Публикации / ПАН - България / Събития

ВСЕМИРНА ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ХАРМОНИЗАЦИЯ „ЗВУКОВ КРЪГ ”

Размер на шрифта: a a a

23 Ден на Кристалната Луна по Календара на Новото време (21 юни 2011), вторник

Присъединете се към хилядите хора от цял свят и задействайте свещения звук за хармонизация и повишаване на вибрациите в съзнанието на човечеството и Планетата!

В този специален ден за Земята повече от 130 Кръга на Звука ще се съберат в повече от 30 страни на света за да проведат церемония за хармонизация с участието на пеещите кристални чаши, към които ще се присъедини и гласа на хиляди хора.

В Русия кристалните пеещи чаши ще зазвучат едновременно в Москва, Санкт Петербург, Аркаим, в Перм, Самара, Чернев (Великий Устюг), Ладога, Волгодонск, Кримск, Череповци, Новочеркаск, Ростов на Дон, Воронеж, Николаево, Губкинск, Ново Уренго, Сургут.
Каним ви да се присъедините и вие, пробудените, от България! Където и да сте, отделете време, за да посветите тези особени мигове на света и нашата планета! Помнете, че колкото повече хора се присъединят в това дело, толкова по-мощна вълна за хармонизация ще бъде създадена.
Вие можете да се присъедините към някой от създадените Кръгове на Звука, или да организирате  свой Кръг на Звука: с приятели, сред природата, в някоя зала или у дома. За това създайте свещено пространство, използвайки кристал, ароматични масла, пръчици или треви, запалете свещи; посвирете на някой музикален  инструмент или използвайте силата на човешкия глас ( та нали гласа е един от най-мощните хармонични инструменти); после останете в тишина, задържайки в мислите си пожелание за: Хармония,Приятелство, Единство, Радост, Състрадание – всичко най-важно за Планетата!
Ние ви предлагаме за откриване на церемонията за хармонизацияда използвате  следната молитва:

Тук и Сега, ние с благодарност призоваваме  Свещеното Присъствие на Бог-Отец, Майката- Земя, Възнесените Учители, нашите Предци, Възлюбеният Аз Съм и Ангела на Звука.
Ние призоваваме Върховния Творец на Кристалните Вибрации и с отворени Сърца, насочваме нашите мисли, чувства и съзнание, в пълно благоговение,така че всички ние като едно всемирно семейство, заедно да повишим вибрациите, честотата и съзнанието на нашата Планета Земя и всички планети.
Ние се обединяваме като инструмент на Мира и Светлината за да балансираме енергията на Небесата и Земята, да приемем и затвърдим на  нашата Планета  най-висшите мисли и чувства на Космическото Съзнание;  да излъчим и разпространим тези велики небесни честоти в цялата Вселена и на всички нейни същества от всички измерения на битието.

С нашето обединено съзнание ние изразяваме своето намерение

за Хармония,

Приятелство,

Единство,

Радост,

Състрадание

към всички същества на Планетата, към всички планети и измерения на Космическия, Галактическия и Божествен План.

Ние благодарим на всички същества, зрими и незрими, от всички реалности на битието, вярвайки, че те присъстват Тук и Сега в дъгата на честотите на кристалните звуци и нашето обединено съзнание.

ДА БЪДЕ ТАКА!

ТАКА Е!

ТАКА ДА БЪДЕ!

АХО АУМ

Всемирната  Церемония за хармонизация ще се проведе  в 21 часа московско време и 20 ч. българско време.

Да се срещнем на вълните на Хармонията и Любовта!

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.