Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

13-то Ноосферно Писмо на Фондацията на Закона за Времето

Размер на шрифта: a a a

13-то Ноосферно Писмо на Фондацията на Закона за Времето

Честита Нова Година! Добре дошли в Бялата Ритмична Година на Вълшебника. С това тринадесето писмо на Ноосферата, Белия Вълшебник открива магията на вечната възприемчивост, на отварянето, за да въплъти най-високата магия за цялата земя. Сега е моментът да се издигнем до най-висшите си качества и да станем съ-творци за възобновяването на света!

В Първата Луна на Годината на Белия Ритмичен Вълшебник е включено нашето намерение за следващите 13 Луни. Как можем най-добре да служим на човечеството и планетата ни през това време на огромна промяна? Как можем да станем светлинни отворени портали, така че да бъдем в допир не само с вибрационните честоти на феноменалната реалност, но и с вибрационните честоти на по-високите измерения?

Утвърждението за тази година е:
Аз организирам, за да очаровам
Балансирането на възприемчивостта
Да отпечатам изхода от безвремието
С ритмичния тон на равенството
Аз се ръководя от собствената си двойна сила.

Ние започваме тази година със седем основни точки от Закона за Времето:

1. Живеем в края на дните, в края на старото време, в края на един голям цикъл на историята. Винаги сме живеели в грешка с фалшивото 12:60 време, но това време отива към своя край. (12:60 – irregular 12-month calendar, artificial 60-minute mechanical hour)

2. На 21 декември 2012 г., в деня на зимното слънцестоене (лятно слънцестоене в южното полукълбо), минаваме от старото в новото време. Ние сега се заричаме да се освободим от старите начини и предразсъдъци, които вече не служат за най-висше добро. Да бъдем наясно с промените, водещи до този момент и да бъдем подготвени за голямата промяна.

3. Новото време се измерва с перфектна и вечна хармония на тринайсет 28-дневни месеци в годината –13 moons of peace. В новото време, времето вече не е пари - времето е изкуство. Новият календар синхронизира всички лунни календари, и всеки друг календар, който е истинската мярка, той е една матрица на синхронизация.

4. „Времето е изкуство”- това означава, че ние навлизаме във време на световния мир чрез културата, представлявана от знамето на мира. Инструмент на Международния пакт за мир, този банер символизира единството на изкуството, науката и духовността, в рамките на целия обединяващ кръг на културата - Земята е една, Времето е едно, народа е един под Знамето на мира.

5. Най-добрата подготовка за новото време е да се мисли позитивно, да се практикуват мирни модели и да вярваме в силата на човешкото въображение, за да се промени света. Образно това ще се постигне чрез: Визуализация на моста на дъгата около Земята от полюс до полюс. Ако достатъчно много от нас направят това, живота след 2012 г. може да бъде толкова хубав! rainbow bridge

6. Знанията за новото време се базират на пророчествата на древните маи и мексиканските хора, и се съдържат в пророчеството в края на Петото Слънце на Движението и следващото Шесто Слънце на съзнанието. Научно това е посочено като биосферно- ноосферен преход - една нова ера на еволюцията.  biosphere-noosphere transition

7. Ние всички се завръщаме към по-висш ред на космическо съществуване: нов начин на мислене, ново съзнание, с нови хора и нов начин на живот в синхрон с циклите на универсалното време. В единство с Бог, в едно със Земята, в телепатична общуване, ние всички ще се ползваме от опита на космическото съзнание! 

Следва Синронизационен набор от универсални принципи, въз основа на математическата матрица. Тази матрица е основната структура, която свързва всички събития, хора и реалността, каквато я познаваме. Колкото повече мелодия има в тази матрица, толкова повече се натрупва опит в синхронния ред. Това е целта на 13- те Луни, по 28- дни всяка. Следват някои примери за това, как синхронния ред може да се прилага за всеки ден. 13 Moon tutorial.


