Публикации / Пътеводител / Вълнови модул

Вълната на Дракона

Размер на шрифта: a a a

Във Вълната на Дракона всички сме на равния старт и работим в един ритъм с Вселената. От следващата Вълна (на Магьосника) нещата отново ще започнат да стават все по-лични.

Тази Вълна е центрирана около работата и постиженията.. Съветвам те да наблегнеш на самодисциплината и постигането на целите, които си постави или по-точно си изясни преди началото на този Цолкин. Ако си пропуснал да направиш това, все още имаш шанс - последни дни - днес и утре. Изясни си целите за 5 години напред, за 2, за 1, за 3 месеца и за 1 седмица. Напиши ги, на хартия. Ако не ги напишеш, ще си останат само мечти. След като ги напишеш, започни да се фокусираш върху тях.

В тази първа Вълна от Цолкина установяваме ритъма на движение. Нужни са 13 дни, за да се задвижи механизмът, а след 21 - при постоянно и равномерно движение - той започва да се движи сам.

В тази Вълна няма какво да му мислиш много. Залавяй се за работа, ставай рано сутрин, оправи сметките, довърши всичко, което си оставил недовършено, изхвърли всичкия ненужен товар - било то хора, които те разфокусират и отклоняват от пътя ти, било то мисли за миналото или други несъстоятелности спрямо този момент от живота ти.

Започни да правиш нещата, които обикновено започваш "от понеделник" и се постарай да поддържаш ритъма 21 дни. Сега е моментът - космическите енергии ще ти помагат с "вятър в гърба". Разпери крила колкото може по-широко, за да използваш мощния дъх на Дракона, който ще ги надува още 11 дни. Не пропускай тази невероятна възможност да излетиш.

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.