Публикации / КОСМОЛОГИЯ / Прехода

Предстои масово водно Кръщение

Размер на шрифта: a a a

Предстои масово водно Кръщение и раждане на Новото съзнание, което е единство между вода и прана: твърди Лияна Фероли

 Преди доста години Друнвало Мелхиседек изнесе беседа на празника Уесак в планината Шаста, северна Калифорния, в която разказа за едно от най-удивителните неща, които е видял и които започват да се случват в този свят. И които не могат да ни оставят равнодушни и същите, каквито сме били. Но за да се подготвим за тази драстична промяна, повечето от духовните учители е трябвало да си заминат, да се отправят към друга Вселена, за да изпитат това, което ние скоро ще преживеем тук. Те си отивали, за да намерят проход в този нов свят за нов начин на съществуване. Свършвайки работата си, повечето от тях се завърнали през египетския прозорец, който е бил открит от 10 до 19 януари 1999 г. За 6 години група възнесени учители сваля много нови знания и идеи, които човечеството никога досега не е познавало и дори не си е представяло. Една от тях е свързана с Майката Земя, Новото съзнание и Свещената вода.

Чрез тези познания става ясно, че водата е нещо много повече от това, което знаем за нея. Почти цялата повърхност на уникалната ни планета е покрита с вода. И всички живи същества, и всички форми на живот, които я обитават, са произлезли от вода и се състоят от вода. Затова тя има за всички такава особена притегателна сила. Затова дори се усещат инстинктивно нейните местонахождения. Защото имаме неразривна връзка с нейната жива енергия, с нейната същност, която е по-жива, отколкото на нас ни е известно. Неслучайно Иисус започва своето пастирство с водно кръщение. Но, според християнското разбиране, ние можем да бъдем кръстени един път и това ни изчиства от всички грехове, след което всеки работи самостоятелно за недопускането на нови грехове. Сега, обаче, това явление предстои в глобален план отново и то в едно масово кръщение. Но за да се обясни какво означава това, трябва да се обяснят петте Платонови тела - тетраедър, куб, октаедър, икосаедър, додекаедър. На всяко от тях съответства и определен елемент. На тетраедъра съответства огъня. На куба - земята. На октаедъра - въздуха. На икосаедъра - водата. И на додекаедъра - праната или ефира.

Икосаедърът и додектаедърът са свързани заедно, едното без другото не може. Те са това, което в математиката наричат двойствени един на друг. Но по времето на Атлантида Земята е загубила своята двойствена структура - икосаедъра. Затова Великото бяло братство през последните 13 000 години неуморно работи за възвръщане към осъзнаването на водата и праната като една цялост чрез мрежата на Христовото съзнание, намиращо се около Земята, за да може да се повдигнем на следващото ниво на съзнание, съставено от икосаедри и додектаедри, т.е., от вода и прана. Неслучайно и нашата ДНК, кодираща информацията, се състои само от икосаедри и додектаедри, което също е съвместяване на вода и прана.

Всичкото това говори, че във водата има нещо много особено, което ще промени целия свят, особено чрез водата от определен тип. В подкрепа на това говорят и многобройните изследвания с вода. В университета в щата Джорджия в началото на 90-те години на миналия век забелязали, че всяка болна или травмирана клетка на нашето тяло е обкръжена от така наречената неструктурирана вода. А също и че всяка здрава клетка винаги е обкръжена от структурирана вода. Единствената разлика между двете е в количеството електрони във външните им орбити. В неструктурираната вода отсъстват външни електрони. И това се нарича болест. А в с труктурираната има електрони и техните балончета са завършени и здрави. Структурирана е водата в реките и езерата, намиращи се в чистата природа. Но водата, която върви по жилищните тръбопроводи, е деструктурирана, защото се движи по концентрични кръгове и те отронват външните електрони. Такава вода, идваща под високо напрежение, води до заболявания. И след като се разбра, че пием течност, която ни убива, тогава много изследователи започнаха да търсят начини за бързо преструктуриране на водата.

Един от тях е Валтер Фон Гарднер - геният на водата, който знае за нея повече от всеки друг в света. Той изобретява стъклен съд сформата на яйце, който се поставя във вода, а в него има определени колоидни минерали, които я структурират, правят я и изключително жива. На Кирлиановата снимка на тази вода се забелязва топка бяла светлина, дори стъклото не се вижда, а има ярко сияние. Докато преди въздействието се наблюдава само лек блясък от бяла светлина.