Магнитна Луна на целта (1- ва Луна  от 13-те Луни)
(25 Юли - 22 Aвгуст 2011)

Магнитна Луна на Целта.Каква е моята цел?В Магнитната Луна ние се питаме: Каква е нашата цел? Има около 500 дни, за да стигнем до затваряне на цикъла - сега е моментът да си зададем този въпрос! Тотем за Магнитната Луна е прилепът, чиято чувствителност към звуковите вибрации позволява да се движим безпогрешно в тъмното. Да сме с най-висшата си мечта и безстрашно да се придвижваме през бурните води на нашето време – с увереността, че има ясен хоризонт, който ни очаква!

Дали, 1- ви Ден, Кин 214, Бял Ритмичен Вълшебник (26 юли 2011)

Добре дошли в първия ден на годината! Започнете първия 20-дневен Уинал -цикъл, със слънчевата медитация: "Този, който знае ..." Днес радиалната плазма е Дали, което съответства на коронната чакра и също отваря първия от седемте хептадни портали. Седемте хептадни портали, разположени в централната ос на мозъка се активират ежеседмично от  ежедневните плазми- по един хептаден портал за всяка седмица. За да научите повече за хептадните портали вижте Книга на трансцендентността, Хроники на Космическата История- том VI.
Днес е Галактическата Сигнатура на Едмънд Халей- английски астроном, физик и математик(1656-1742). Book of the Transcendence, Cosmic History Chronicles Volume VI.

Сели, 2- ри Ден, Кин 215, Син Резонантен Орел (27 юли 2011)
Орелът носи силата на зрението и съответства на архетипа на ясновидеца. Галактически Подпис на Йога Бхаджан, който вярва, че епохата на Водолея ще започне на 11.11.2012.

Гама, 3-ти Ден, Кин 216, Жълт Галактически Воин (28 юли 2011)
 Кин 216 = 108 х 2 и 6х6х6= 216 - съвършенството на 6-странния куб.
Днес е галактическият тон на хармонията. Галактическата Същност на цялата галактика се съживява като супер същество. Ние сме съставни клетки на галактическото същество, жив атом като част от цялото тяло на галактическото същество.

Алфа, 5-ти Ден, Кин 218, Бяло Планетарно Огледало (30 юли 2011)
Новолуние и Галактически Активиращ Портал. Добър ден, за да се обърнем навътре и да отразим както своя разума, така и Майката Земя, какво получава тя от нас? Какво ни предава?
Днес е и галактическият подпис на откриването на гробницата на Пакал Вотан, имайте предвид, че скоро след като е била открита гробницата, се появява терминът "синхронизация"на Карл Юнг, както и двойната спирала на ДНК и радиационните пояси на Ван Ален! Вижте „Земя Възходяща” от Хосе Aргуелес, за да научите повече за сложния синхрон между Цолкин, ДНК и поясите на Ван Ален.
Галактически Подпис на Ричи Хевънс- афро- американски фолк певец и китарист(21 януари 1941 )

Силио, 7-ми Ден, Кин 220, Жълто Кристално Слънце (1 Aвгуст 2011)
Празник на жътвата в Северното и Южното полукълбо – церемониални тържества.
На 7-ия Ден от всяка Луна започва 16- дневното пътуване на Воина, което завършва на 22 –ия ден. Днес е Куб1- Дракон, силата на паметта. Едновременно с това днес можете да практикувате медитацията „Дъгов мост”, за да участвате в 7-дневен цикъл на синхронизиране и подготовка за Хармоничната Конвергенция  2012 г. 16-day Warrior's cube journey; (lawoftime.org/rainbowbridge)

Сели, 9- ти Ден, Кин 222, Бял Магнитен Вятър (3 Aвгуст 2011)
Галактически Активиращ Портал. Днес започва Вълновия Модул на Вятъра-на Духа. Ден с МагнитнияТон 1, е за да се настроите към намеренията си за следващите 13 дни. Този ВМ е за съзнателно общуване с духа: разговаряйте със сърцето си. Галактически подпис на Тони Шиърър.


