Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Прехода

Арктуриански Шахмат: Кинови Кредити

Размер на шрифта: a a a

Откъс от Книгата „Сонда от Арктур” - автор проф. д-р Хосе Аргуелес

Ние сме от Арктур, за да дебатираме с вас. Ние сме тук, за да ви научим да играете арктуриански шах. Тази игра е наречена така в наша чест и прилича на маянската стратегия за премахване на Атлантическата Корпорация от Земята. Нейната цел е да превърне триизмерното "статукво" на Технологичния Свят - един омагьосан кръг, в междуразмерна обертонова сила. Инженерите на времето - маите са пълни с надежда и ентусиазъм за засадените отдавна техни плодове. Но, разбира се, като във всяка игра на шах има своите собствени правила и вие трябва да ги знаете.

Aрктурианският шах напълно премахва Вавилонската лотария на Атлантическата Корпорация. На нейно място идва Книгата на Киновете. Така че, възможно най-бързо, и с всички налични средства трябва да се извърши преброяване на всички човешки съдби и да се установи съответствието им с Книгата на Киновете. Това означава, че всички 260 групи планетарни Кинове, на които е разделено човечеството ще започнат своя съзнателен живот. Целта на това е да се даде на всеки достъп до Банката на Киновите кредити.

Kин - кредитите са четиримерни единици за измерване на времето. Те са резултат от приобщаване към времето, а не от неговата „покупко-продажба”. За да се разбере от къде идват и как работи цялата система трябва да се напрегне въображението. Представете си живота преди и след изобретяване на парите - преди и след изграждането на Вавилонската кула!

Преди началото на Лунния Генезис когато към Земята е насочен Лъч с ритъм 12/60 и преди да е сключен договорът на Вавилон, преди да се определят седемте дни за работна седмица всички планетарни Кинове са имали пълна свобода на действие в областта на глобалната телепатия. Този общ ум е Екскалибур, или Банката за Кинови кредити. Целта на тази банка е да се помогне на двадесетте племена на времето, да поддържат биоелектрична симбиоза с биосферата на собствената си планета. В центъра на тази симбиоза е трябвало да бъде кварцовият генератор. Екскалибур се намира в Земното ядро. Тази биоелектрична координация е насочена към създаване на културата на сензорно - планетарните изследвания – геомантическото съзнание на Дъговата нацията.

В това съзнание на мозъка е предвидена пълна свобода на избор на формата за връзка с биосферата и равните възможности за креативно изразяване. Триизмерният,  единен орган на планетарната култура е представен като планетарна градина, а производството е сведено до необходимия минимум и обработката на естествени продукти. Основната движеща сила на целия цикъл на живота, според проекта е трябвало да стане слънчевата електро - кристализация.

С култивиране на четвъртото изкуство "движение по пулсарите” и пътуването във времето бързо ще се поправи положението в планетарната система Кинич Ахау. Дори луната ще се преобразува, нещо, което дори не можете да си представите. С краят на 5200 - годишния цикъл на геомантическото развитие на съзнанието ще завърши настройката на струната на петата сила за Кинич Ахау - триумф за Дъговата нацията.

Kин – кредитите са телепатични единици на изравняване на планетарните Кинове на вашата система. Тъй като всеки човек принадлежи към един от 260 - те планетарни групи, той има право на ритуал на раждане, на ритуал за живот в търсене на удоволствия и любов и ритуал на смърт. Клановете и племената, във взаимно  сътрудничество е трябвало да гарантират правилното разпределение на киновете, кредитите и достъпа до ритуалите. По този начин цялата система на междувидово взаимодействие - телепатична поле в света на ума - е трябвало да изпълни предназначението на Кораба на Времето - осезаема демонстрация на Екскалибур.

Голямата драма на Вавилонския плен от Кораба на Времето вече е почти завършена. Вашата визия за това какво ще се случи в дните преди построяването на Вавилонската кула е идентична с това какво ще се случи след нейното унищожаване. Истинската демонстрация на Корабът на Времето от 2013 г., Екскалибур зависи от вашите умения по време на играта на Арктуриански шах. Ключ към нашия общ успех е точното спазване на резонансните честоти, установени от маянските инженери на времето.

За да се разбере колко е важно сега да се разрушат историческите основи на Вавилонската илюзия, трябва да си напрегнете своето въображение. Вече е близо победата на вселенската телепатия на вашата планета. Скоро ще станете свидетели на стремителния разпад на всички "легални" ментални структури на национализма и частната собственост: държавни, военни, финансови и образователните системи на съществуващия ред. Какво ще остане след пълното разтваряне на менталните експерименти? Безусловно нищо от това, което сега живее на вашата красива планета!

