Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Кристалното Слънце

Размер на шрифта: a a a

Здравей в деня на Кристалното Слънце!

Днес е ден за поуки и осъзнавания и равносметки - особено такива, които са свързани с избора на посоката на пътя, по който сме поели още миналата година и продължаваме през тази. 12-тият тон ни предразполага към съвместни начинания, но те трябва да са свързани с удоволствие, приятни преживявания и почивка

Днес по никакъв начин не ограничавай свободната воля - нито твоята собствена, нито тази на другите. Постарай се да поддържаш огъня на безусловната любов неугасващ в себе си, защото е възможно да се озовеш пред дилемата, до каква степен можеш и трябва да влияеш на избора на друга личност - която и да е тя! Ако това се случи, потърси Буда в себе си и разбери, че просветлението е лична работа и всеки носи в себе си духа на Извора, на Изначалното Съзнание и е негов перфектен израз - такъв, какъвто е.

Днес имаш възможността да влияеш и ще бъдеш подтикван да правиш това, но ще се чувстваш удовлетворен, само ако използваш чиста и непредубедена мъдрост, а не желание за контрол или намеса в нечий курс на живот, дори и да си мислиш, че това ти е ролята. Освободи се от натиска на Егото - не съди другите, не ги критикувай, не ги обсъждай дори. Остани в светлината, огряваща собствения ти ум отвътре. Усмихвай се вътре в себе си, където е изоворът на твоята вечно съществуваща същност и бъди мълчалив и усмихнат пример за останалите. Грей като Слънцето и се довери на собствената си светлина - тя ще огрее там, където има нужда. Това е и единствениятреален начин да влияеш.

Днес е ден и за изобретения и идеи, свързани с общото благо, но не се втурвай да ги реализираш на секундата, а ги наблюдавай как разцъфват и се развиват в теб. Помисли малко за идната Вълна на Вятъра и се подготви за енергията на раздвижването и комуникацията, която ще ни залее.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.