Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

13-та Космическа Луна на Присъствието: 27 юни- 24 юли

Размер на шрифта: a a a

ДОБРЕ ДОШЛИ в 13 КОСМИЧЕСКА ЛУНА - НООСФЕРНО ПИСМО, последно за 2010/2011 година

Добре дошли в 13- тата Космическа Луна с Ноосферното писмо на Фондацията на Закона за Времето! Това е финалната 13 Луна на Планетарната Вълна на Служенето. Факта, че тази година на Червената Обертонова Луна започна с Пълнолуние- 26 юли 2010 година показва, че това е година на много мощни посвещения.

Луната символизира силата на универсалната вода и пречистването, както лично, така и планетарно. През тази година станахме свидетели на нефтените разливи в Мексико, наводнения в Пакистан, а по- късно опустошителни наводнения и в други райони на света, най- вече в Австралия и Рио де Жанейро. Сега Япония е изправена пред поредното бедствие- повече от 100000 тона вода е вече силно радоактивна.

Ние, всички Земляни усещаме ускоряването на събитията и безпрецедентните промени, които ни доближават все повече до 2012 година. Така както налягането във време- пространствения Куб се увеличава, така и ние се ускоряваме към триизмерната промяна на ноосферата (Виж Rinri Newsletter III, Vol. 4. No 1).

Ноосферата представлява компресиране на психическото възприемане за единство, което означава, че сега сме в зоната на психическото редуциране на енергията на силните подводни течения, която се предава чрез събитията, които се случват на Планетата и, които са с огромни социални и екологични последствия. Нищо не може да спре подводните вихри на 2012 година.

По време на Годината на Червената Обертонова Луна, този ефект на ноосферата се изяви като наводнения, земетресения, масово умиращи птици, риба, изригване на вулкани, свлачища, торнадо, лавини, урагани, затваряне на летища и т.н. След това се случи и японското земетресение и цунами, появили се на Пълнолуние, което съвпадна с преминаването на Хосе Аргуелес отвъд границите на Земята, който счита, че нашата реалност е достигнала своя предел и единствения начин да се изцели планетата Земя е това да стане отвътре, чрез колективния разум и съзнание.

"... Независимо от всичко, което се случва по пътя към 2012 година, ние следва да знаем, че Земята е готова, защото това е неизбежно. По тази причина най- ефективния начин да се съхраним в това велико изменение е да отидем навътре и да участваме в трансформирането на съзнанието на планетата. Сто хиляди медитиращи Земляни, синхронизирани в един и същи момент, съсредоточени в една точка на приемственост за реализиране на Земята в единна цялост, ще бъдат в състояние да извършат промяната”.

"Силата на разума е създал машините на изкуственото време, които ръководят нашия живот. Връщайки се към себе си, към силата на нашия разум, ние можем да изцелим всичко. Силата на колективния човешки разум се синхронизира като единно планетарно съзнание, което съсредоточено в една точка може да измени безвъзвратно еволюцията на духа и разума, като ни обезпечава със знанието и разбирането за телепатия. Така кризата, в която се намираме може да прерасне във Второ Сътворение.

Това състояние на съзнанието е напълно възможно до 2012 година. Има достатъчно време и има достатъчно хора, способни на това. Това е решение, което ни е предадено като послание на времето. Така ние усещаме, че не сме сами. Космическата цивилизация в цялата Вселена е с нас, ние ще разберем, че тя ни чака да вземем това решение. Целият свят ще чуе възторжените слова: "Добре дошли у дома!" И ние ще знаем: Да, ние сме си у дома. А новото време и новия ден ще зазори.

Да, Добре дошли в НООСФЕРАТА!

МНЕНИЯ

Rujka каза на 27.06.2011 г. 00:47 ч.

В следващата статия за 13- та Космическа Луна ще намерите по- важните кинове и събития! Приятно четене и преживяване на последните Дни от Годината на Червената Обертонова Луна! Хо Кими

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.