Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Галактически Воин

Размер на шрифта: a a a

6.14;1-3[8/16]28.7.11

В 8-мия тон от Вълната на Луната намираме интегритет и хармония с енергията на Воина. Той ни учи да оставаме верни на най-висшите си идеали и всички наши думи и действия да са в синхрон с тях.

Днес нека говорим само истината, без да се страхуваме от последствията. Ако се страхуваме, да погледнем страха в очите и да зададем въпроса: "От какво се страхувам всъщност?" Всеки страх за Свещения Воин е възможност за самоусъвършенстване и придобиване на сила. Затова той се изправя срещу страха и задава въпроси в стремежа си да го разбере и преодолее.

Днес войнът ще се изправя срещу страха от "края и липсата на ресурси", като време, пари, енергия и т.н. За да се справи с този страх, той ще си спомни и осъзнае безкрайните възможности във Вселената.

Воинът използва интелекта си. Той е стратег, който има ясна идея за това от къде тръгва и накъде отива. Подтикван от силата за живот и инстинкта за самосъхранение, той търси просветление.

Бъдете целеустремени и приемайте всяко препятствие по пътя като възможност за израстване.

Използвайте водещата енергия на Слънцето чрез медитация и присъствие в СЕГА.

МНЕНИЯ

IikKa каза на 28.07.2011 г. 13:34 ч.

Днес е Плазма Гама и на нея съответства челната чакра (епифизата). Нека насочим мисълта си към Аджна и потърсим отговори на въпроси, които ни вълнуват, защото тя ще ни подари с неочаквано точни напътствия и светли прозрения.
Чакра Аджна транслира плазмата на всеки четвъртък от всяка седмица на настоящата година на Белия Ритмичен Вълшебник (26 юли 2011-24 юли 2012 г) Не забравяйте да погалите късче аметист или да поставите аметистов наниз на врата си. Тон 8-ми пък ни напомня да поразтриваме отвреме-навреме лявото рамо, където е концентриран днешния ни холон.
Магнетичната Първа Луна (месец) от Вечния Календар (26 юли-22 август) е времето, когато е добре да се запитаме: В какво се състои моята цел? И отговорът, както и работата около нейното осъществяване да осмисли годината на Вълшебника.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.