Публикации / Law of Time

Звезда в съзвездието Лъв, на името на „Хосе Аргуелес - Валум Вотан”

Размер на шрифта: a a a

ЗВЕЗДА В СЪЗВЕЗДИЕТО ЛЪВ, НА ИМЕТО НА „ ХОСЕ АРГУЕЛЕС- ВАЛУМ ВОТАН”

Tова е истина! В Деня извън Времето, Кин 213 (25 юли 2011 г.) представители от ПАН - Русия са получили съобщение от директора на "Звезден Алманах" за Русия, че звезда от съзвездието Лъв е наречена с името "Хосе Aргуелес".

Съдържание на Сертификата:
25 юли 2011, Moсква 
Настоящия Сертификат потвърждава записването в каталога на небесните тела "Ros Astro" на звездата от девета величина в съзвездието Лъв с координати
 169.07190  2.88857, Хосе Аргуелес.
Записът е регистриран на името на Хосе Аргуелес.

Данните от регистрацията се публикуват под номер EE0711-2395 в ежегодното издание на "Звезден Алманах"

Сертификатът е с датата на Деня Извън Времето, единствения "празник" след 28 ден на 13 Луна от Календара на 13- те Луни, по 28 дни всяка, ден, който въплъщава Времето като Изкуство и Мир чрез Култура, на което Хосе Аргуелес посвети целия си живот на Земята (a и сега, от другата страна на завесата).

Допълнителните синхронни бележки са, че това се случва в първата Обертонова Кула на Мерлин от Зеления Централен Замък на Вълшебството. Кин 213 е Червеният Обертонов Небесен Странник, което означава Завръщането на Кетцалкоатъл.

Този ден е също и завършване на 24-те години от Dreamspell- Броенето започнало през 1987 година, 24 е присъединения номер на местната ни звезда Кинич Ахау, Велатропа 24 е и григорианската дата 24 януари, рождената дата на Валум Вотан (1-24). Също така имайте предвид, че 25 юли е 124 ден след преминаването на Хосе зад завесата. 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.