни напомнят Маите от страниците на Цолкин – календара на хармоничния модул;
 -
Ден 21-ви – 16 уинал – 0Паш: “...отнасящи се до музиката на бъдещето...”
По подобие на опита, с който звуците на арфата предизвикват трептения на повърхността на водата, симфонията на тоновете и обертоновете на Цолкин – хармоничния модул на Маите, позволява предаване на информация от едни нива на други. Това напомня за учението на Питагор и неговата теория за “музиката на сферите”. И това сходство не е случайно. Сходството не е само с учението на Питагор. Учението на Маите е нов ъгъл на Универсалното учение. Един поглед на Гносиса, съответстващ на време и място, недокоснати от мракобесието и хегемонията на тъмните сили. Времето, когато се срутва Римската империя, времето когато се ражда и утвърждава Римо-католическа Западна Европа, Византийско-православната Източна Европа и Исляма; Времето на настъпление на индуизма и будизма в Азия, Корея и Япония; Времето на зачеване и настъпление на материализма, удавил света само за няколко столетия.

Цивилизацията на маите, основана на принципа на хармоничния резонанс, ни остави най-чистото послание: Планетатата ще се спаси чрез вибрационна синхронизация с Галактиката. За това величаво събитие Универсалното Братство на Светлината работи от десетки хилядолетия. За това събитие ще ни съдейства целия Космос.

Дали планетата Земя ще издържи изпита на Времето зависи от всеки един от нас, но най вече от всички – заедно и обединени.

Бъдещето присъства в най-светлото Пророчество – това на Маите: Много скоро Земята ще премине в нов етап на своята еволюция, а земляните ще станат  пълноправни членове на Галактическата Федерация на Разума.

Ето какви са призивите на всяка една от седмиците на 11-та Луна на Освобождението според Маянския календар.:

Първа седмица: Потърси силата на пророчеството!

Пробуждащата се радост от новото състояние на Душата да те изпълни с разбиране за всичко случващо се! И в най-незначителното събитие откривай признаците на Новото Време!

Втора седмица: Утвърди силата на пророчеството!

Излъчвай радост – времето на сбъдването наближава! Съдействай на Светлината да се разкрие в цялата си сила и  великолепие!  Сподели своето знание, запали факела на сърцето си и прокарай пътека за своите ближни! – това диктува пробуденото Ново съзнание.

Трета седмица: Провъзгласи силата на пророчеството!

Решителност! Вземи участие в Осъществяването! Стани живо доказателство за силата на Пророчеството. Надуй Йерихонската тръба на неговата истинност! Отдай своя потенциал Новото знание да осветли всички хора! Обгърни ги с любов, събуди тяхната вяра и надежда за Великото Освобождение!

Четвърта седмица: Изяви чрез себе си победата на пророчеството!

Обединение! Впрегни своите сили, воля  и спосообности в ралото на пробуденото човечество. Новата Земя и Новото Небе е за всички, в чиито сърца е отекнало Пророчеството!

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.