Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Минерали и кристали

МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ – СТРУКТУРИРАНА ВОДА

Размер на шрифта: a a a

Водата става носител на физическия отпечатък от вибрациите на всяка дума, залепена върху бутилката! В случай, че структурираме водата с определени минерали и кристали, водата ще запечата съдържанието на химичните елементи в минералите. 

Минерало лечителят влага мисъл в камъните , зарежда ги с определена енергия за даден индивид и неговото състояние. В минералите, лечителят „записва” определени мисли и закодира определени лечебни мантри или в езотеричен аспект в случай на наличие на енергийна атака да се вложи определена мисъл или мисли, които да се реализират в последствие в материя. 

Важно е да го знаем, защото научаваме, че мисълта е вибрация; от вибрациите на думите зависи изходът на лечебния сеанс. Тялото ни съдържа 70% вода. 70% от тялото ни поема и става това, което си мислим; тези мисли се съобщават на всяка клетка в него. Умът ни произвежда мисли; ние се превръщаме в тяхно битие!

Решим ли да действаме като мост между небето и земята трябва да знаем, че с мислите си можем да влияем върху водата както в нашето тяло, така и в тялото на реципиента. Ако само една дума, залепена върху бутилка с вода, може да има такива последствия за кристалната й структура, представете си само какво можем да сторим с водата в тялото на реципиента, ако сме силно концентрирани в намерението си.

Като практици-лечители, първо успокояваме ума си, свързваме се с дълбините на всеобщото съзнание чрез мозъчните вълни Делта и използваме чудесния си инструмент (тялото) като средство за лечение.

Тялото ни е невероятно интелигентен инструмент, с възможности да служи на многобройни цели, както при само лечение, така и при под-помагане изцелението на други хора.

Ние сме способни да създаваме електромагнитни полета чрез медитационни техники за успокояване на ума и навлизане в по-дълбоки състояния на осъзнаване; така си отваряме пътя към мощната енергия на сърцето и създаването на енергийни полета, простиращи се далеч извън собственото ни тяло; после въвеждаме реципиента в резонанс с нашата енергия, за да постигне той по-стабилна вибрация.

Тези стабилни и с висока амплитуда полета могат да достигнат до мястото на травмата и да я изцелят.

Със силата на искреното ни обичливо намерение можем да въздействаме на водата и клетките в тялото на реципиента; да участваме в процеса на изцеление, да помагаме на протичащите промени, да бъдем свидетели на преображението (трансформацията) му.

В публикацията са използвани материали от „ Чи – аура балансиране”.