Публикации / Единици на времето

Значението на тоновете спрямо рожденият Ви кин

Размер на шрифта: a a a

Тоновете на творението са 13, те отговарят аналогино наброя на дните в един Вълнови модул (13), броят на луните в 13 луни календара (13), Колоните в Цолкин (13), 13 Бактуна -  цикъла от 3113 г. пр.хр. до 2012 г. (13) и тн.
 

(Погледни значението на Тоновете, кратки описания, разширени описания)

Дните в един вълнови модул са 13 (сега се намираме в ВМ на Белият Вятър).
В първите от 1 до 4 са с малък тон, защото енергията като вълна в океана току-що започва да се засилва, нагоре по стъпалата на Космическата пирамида, нагоре към нейния връх.

Идвайки до върха, вълната на времето се устремява надолу, ускорява се и затова дните от 10 до 13 - дните с висок тон – маите наричат святи или могъществени дни.

Дните от 5 до 9  са хармонични дни, защото 7 уравновесява противоположните двойки 5-9 и 6-8.

Също така е важно да се знае на какво стъпало на Космическата Пирамида стои човек.


(След като намерите Вашият кин, може да му видите разположението по Цолкин) 

Маите казват, че Знанието е Пеперуда. Действително, хората, родени в дни с малък тон, приличат на какавида, родените в хармонични дни приличат на гъсеница, а родените в магически дни приличат на пеперуда. Това е символичният път на душата.

Например, родените в дни с малък тон (от 1 до 4) – като малки деца се учат да ходят, и душите на тикав хора се учат да обичат и да живеят. Те повече взимат, отколкото дават. Те са като гъби, всичко попиват в себе си.

Те току-що са влезли в Храма на Духа, те виждат в дълбочината на Храма олтара и слушат гласа на Пазителя на храма, като трудно разбират думите и смисъла на молитвата, но душа ги зове! Те са Ученици. Тяхната задача е да разкрият в себе си Любовта и Светлината.

Хората, родени в магическите дни (от 10 до 13), са Учители! Това са древни души, които идват в нашия свят с богат вътрешен опит и големи възможности за реализация на своите таланти! Те не взимат, а дават. Тяхната задача е да носят в света Любовта и Светлината.

Хората, родени в хармонични дни (от 5 до 9), живеят в Любовта и Красотата, като най-благоприятни са седмият и особено осмият ден. Тяхната задача е да бъдат Любов и Светлина.

Дните с малък тон отслабват природата на слънчевия печат, а дните с голям тон я правят много могъществена.

Ако Вие сте се родили в ден, когато Боговете слизат на Земята (дни на портали за Галактическа активация, Портални дни) – това означава, че тонът на деня за Вас няма никакво значение, важно е само положението в календара.

Намерете Вашият Кин (Галактически печат) и разберете кой е Вашият тон на Творението. Кина е съставен от комбинацията между Знак (Слънчев печат) и Тон (Тон на творението).
Примерно Кин 85 е Знака Чикчан (Змия) и 7 тон.

Намерете Вашият Кин

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.