Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Резонантна Ръка

Размер на шрифта: a a a

Шаманът трябва да се включи в играта на 3-измерната Реалност, за да завихри и фокусира енергията на Съзнанието и да материализира своята вродена магия.

Това е ден за работа, организация и концентрация. 

Ние живеем вечно и имаме нужда от цели по пътя си, за да можем да се движим от един цикъл на творене и превръщане към друг. Само така можем да се наслаждаваме на живота, контролирайки движението си по пътя. 

За да работи, Ръката има нужда от цел. Целта е това, което определя посоката на пътя, но тя е само повод за пътуване и смисълът не е в пристигането. Нейната роля е да даде посока и да ти помогне да изградиш стратегия в Играта. Без цел можеш да се изгубиш във Вечността и безкрайното изобилие от неща и възможности. Затова днес определи целите за следващите 10 години, 5 години, 1 месец и за днес. Напиши ги, обмисли ги, но след това ги остави да бъдат това, което са - далечни земи, до които ще пристигнеш един ден, но радостта ти днес е заради това, че си опаковаш багажа за пътуването. 

В тази Вълна на Дракона Ръката е в 7-ми тон - сърцето на периода, кулминацията на краткотрайното пътуване. В 7-мия тон излъчваме енергия към другите, организираме се в социума и се настройваме на най-висшите вибрации. 

Днес творим, действаме, променяме. 

Ако имаш идеи и се чудиш каква е най-правилната стратегия, определи само първата стъпка и най-важното: пробвай. Не е важно точно от къде започваш, важното е да започнеш и след това ще пренаредиш стъпките. Всъщност, пренареждането на стъпките е самата игра - това е процесът на създаване и самоизразяване. Може би имаш брилянтни идеи, а не знаеш какво точно да направиш, за да ги осъществиш. Затова просто започни и ще намериш следващата стъпка. Не е важно да си измислил всички стъпки предварително, но е важно целта да е ясна.

МНЕНИЯ

Maya каза на 17.09.2011 г. 21:12 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Ръка” и с Тон 7:
Гоце Делчев, Димитър Бербатов

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.