Алфа, Ден 12, Кин 225, Червена Самостоятелна Змия (6 Август2011)
225 = 3 х 3 х 5 х 5. Днес можете да практикувате развързването на възлите, да се върнете към свещеното време на церемониите, което е 13-дневен цикъл на синхронизация, за да се подготвите за Хармоничната Конвергенция  2012 г. (lawoftime.org/untyingtheknots)

Силиo,Ден 14, Кин 227, Синя Ритмична Ръка (8 Aвгуст 2011)
Силио- дните съответстват на Куба. Той представлява капацитета за творческия процес, за да се изравни във всички посоки едновременно. Всички аспекти на сътворението са равни. За да разберете повече вижте Книгата на Куба (Book of the Cube (lawoftime.org/cube).
 Медитация Дъгов Мост (синхронизирана медитация на7-дневния цикъл за Хармоничната Конвергенция на 2012 г.) (lawoftime.org/rainbowbridge)

Алфа, Ден 19, Кин 232, Жълт Спектрален Човек (13 Aвгуст 2011)
Пълнолуние. Жълтият Спектрален Човек казва "Аз се разтварям,  за да оказвам влияние върху ... освобождаване на мъдростта." Откриване на Портал и освобождаване на енергия от Сибир, Алтай от духовни активисти на 4 континента в планината Белуха, на границата с Казахстан, Център по проект Крест 13 за изпращане на нова жизнена сила на Земята - глобална синхронизирана медитация. global synchronized meditation.

Силиo, Ден 21, Кин 234, Бял Космически Вълшебник (15 Aвгуст 2011)
Днес е първият ден на Вълшебника от началото на тази година. Всеки 20-дневен цикъл- Уинал, започва с Вълшебника, който идва с една слънчева медитация. Днес започва втория Уинал: "... Слушай в мълчание ..." Медитация Дъгов Мост (синхронизирана медитация на7-дневния цикъл за Хармоничната Конвергенция на 2012 г.) (lawoftime.org/rainbowbridge)
Слънчев рожден ден на индийския мистик Шри Ауробиндо.
Галактически Подпис на Карл Юнг.

Дали, Ден 22, Кин 235, Син Магнитен Орел (16 август 2011 г.)
Започнете 13-дневен ВМ на Орела- Видение. 24-та годишнина от глобалната медитация за мир на Хармоничната Конвергенция- стигна се до пророчеството на Кетцалкоатъл и откриването на 25-годишния цикъл до 12.21.2012. Дата на смъртта на Елвис Пресли. Слънчев рожден ден на Мадона.

Кали, Ден 25, Кин 238, Бяло Самостоятелно Огледало (19 Aвгуст 2011)

13-дневен цикъл медитация, развързването на възлите  Денят на Огледалото е добър ден за практика на медитация за ноосферата. (lawoftime.org/untyingtheknots); meditation of the noosphere.


Силиo, Ден 28, Кин 241, Червен Резонантен Дракон(22 Aвгуст 2011)
 Медитация Дъгов Мост (lawoftime.org/rainbowbridge)и Галактически Активиращ Портал. На 28-ия ден на всяка Луна се провежда практика за стабилизиране на честотата на Земята чрез изграждането на молекули на времето, за да се компенсират негативните сили, които нарушават биосферата.

Червеният Дракон съответства на планетата Нептун, синята планета: Днес ще бъде най-доброто време, за да се види Нептун, тъй като ще бъде най-близко до Земята и ще бъде напълно осветен от Слънцето. Търсете в Нептун първичното резонантно Същество на насочване и създаване. Днес ние завършваме Първата Магнитна Луна- 28-ия ден на Луната е известен като Кула на Духа.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.