Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Цолкин дневника на Мона

Вълната на Вятъра - Луна 1, Ден 9-21

Размер на шрифта: a a a

В тази година на Ритмичния Магьосник първата пълна вълна е Вълната на Вятъра. Не случйно тя завършва с Магьосника. В 13-те дни от 3 август нататък, ще преминем набързо през всички стадии на превръщането ни в Магьсници. В този период ще осъзнаем себе си чрез практика. Това ще е урокът на Магьосника през цялата година - опитай и ще видиш дали става, пробвай и ще научиш все нещо, каквото и да излезе от опита. През тази вълна ще се учим как да преминаваме от думите към действията, за да сътворяваме и претворяваме себе си и реалността си в хармония с реда на Вселената.

Вятърът е бял знак и целият период ще бъде с характера на белите знаци - рафиниране. Бялата енергия е най-мека от всичките 4 цвята, най-подвижна, невидима, непредвидима и неуловима. Предизвикателствата в тази вълна са енергията на Нощта - тон 2 (4.8.11), когато може да ни е трудно да определим точно от къде духа вятърът; Ръката в тон 6 (8.8.11), когато ще трябва да правим, работим, действаме като Магьосници, използвайки това, което сме научили до момента; и Маймуната в тон 10, когато трябва да внимаваме как интерпретираме проявлението на магията, която сами сме сътворили в деня на Ръката и дните преди това.

Целта на тазо вълна е да осъзнаем себе си като произведения на Изкуството (Божествените хармонични принципи на творчество). Разбирането на истинското изкуство, хармонията и красотата е причината за действията и случките ни в този период. Ще се учим да говорим и да се движим хармонично и красиво през физическата си реалност. Красиво и елегантно като всичко в Приордата.МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.