Публикации / ПАН - България / Работилница

Клуб „КВАРЦ – МЕЖДУЗВЕЗДНИ ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ” - Бургас

Размер на шрифта: a a a

Клуб „КВАРЦ – МЕЖДУЗВЕЗДНИ ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ” - Бургас

НАЧАЛОТО

На 17-ти Ден на Червена Космическа Земя на Планетарната 10-та Луна на осъществяването в Годината на Червената Обертонна луна (20.04.2011 год ), официално бе открита работата на първата бургаска група от Междузвездни пътешественици, готови да превърнат Закона на Времето в писта и работно поле за Галактическа Синхронизация.

Приближавайки се към  края на Великия Цикъл, т. е. към Хармоничната Конвергенция през 2012 година и Галактическата Синхронизация през 2013 година, хората от планетата Земя са призвани да осъзнаят своето духовно Единство. Това е необходимо не само за постигане на духовното извисяване на човечеството, но и за да се помогне на Майката –Земя да извърши своето духовно възраждане.

Да осъзнаем Единството, означава да въплътим в себе си призива на  Новото Световно Време: ЕДИННО ВРЕМЕ – ЕДИННА ЗЕМЯ – ЕДИННО ЧОВЕЧЕСТВО. Пророчествата за настъпващата епоха на планетарен мир и хармония се сливат в унисон, изпълвайки сърцата на хората с радост и готовност да работят за общото благо.

Новата наука за Синхронния Ред позволява да  пренастроим своето мислене и светоусещане от условностите на историческия материализъм, към свобода и галактическа хармония. Един от най-естествените начини да се постигне това, е като  изменим своята времева честота, като настроим разума и сърцето си към естествените природни цикли на Земята, Слънцето, Галактиката и Вселената.

В основата на Синхронния ред стои разбирането за времето като творчески и съзидателен принцип на природата, което способства за духовно пробуждане и възраждане.

Идеята за сформиране на бургаската група за Галактическа Синхронизация се роди в деня на Бялото ритмично куче (ОК) тон 6-ти (УАК) в 10-тия ден на Планетарната 10-та Луна на осъществяването (13 април 2011 година). Интеркосмичните излъчвания в този ден предполагат: пробив, ново начало, взаимоотношения, духовни спътници, реформиране на миналото, духовна сила, пазители и водачи. А вибрациите на Ритмическия тон Уак въплътиха в нашите намерения чудесна Организация на базата на Равенство и динамично Равновесие. И още: възприемчивост, корени в различни измерения. Интусиазмът на всички членове обещава много скоро групата да прерастне в истинска общност на Планетарни Кинове в нашия град. Искрено вярваме, че тези 12 Междузвездни пътешественика ще са утрешните радетели за разпространението на Науката за Времето. Нека съвместната ни работа в този кръг, а така също и практическите занятия в Земните Семейства, Слънчевите Кланове и Коренните Раси, да се превърнат в уникален опит на истинско преживяване и потапяне в честотата 13:20 на Новото Световно Време.

СТРУКТУРА НА КЛУБА „КВАРЦ - МЕЖДУЗВЕЗДНИ ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ” И ПРОГРАМА ЗА РАБОТА

С помощта на Науката за Синхронния Ред се осъществява телепатична и мистична дейност за съживяване на пулсиращите точки на Планетата и ускорено събуждане на човечеството, подложено в състояние на хипнотичен сън чрез програмата на Григорианския календар. Науката за Времето е един от многото пътища, който е в сила да осигури достъп до безграничната енергия на Сътворението – един непрестанен процес, разкриващ чрез себепознание Пътя за превръщането ни в съзнание от светлина.

Принципа, върху който е изградена нашата група е „Предай нататък”. Тя има 12-членен състав, разделен по двойки (6х2), наречени „Близнаци на Пламъка”, които взаимно се подкрепят по време на подготвителните информационни занятия. Теоретичните лекции включват основните положения в Науката за Времето, така както е застъпена във  „Факторът Маи: Развитие извън границите на технологиите”, а за практическите занимания се използва Синхронометъра и Работните материали от практическия семинар под надслов „Факторът Маи и Науката за Времето”.

След приключване на този първоначален курс, всеки участник ще получи звание „Междузвезден пилот - І ранг” – съответстващ на ниво Планетарен пътешественик. Онези Планетарни пътешественици, които поради вътрешната си необходимост да подпомагат пълноценно хората в преодоляване на Квантовия преход,  ще организират свои нови 12-членни екипажи – и след приключване на своите курсове, ще получат звание „Междузвезден пилот – ІІ-ри ранг” съответстващ на  ниво Лунен пътешественик.  Следват при същите условия званията „Междузвезден пилот – ІІІ-ти ранг” съотв. на ниво Слънчев пътешественик и „Мждузвезден пилот ІV-ти ранг” съотв. на ниво Галактически пътешественик.

Предвижда се този І-ви курс за Планетарни пилоти да приключи информационните си занятия за Галактическа Синхронизация  на 25 юли в „Деня извън Времето” с двудневен семинар (23-24 юли) в град Приморско и обща медитация „Дъгов мост”(25 юли) на мегалитното светилище „Беглик таш”, намиращ се в неговите околности. Надяваме се на празника да ни гостуват  всички български Кинове, които още от сега могат да се чувстват поканени, а също и много приятели от Русия и други страни.

С изграждането на Дъговия Мост в Деня извън Времето се постига  Галактическа Синхронизация на хиляди хора на Земята и всеобщо единение с Духа. Тогава всеки, поел пътя към Дома, към звездите, е в състояние да осъществи контакт с всички братя и сестри по същия път.

И така, на предстоящия Космически празничен ден нека влеем своите пробудени божествени способности и интелигентност в Живия поток от съ-творчество и сътрудничество на милионите Планетарни Кинове по света.

Ин лак`еш!

МНЕНИЯ

Vaseto каза на 17.05.2011 г. 14:36 ч.

Браво Ирина, всички сме с теб
Ин Лакеш

IikKa каза на 17.05.2011 г. 17:54 ч.

Браво на Сдружение "Кварц-България", които с готовност и самоотверженост включиха в програмата на своята творческа лаборатория "Работилница на Духа" да изучават Науката на Времето.
Благодаря ви, приятели!

zarnaudov каза на 20.05.2011 г. 10:08 ч.

Браво, великолепно.. Белик Таш е много енергийно място и от много време искам да го посетя също така исках да празнувам деня извън времето с други кинове ще се радвам ако успея да присъствам на семинара и празницика :)

lamat каза на 20.05.2011 г. 12:06 ч.

Ин лакеш, Ирина!

Rujka каза на 24.05.2011 г. 19:05 ч.

In Lak`ech A La KIN na Planetarnite Kinove ot Bulgaria! Burgas e purvi, a koi sa sledva6tite? Ho KIMI, Rujka Kalinova

IikKa каза на 25.05.2011 г. 09:19 ч.

Ин лакеш на всички Кинове в България и на Планетата (((:
Подготовката за Семинара започна. Много скоро в страниците на сайта ще прочетете подробна програма.
Стягайте куфарите, Междузвездни пътешественици!!!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.