Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Спектрална Буря

Размер на шрифта: a a a

Здравей!

След един ден на огледални проявления с типичната за порталните дни непредвидимост и усещане, че контролът ти над действителността е изцяло иззет от висшите съзнания, се освобождаваме от натрупаната, стагнираща енергия и се самозареждаме с нов, свеж прилив на енергия. Днес (31 юли) е денят на 19-тия знак - Бурята,, а тонът е 11-ти - тонът на освобождението.

Днешното усещане за сила и целеустременост витае в пространството и ни кара да се центрираме там, където сме, за да не възпрепятстваме процеса на обновление.

Това, което изхвърляш днес, освобождава място за новото. Не се съпротивлявай с негативни мисли и думи, защото в противен случай Бурята ще те отнесе и ще те накара не само да се освободиш от излишната енергия, но и да изхабиш от новогенерираната.

Успокой се, каквото и да става и дишай! Дишай и с всяко издишване изхвърляй негативните мисли от себе си и усещай как се изпразваш и после се изпълваш с любов, която те пречиства и презарежда. С новата енергия ще влезеш във Вълната на Вятъра, започваща след 2 дни и тази енергия ще ти помага да се движиш с Вятъра, да го усещаш и да маневрираш така че да летиш.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.