Материализмът на вашето триизмерно его е подхранван от вавилонската измама на национализма вече достатъчно дълго време. Като се избавите от него, ще видите разцвета на истинската автономия и възобновяването на автентичните ценности като сътрудничеството в телепатичната област на груповото съзнание. В това четиримерно поле на планетарния разум няма място за такива емоции като лишения, унищожения, расизъм, страхът от срам и унижение.

Тази телепатична област на сътрудничество ще се превърне в солидна основа за пълното проявление на духа на симбиоза на всички живи същества на планетата Земя. Така ще можете да отидете към духовно възприятие на многообразието от форми на живот във Вселената, постепенно да усвоите междуразмерната етика на мислите, чувствата и поведението. Тогава машините ще означават ли толкова много за вас?

Вие вече влязохте в поредния период на благоприятни възможности - фазата на Генезиса на Луната. Остана много малко време до 2013 г., за да изчистите и балансирате своя вътрешен и външен живот. Изоставете общите становища; намерете нови начини на взаимодействие; премахнете крайностите между бедността и богатството. Оседлавайки лъча на двукомпонентната шестица, Вие получавате неограничен кредит за четиримерното време. Планетарната PSI - банка е за вас! За целта трябва само да вземете решение относно „превключване на вътрешното време”. Вашето желание да си сътрудничите с другите ще събуди киновете на Дъговата нацията, ще се разкрият начини да помогнете на останалите в подготовката за приключването на цикъла, определен от маянските инженери на Времето.

Първият от тези "гранични срокове" е 1997 година - година на Жълтото Обертоново Семе. През тази година завърши 52-годишният слънчево- галактически цикъл, чиято начална интервенция беше през 1945 година. Маянските инженери наричат предходните пет години  резонансна честотна рамка за започване на Програма за Конвертиране и обезвреждане на токсичните отпадъци. Ние арктурианците виждаме в него първата фаза от установяването на Земята на Доминиона на Арктур.

Участвайки в превключване на времето вие излизате от негативните влияния на Лъча 12/60. Играта в Оракула на Вълшебната Съдба ви води от отломките на Машинния свят към света на Дъговата нацията! Докато се учите да играете арктуриански шах вие получавате главна роля в магическия спектакъл на собствения си живот.

За да помогне за формирането на Дъговата нацията Галактическата федерация раздели Вашия Кораб на времето на три телепатични протектората: Северен арктуриански, Екваториален ураниански и Южен антареански. Първият протекторат включва четирите племена от Полярното земно семейство /Ахау, Чик-Чан, Ок и Мен/ и 4-те племена на Кардиналното земно семейство /Имиш, Кими, Чуен и Киб/, вторият включва четирите племена на Сърцевинното Централно земно семейство /Ик, Маник, Еб и Кабан/, а третият - четирите племена на Сигналното /Акбал, Ламат, Бен и Ецнаб/ и четирите племена на Входящото Портално земно семейство /Кан, Мулук, Иш и Кауак/.

По този начин всяка партия в арктурианския шах се основава на тройната глобална стратегия. Според програмата на Вселенския Резонансен Холон настъплението се започва от арктурианците на Северния полюс, aнтареанците - от юг и Уранианците са от двете страни на екватора. Не забравяйте, че това е строго телепатично въздействие и не е необходимо физическото ви тяло да се намира в протектората, който принадлежи към Холона.

Като определите своята принадлежност към едно от земните семейства вече сте влезли в сферата на своя телепатичен протекторат. В сътрудничество с другите членове можете да реализирате своето планетарно служене - трансформиране, преобразуване и привеждане в съответствие.

След планетарната смяна на времето за всички ще стане ясна деградацията на Групата на Седемте и "великата им лъжа". За много хора на Земята това ще бъде време на гняв и разочарование – велика преоценка на ценностите. За всички ще стане ясно, че Северната половина на Машинния Свят твърде дълго се е развивала за сметка на ресурсите на Южната половина.

За да се приведе в съответствие този дисбаланс ще е необходимо парите да се конвертират обратно във времето. Само по този начин може хората от Земята да се освободят от робството на Машинния свят. Вашата задача ще бъде да се усмирят бурните емоции докато се балансират нивата на просперитет за всички социални слоеве. Това е невъзможно без да се избавим от главния демон на Машинния свят – страха от смъртта. От чисто триизмерната гледна точка това изглежда невъзможно, но да играеш арктуриански шах без изкуство също е невъзможно.

