Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Прехода

Връзката между Еленин и предсказанието на Маите за 2012

Размер на шрифта: a a a

Кометата е открита от Еленин на 10 декември 2010 г. на снимки, получени от руската автоматизирана обсерватория ISON-NM (Ню Мексико, САЩ). На следващия ден тези данни са потвърдени от руски, украински и узбекски астрономи, а след още ден са получени потвърждения от американски и японски учени.

Според изчисленията на 16 октомври 2011 г. кометата Еленин ще се приближи към Земята на минимално разстояние – 34,9 млн. км (0,23 астрономически единици).

Тук ще вмъкна част от предсказанието на Маите.

Според Кода К (предсказанието) едно звездно мистериодно тяло се приближава към земята преди да настъпи 2012 година. Това небесно тяло ще заблуди и най знаещите астрономи. Накои от тях ще помислят, че това е една огромна комета, други пък, че това са космически обекти. То ще премине много близко до Земята и ще предизвика големи неприятности на жителите й. Задачата му е да пречисти планетатаот нечистотията - човешка и нечовешка. 

Тези които не са калибрирани на честотата 13:20 може да бъдат изхвърлени от нея и да отидат да живеят на това небесно тяло, което е още по-изостанало от Земята. То ще предизвика земетресения, ще се събудят заспали вулкани, злини ще нападнат континентите, Земята ще трепери, ще изчезнат територии и здания ще се разрушат. Това тяло, няма да може да бъде избягнато, защото траекторията му е предначертана и не може да бъде променена. Страшният Съд няма да ни изпрати известие за часа в който ще се случи. Всички трябва да молят Земята за прошка за действията си против природата. 

Но въпреки това, тези които не са калибрирани с Тцолкин, няма да се спасят. След преминаването на тялото на земята ще настъпи един период на мир и хармония. Преди това обаче, ще се случат много нещастия.Очакват се радикални промени, преди настъпването на Новото Време. 

Според календара на Маите в момента се намираме в последната 9-а еволюционна вълна която ще трае 234 дена,започнала 09.03.2011 и ще завърши 28.10.2011

Учудващо съвпадение с краят на еволюционната вълна и датата на преближаване на кометата Еленин която ще премине около Земята през месец Октомври.

Излезнаха и няколко странни снимки свързани с Еленин.

Новото време ще бъде краят на Ерата на Сляпата Вяра и различните вярвания , и началото на Ерата на Знанието и Познанието. Ерата Итца не ще бъде повече Ера на Илюзията и всички ще станат маи, защото да бъдеш мая нямя да означава една раса или цвят на кожата, а ще означава да имаш любов в сърцето си и в духът си. Слънчевата култура мая ще разцъфне отново за облагоденстване на човечеството. Цикълът на тъмнината вече приключи и ще дойде Ерата на Итца и всички трябва да тръгнат по пътя на Космическата Светлина, ако искат да продължат като мислещ вид. Човешката раса ще трябва да търси пътя на посвещението на Земята и на Небето; сама по този начин ще може да достигне до просветлението на Големият Дух. 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.