Учените разбраха, че ако се положат магнити в шестоъгълна форма и пропуснат през нея вода, то тя мигновено се структурира. Дори правят подобни изследвания в съоръжения от типа на басейните и горещите вани, за да ги обезпаразитяват. Тази вода, възпроизведена на компютърния екран, дори не изглежда като вода, а като киселина. Прави се и опит водата да преминава през въртящи се модели и през 12 метала, разположени по определен начин, което незабавно я прави супер жива. В Калифорния се подава жива вода в портокалова оранжерия, което увеличава урожая пет пъти. С много подобни опити хората се убеждават, че във водата има нещо, за което ние сме забравили, или сме направили нещо, което е изменило разбирането ни за нея. През 1996 г. Боб Дарч и Слим Спелинг взели вода от дъждовните облаци, преди да завали, пропуснали я през молекулярен емисионен скенер, обработили данните с помощта на специална програма на компютъра, а след това препрограмирали тази микровълнова емисия в звук, който може да се чуе. Този звук се транслира посредством антени-спиралки, напречени хармонизатори, които въздействали кръгово на атмосферата в голям обсег. За една година те просто освободили енергията на дъждовните облаци и Денвър станал найчистият град от цялата история на съществуването си. Но когато преустановили опита си, замърсяването се възобновило. Затова пък двамата учени заедно с Друнвало Мелхизедек започват нови изследвания в запуснатия екологично по това време Феникс, щата Аризона, като използват спиралките R-2, съединени по такъв начин, че да работят като антена и транслират всяка желана вълнова форма или вибрация. За много кратко време в града, в който се дишало много трудно, а някои квартали дори не се виждали, въздухът започнал да се прояснява и изчиства, отново можело да се диша, птиците и животните се завърнали. Над града се появили естествени облаци, въздухът станал чист, съдържанието на въглеводорода в центъра на града се снижило до единици и много пъти до нулата, нещо, което дотогава било напълно непознато.

По всичко случващо се изглежда, че няма да си отидем оттука, докато не изчистим мястото си на пребиваване. И че това е програмирано в нашето съзнание, което първо е довело до днешната деградация на Земята и пак то трябва да я възвърне към първоначалното й здраво състояние. Част от работата в тази посока е създаването на кластерната вода, която се появява преди 14 години. Погледната под микроскоп, изглежда като снежинки, формирани в малки шестоъгълници. Тя съществува в естествено състояние при всички младенци – в човека, издънките на дръвчетата, жребчетата..., но много скоро след това тя пропада и се превръща в структурирана вода, а вследствие на тоталното замърсяване, бързо преминава и в неструктурирана. Но създаването на кластерната вода е първата крачка напред към ускоряване проявлението на съзнанието, скрито вътре в човека.

Част от това проявление е и работата на една неголяма група от много стари майстори-суфи, занимаващи се с пеене на мантри в Турция. Чрез тях идва нещо, което било неизвестно на човечеството - водата, която никога не е била позната. Нарекли я  вода за изцелението на света.

Опитите с нея доказват, че прибявянето й към замърсени водоеми за 3-4 дни ги прави абсолютно чисти, каквито са били преди 1000 години. Дори отлаганията изчезват. Никой не можел да повярва в това, но то се случило, можело да се види. Няколко години след това във Вашингтон се прави секретно изследване с участници от много високо ниво - военни, учени, лекари, химици. Внасят два контейнера със замърсена вода, от които се носела нечиста миризма. Господин Иан Дойук излива в двата контейнера по една чаена лъжичка от лечебната вода. В течение на два часа замърсяването отстъпило към дъното, а скоро след това на мястото на утайката имало само абсолютно чиста вода. След това Иан Дойук взел една златна рибка и я поставил в контейнера, където си плувала доволно цели три часа. Дори нещо повече, след пренасянето й в аквариума, тя пренесла прозрачната чистота и в него. После ентусиастите наляли чисто моторно масло в контейнерите, добавили няколко капки от лечебната вода и разбъркали течността. След няколко секунди моторното масло вече не съществувало, превърнало се в протеини и аминокиселини, които се явяват храна за рибката. Черният нефт, краен продукт на милиони години живот, като встъпил в контакт с тази вода, незабавно станал бял и се преврърнал в протеини и аминокиселини, т.е. в началните субстанции на живота.

Тази лековита течност се оказва свръх йонизирана вода и съдържа три допълнителни електрона във външните орбити, това е в сичко. През последните две години учените - химици и физици - я изучават и държат информацията в тайна, неможейки да обяснят как се случва това. А всъщност, тази вода има съзнание, тя е жива и знае какво прави. Тя встъпва в една химическа реакция и прави нещо, после превключва на друга реакция и прави нещо друго със същите компоненти, така както това може да бъде направено само със съзнание. Ако се поставят в такава вода проводници, свързани с лампичка, то тя ще засвети, протича поток електрическа енергия, което изобщо не може да се случи в обикновена вода. И всичкото това дойде като дар за света от суфиските учители.

