Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

Важни кинове и събития през 13-та Космическа Луна на Присъствието

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Космическата Луна, 13-та Луна на 13 Вълнов Модул на Планетарното Служене!

Животинският тотем за тази Луна е костенурката, която на гърба си има 13 нива. В Космическата Луна ние се питаме: "Как можем да разширим радостта и любовта си и как самите ние да станем източници на това?" Задръжте този въпрос в сърцето си, тъй като след като изминат 28- те дни на 13- та Луна ще приключим и с Годината на Червената Обертонова Луна- Годината на Пречистване.

В тази Луна ние, Космическите Кинове от цялата Планета организираме заключителния етап на подготовката за Деня Извън Времето чрез Културни Фестивали за Мир навсякъде по Света! Празнувайте заедно с философията на „времето е изкуство и мир чрез култура”! Нека 2010/2011година да завърши с колективни церемонии на универсална прошка, благословения за всички (включително и за себе си), така че ние да можем да влезем хармонизирани в 2011/2012 - Годината на Белия Ритмичен Вълшебник.

Плазма Дали, Ден 1, Kин 185, Червена Електрическа Змия (27 юни 2011)

Започва 65-дневния галактически сезон на Жизнената Сила на Червената Eлектрическа Змия, която установява Червения Галактически Спектър. Tози сезон ще приключи в Лунната Луна, Плазма Дали, Ден 8 от Годината на Белия Ритмичен Вълшебник (30 август 2011). Настройте се за този сезон- почувствайте посвещенията на червената нишка и изпълнете цялото си същество с Жизнена Сила.

Плазма Сели, Ден 2, Kин 186, Бял Самостоятелен Съединител на Световете (28 юни 2011)

Церемониални 13- дневни синхронизирани медитации за освобождаване на кармични възли.

(www.lawoftime.org/untyingtheknots)

Галактически Подпис на Йоко Оно. Подпишете се в петицията за обявяване на 9 октомври за интернационален „Ден на Джон Ленън " в памет на неговата мисия за Мир :

(http://www.johnlennonday.com/)

Плазма Алфа, Ден 5, Kин 189, Червена Резонантна Луна (1 юли 2011)

Новолуние – частично слънчево затъмнение, видимо в по- голямата част на Южния Тихи Океан и югоизточната част на Южна Aмерикa.

Visible across much of the South Pacific and southeastern South America.

Месец юли носи името на Гай Юлий Цезар, който учредява знаменитата „календарна реформа” с 446- те дни в „ годината на объркването” през 45-44 година пр. н.е., с което се стартира сгрешeния календар.

patently confused.

Плазма Дали, Ден 8, Kин 192, Жълт Планетарен Човек (4 юли 2011)

Ден на Независимостта (USA). Отбелязва се официалното приемане на Декларацията за Независимостта(1776, Kин 217) на Съединените Щати. Официалният Празник е обявен през 1941 година. Двама американски президенти Томас Джеферсън/ трети поред президент и неговият предшественик Джон Адамс умират на този ден през 1826 година, на 50- та годишнина oт подписването на Aмериканската Декларация за Независимост.Третия президент, който умира на този ден, но през 1831 година е Джеймс Монро/ пети поред президент.

Плазма Гама, Ден 10, Kин 194, Бял Кристален Вълшебник (6 юли 2011)

Кристалния Вълшебник е първият от печатите на Изгубеното Поколение според Пророчеството Телектонон, 1993-94 година. На този ден, Kин 194, в първата година от Пророчеството е открита гробницата на Червената Кралица (1 юли 1994 година). След един оборот/ спин ( от 260 дни), считано от тази дата ще отбележим 1 година /365 дни/ от физическото напускане на Земята от Валум Вотан.

Плазма Силиo, Ден 14, Kин 198, Бяло Електрическо Огледало(10 юли 2011)

Слънчев Рожден Ден на Никола Тесла. Разгледайте този клип за живота на Тесла и отново помислете за възможностите, които ни предоставя планетарното членство на Земята:

Плазма Дали, Ден 15, Kин 199, Синя Самостоятелна Буря (11 юли 2011)

Слънчев Рожден Ден на Eлуин Брукс Уайт(1899, 7 Буря): "Изчислителните машини могат да свършат работата на дузина oбикновени мъже, но няма машина, която да свърши работата на един изключителен човек". В светлината на тези размисли, помислете за Шри Ауробиндо, Алис Бейли и Бюлент Мевлана, чиито галактически подпис е днес.

Церемониални 13- дневни синхронизирани медитации за освобождаване на кармични възли.

 (www.lawoftime.org/untyingtheknots)

Плазма Алфа, Ден 19, Kин 203, Синя Галактическа Нощ (15 юли 2011)

Пълнолуние и Портал на Галактическа Активация. Галактически Подпис на Джордж Харисън : "В планетарната сфера има безброй форми на живот, които са несравними с картината на космическите механизми. Нашите ценности напълно се променят като осъзнаем, че Сътворението е една огромна движеща се картина и, че крайната реалност е извън нея".

Плазма Силио, Ден 21, Kин 205, Червена Планетарна Змия (17 юли 2011)

Змията кореспондира с планетата Малдек- Астероиден Пояс. Ако слънчевата система и планетите представят единната хармония и обяснението й, то какво се случва с еволюцията на живота и нашето съзнание когато някоя от планетите се уврежда? Това няма ли да ни засегне?

Плазма Кали, Ден 25, Kин 209, Червена Матнитна Луна (21 юли 2011)

Влизаме в 52-та дни на Зеления Централен Замък на Очарованието, в Двореца на Матрицата. Централния Зелен Замък е свързан с Кулата на Мерлин- мястото на истинската магия и магическия полет. На петия ден ще отбележим Червения Обертонов Небесен Странник, Деня Извън Времето за 2011 година! Днес също така започват 5- те дни Уайеб – пет дневния цикъл за пречистване и подготовка за новата 2011/2012 година на Белия Ритмичен Вълшебник.

Плазма Силио, Ден 28, Kин 212, Жълт Самостоятелен Човек (24 юли 2011)

Последен ден от 13- Лунната Година! Водата кипи при 212 градуса по Фаренхайт- счита се, че парадигмата на промяната настъпва след кумулативния ефект на много  и различни фактори, които водят до един основен момент и той е промяна. Днес е синхронизацията на 13- дневните синхронизирани медитации за освобождаване на кармични възли и 7- дневната Медитация на Дъговия Мост ( случва се на всеки 91 дни, с изключение на Деня Извън Времето). Синхронизирани медитации за освобождаване- Дишане с Дъгата на Мира и отново продължаваме напред!

www.lawoftime.org/untyingtheknots)

www.lawoftime.org/rainbowbridge)

Kин 213, Червен Обертонов Небесен Странник (25 юли 2011)

Ден Извън Времето. Ден на Мира чрез Фестивали на Културата. Можете да гледате видео с Хосе Аргуелес в Деня Извън Времето - 2008

 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.