Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

12-та Кристална Луна на Сътрудничеството

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Кристалната Луна на Заека - Ноосферно писмо

Това е 11 издание на Noos-писмо на Фондацията на Закона за Времето, с което влизаме в Кристалната Луна на Сътрудничеството. Това е 12 Луна от Планетарният Вълнов Модул на Служенето. Защо се издава този ноосферен бюлетин?

За много хора ноосферата е непонятна и странна, не могат да я рязберат лесно. Ноосферата е сърцевината на разума на Земята и по- нататъшното й развитие. Целта на 13- Лунния календар и учението на Закона за Времето е да се подготвим за тази промяна на новото съзнание, ключът за това е в Ноосферата.

Много хора сега се самоопределят и себепознават в приятелските групи на Фейсбук чрез биосфера- ноосферата. Това универсализира посланието на Ноосферата за един мирен и щастлив свят на Земята.

Планетата ни се намира в твърде голяма криза, и всеки сам не би могъл да се справи с това. Един от начините е, да си дадем сметка че всичко се променя и, че ние сме част от един голям преход. До 21.12.2012 всички ние ще знаем: нищо не е вече същото – ние сме влезли в ноосферата! Как да се справим с тази промяна? Как да се променим в зависимост от Земята?

За да се променим заедно със Земята, трябва да се унифицираме и да станем едно съзнание. Това е смисълът на ноосферата. Този процес започва първо в собственото ни сърце и разум и след това се разширява до всичко и всички. Кристалната Луна ни призовава да се фокусираме върху сътрудничество и съвместна работа, така че по-голямата част от мечтите ни да могат да се проявят. Заекът е животинския тотем на тази Луна, което означава творческата магия и щастието да ни водят, за да се движим без страх и съзнателно да се впускаме в нови приключения.

За да започнем да изпитваме новите предизвикателства на ноосферата, да се слеем с разума на Земята, Хосе Аргуелес / Валум Вотан е предложил пет лесни насоки:

1. Да Знаем - Това означава, да предоставим егото си на Бога, на Висшата Сила. Ноосферата е колективното съзнание на Земята, това е властта на не-егото, така че ние можем да се подготвим и предоставим нашите изисквания към света на по-голямата сила, като приемем Универсалната Единствена Сила на Създателя! Не на егото! Ние няма какво да губим, а за да спечелим трябва съзнателно да се превърнем в единствен планетарен организъм! Да го направим!

2. Да се храним със Светлина – Да стартираме нашата вегетарианска градина. С това ще подобрим нашето здраве и това на Земята, и ще настъпи подобряване на собствената ни устойчивост. Да спрем насилието към нашите близки същества от собствената ни градина! За да се развиваме, ще трябва да се обърнем към светлината, което означава, че трябва да започнем със собственото си физическо тяло! Нашата съдба е да излъчваме; храненето със светлина е първата стъпка, а това означава да спрем да ядем животински храни! Да ядем плодовете и зеленчуците от нашата градина!

3. Да бъдем щастливи - Всяка мисъл, всяка позиция, която излъчваме отива в психичната среда, в която всички ние живеем. Да спрем да замърсяваме околната среда с лоши мисли, и да си зададем въпроса: Кои от моите мисли ме правят щастлив, кои от тях са отрицателни или неутрални? Ноосферата е сума от всички проявления на мисълта, така че нека знаем, какво изпращаме към нея. Така че, излъчвайте само щастливи мисли. Животът е дар. Без значение какво се случва с вас, това е новия урок за изучаване: Така че, бъдете щастливи! Нека всички бъдем щастливи заедно, и да отправяме усмивки към планетата Земя!

4. Да променим честотата си - Всеки от нас живее в програмата, наречена изкуствено механично време. Това създава честотата 12:60 - неправилния дванадесет календарен месец, с 60 минутен час по механичния часовник. За да помогнем на Земята, за да спасим климата, следва да променим честотата си. Да следваме 13-Лунния календар/28-дни всяка Луна и да разпространяваме знанието за него. Това е честотата на естественото време, 13:20, и така ще бъде през 2013 г. – за да живеем в синхронност!

5. Всички да се Обичаме – Ноосферата е универсалната прегръдка със съзнанието на Земята. Никой не се е отказал и нищо не е пренебрегнато от тази прегръдка. Тя е Безусловната Любов. Така че, да превърнем ноосферата в любов за всички. Да преодолеем враждите и да простим на враговете си, да разберем, че те са точно като нас , търсят любов и искат да бъдат обичани, търсейки щастието и да бъдат щастливи. Светът не започва с нас, а след това кога и с кого ще започне? – ДА се ОБИЧАМЕ ВСИЧКИ!

И да не забравяме: "Аз съм едно със Земята, Земята и Аз сме един разум." Повтаряйте това по - често!

ДОБРЕ ДОШЛИ В НООСФЕРАТА!

Забележка: За да се образовате, можете да отидете на сайта www.noosphereforum.org и да си изтеглите Ноосферната Конституция. Вижте също и Новата книга на Хосе Аргуелес.

Manifesto for the Noosphere: the Next Stage of Human Consciousness.

Поглед към 12 Кристална Луна на Заека

Синхронизацията следва набор от универсални принципи, въз основа на математическата матрица. Тази матрица е основната структура, която свързва всички събития, хора и действителност, такава каквато я познаваме. Колкото повече мелодия има в тази матрица, толкова повече са опитностите в Синхронния Ред. Това е целта на 13 – Лунния календар, 28-дни всяка Луна. Следват някои примери за това, как може синхронно да се работи с дните от календара. 13 Moon tutorial.

Синхронизиране на Звездния Пътешественик

Година на Червената Обертонова Луна

12 Луна на сътрудничеството (12 Луна от Календара на 13- те Луни)
30 май - 26-ти юни, 2011 година

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.