С такава йонизирана вода изчистват и изключително замърсения залив Измит, под Истанбул в Турция - най-мръсната вода на планетата, която преди изглеждала като нефт. Но тя не остава задълго в чисто състояние, защото в залива се вливат постоянно много големи канали с отпадъци.

Интересното за тази феноменална вода е, че за нея не е важно какво е замърсяващото съдържание. Без претенции към това, тя превръща всичко в кристално чиста безупречнавода и дори създава PH-баланс, равен на седем.

Тази Вода си сътрудничи и със земята и почвата. Разпръсната в големите депа за отпадъци, тя преустановява горенето на метан, всички въглеводороди се превръщат в органичен тор, без никакви химикали, неприятните миризми изчезват като с щракване с пръсти, започва да мирише на чистота. След няколко дни на тези места започват да растат растения и овошки. Трудно е да си го представим, но то действително се случва, казва Мелхиседек. Дори и нещо много повече, за което все още не му е разрешено да говори, защото финансовото статукво може да бъде сериозно разтревожено, макар че и на това Водата-съзнание може да противовъздейства. Един от страничните ефекти, които тя предизвиква, може да се абясни и с трудно потушаваните пожари. Когато те влязат в контакт с нея, незабавно спират и не могат повече да се запалят, защото тази Вода синтезира съединения, които не могат да горят.

В момента доста правителства провеждат изпитания с тази фантастична субстанция, вливат от нея в замърсените си езера и реки и ги изчистват. Така в залива в Сан Франциско за 4 дни се

постига прозирност на повече от 18 метра дълбочина, а за два месеца тя отива до дъното, дори в най-дълбоките и плътни пластове всичко се превръща в протеини и аминокиселини. Това е планетарно чудо, случващо се пред очите ни сега. В Турция дори се строи фабрика на стойност 48 милиона долара за производството на такава вода и вече са готови да я изпращат там, където тя е нужна. Макар че достъпът до нея ще си остане доста неизяснен, защото не може да се изясни нейното действие. Нито един химик в света не може да обясни как тя работи.

Едно пророчество на индианците хопи гласи, че точно преди да се премине към следващото ниво , в т.нар. от тях пети свят, т.е. в четвъртото измерение, целият свят ще стане отново чист, какъвто е бил преди хиляди години. Това е великата способност на Земята да се изчиства за много кратък период от време и да въодушевява света да сеосвободи от своята болка и от всичко, което пречи на хората.

Добре е тази информация да се разпространява, макар че има няколко корпорации в света, главно нефтени, които са осведомениза това, но не искат то да се случи. Затова пък компанията от Истанбул, която произвежда тази вода, става все по-известна. Тя се казва „Перфект сайенс” (Съвършенна наука), с ръководител Иан Дойук, който не е истински учен, но е суфист, който е открил нещо и го дарява на света, работи с правителствата на различни страни и се опитва да помогне да се разпространи високото човешко съзнание, проявяващо се чрез водата. Самите Суфи не говорят за това като за „вода”, а за Духа, който се движи и работи чрез химически реакции. А те са се свързали с Него, като са се обърнали към природата на водното съзнание, чрез което сега предстои масовото Кръщение на планетата. Светът отново ще стане чист и това ще бъде едно ново всеобщо Кръщение, след което всичко ще зависи от нашата отговорност. И от това, дали служим на Любовта.

Ако тази Вода не беше дошла при нас като една Божествена проява, казва Д.Мелхиседек, нямаше да преживеем повече от 3 години на планетата Земя. Но тя е вече тук и взаимодейства почти с всичко. И нейното присъствие доказва, че Бог винаги е бил тук и никога не ни е изоставял. Че Той винаги е бил с нас, но ние сме тези, които сме Го забравили. И Бог сега е близо до това, да прояви себе си, правейки Себе Си очевиден.

МНЕНИЯ

elhira каза на 28.08.2011 г. 23:34 ч.

:)

IikKa каза на 29.08.2011 г. 09:28 ч.

Ние сме изградени предимно от вода - 60-70 %. Колко естествено и убедително е, когато твърдим, че ние сме това, което мислим. Страхът, злобата, омразата ни загрозяват, видимо или невидимо - без значение!

Vaseto каза на 29.08.2011 г. 11:58 ч.

Водата е информационна основа на биологическия живот във Вселената. Във Вселената има 2 вида вода - две информационни основи - H2O - основа на биологичния живот във Вселената и LI2O - основа на всички звездни процеси. Водата съдържа в себе си информация за цялата Вселена и за собствената си структура в частност.

Vaseto каза на 29.08.2011 г. 12:01 ч.

ето и една интересна книга по въпроса с водата http://vaseto.info/?page=news_one&comment=107&catalog=6&id=6&cat=34&main_cat=1

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.