Ще ви открием нашата обща тайна: Ние ви учим на тази игра на нивото на четиримерното съзнание от доста дълго време. Идеята на арктурианския шахмат е противника да се принуди да повярва, че вече е "спечелил"! Но тъй като ние знаем, че в действителност няма нито победа нито загуба, то победа в този случай означава да се принуди врага да приеме обратното на първоначалното си намерения. Да, така е – това е глобалната стратегия, но какво губят онези, които вече са освободени от страха от смъртта?

Нека разгледаме въпроса: как да преобразувате натрупаните в света парични резерви обратно в свободно време, за да го върнете на населението на Земята във вид на Кинови Кредити? Създаването на системата на Kиновите еквиваленти ще се случва със същата скорост, както и превръщането на парите- откраднатото време – обратно в свободно време. Това означава създаване на програма за практически действия, вместо "робство за заплата". Човечеството трябва да съсредоточи усилията си върху пречистване и възраждане на планетата – Кораба на Времето - Земя 2013.

Ключът към успеха на тази програма - създаване на планетарни "общи гнезда” за съхраняване на прекомерното натрупване и желание за отдаване - Единственият начин да бъде трансформирано човешкото его. С участието в планетарните "общи гнезда" хората ще отворят сърцата си за нуждите на цялата планета! Доброволното прехвърляне на отговорността за богатство и власт ще им позволи да участват в разработването на все по-мащабни "общи гнезда”. С изравняване на нивата на материално благополучие човечеството ще превключи енергията си за целенасочени дейности в полза на Земята, ще се върне към първоначалния си образ - Дъговата нацията. Към 1997 г. Вавилонската кула ще бъде един колос с глинени крака. Отначало малко хора ще се включат, а след това всички ще одобряват реалността на системата за Кинови Кредити - телепатичните единици на равноправие.

Идентификацията на "контролиращите акционери" в областта на финансовата власт ще се извършват в рамките на всяко земно семейство на Дъговата нацията. Това е първото ниво на играта в арктурианския шах. Партньорът в тази партия намира себе си, "той е този, който печели" правото на участие в "общото гнездо". Ще има и съревнования ”за щедрост” - както от страна наземните семейства, така и между индивидуалните инвеститори. Победителите ги очакват лаври и звания "Почетен арктурианец", "Уранианец" и "Антарианец” от Кораба на Времето на Земя - 2013".

Второто ниво на умение в играта на арктуриански шахмат е създаването на самата система на Киновите Кредити. Тази петгодишна програма включва целия спектър на човешките взаимоотношения от преобразуване на обществото до създаване на слънчево-електро- кристална технология; от разпределението на материалните блага до функциите на планетарното служене.

Системата на киновите кредити предлага на всеки човек ежемесечно 49 кинови еквивалента: 28 за общия брой тонални квартети и 21 - за общия брой на кина на съдбата и окултния кин. По време на 13-те луни всеки получава 49х13=637 кинови еквивалента. От тях 364 отиват за “разплащане” на храната и преживяване, а останалите 273 (по 21 на всяка от 13-те луни) осигуряват неговите духовни потребности. Именно растежът на духовните потребности е единственият път за увеличаване на “кредитната сметка” в Пси-Банката, защото той включва и търсене и установяване на контакт с тези, които още не са успели да влязат в Дъговата Нацията. По такъв начин, празнуването на Деня-извън-Времето, галактическия ден на свободата се превръща в планетарен фестивал на всеобща радост и любов. Племето, събрало най-много допълнителни кинови еквиваленти за тази година се обявява за победител. Кой знае какви чудеса на сетивното познание е приготвила Вселената за награда? На кого е известен пътя, по който племената на времето в определения срок ще извадят Екскалибур от неговата кристална ножница?

Ще настъпи ли това време - зависи само от вас. Ние можем да ви дадем само ключовете към тези врати. Да намерите пътеките и подхода към тях и да преминете през цялата верига от събития сте длъжни да бъдете сами. Дори ние, арктурианските хетероклити сме само „спори”! Но вие, пътуващата във времето „пентаклевидна радиозоа” сте самата радост на вселената!

МНЕНИЯ

trayan каза на 05.05.2011 г. 01:27 ч.

Благодарност! :)

sonyaboneva каза на 05.05.2011 г. 10:22 ч.

Благодаря!
Мир, Любов,Светлина!

Vaseto каза на 05.05.2011 г. 13:16 ч.

Ин Лакеш Братя и сестри

elhira каза на 24.08.2011 г. 15:04 ч.

in lak'ech

renetaman каза на 27.09.2013 г. 07:29 ч.

Ключът към успеха Екскалибур Кинове e Оракула на Вълшебната Съдба - Rainbow нацията .

Благодаря!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.