Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Слънчева Луна

Размер на шрифта: a a a

Това е последният ден от Лунната Луна. 

Контрастите се разкриха, сега можем да определим ясно каква е най-правилната стратегия за осъществяване на целите ни. И от утре, в Електрическата Луна, ще изследваме похватите, които сме решили да използваме. 

Днес ще има борба за оцеляване. Ритъмът се коригира и танцът се променя. Емоциите днес ще бъдат провокирани, за да изплуват на повърхността и най-силните привързаности и да бъдат изчистени, освободени, преконфигурирани. Не се сърди на Луната днес - тя ще ти покаже нечистотиите, за  да ги осъзнаеш и да се освободиш от тях. Как? Чрез чиста, кристална, безусловна любов.

Със слънчевият - 9-ти - тон трябва да изясниш намеренията си отново. Какво искаш всъщност? Не можеш да продължиш по пътя, докато не се освободиш от ненужните товари, които хората наричат "любов и отговорност" и ти вероятно тук-таме си прихванал. Твоето Творение е прекрасно, но докато се върти във вихъра на танца, си прилепва всевъзможни концепции. Те са само капани на физическата реалност и като те уловят в тях се оказваш привързан към хора и идеи, но не воден от силата на вдъхновението, а от силата на страха.

Само ако разбереш истинската роля на емоциите, ще можеш да реализираш съкровената воля на Човека - да избира да бъде щастлив и свободен. Не се сдържай - освободи инстинкта и го следвай. Към това те води Змията. Не се страхувай от Бурната развръзка - напротив - провокирай я, размъти водата, в която може и да се удавиш. Когато се появи на повърхността емоцията, определи я -приятна или не. Приятните емоции ти казват да мислиш все такива неща, а неприятните те предупреждават, че това, което мислиш в този момент няма да ти донесе нищо по-добро от това, което е провокирало тази емоция в началото. 

Любовта е поводът и/или ключът днес. Разбери истинския й смисъл. Картите ти може да са обърнати с главата надолу, ако вярваш, че щастието ти зависи от поведението или мнението на някой друг - който и да било то!

Емоциите ще ти покажат къде грешиш. Ако не ти харесват - фокусирай се върху дишането си. Така ще се свържеш с основния ритъм и ще задвижиш Голямата Река на Вселенската Вода. Отпусни се в удоволствието от осъзнатото ритмично дишане тогава и остави водата да ги измие. Луната, която е повелителка на водата, никога няма да те остави да гниеш в стагнантни енергии твърде дълго.

Когато камъните се издигнат до гърлото ти - изплюй ги, не ги гълтай, защото обществото ти е казало така.

Бъди благодарен на Бурята, че счупва рамката на сигурността ти и се остави на течението. 

Чистотата на чувствата е чистота на мисълта.

МНЕНИЯ

Vaseto каза на 19.09.2011 г. 10:34 ч.

От днес в следващите 4 дни сме подвластни на Хексаграма 63 - ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ, Галактическата октава универсализира пространството

Плазма Силио

Ден 28 от 2 луна, 4 жълта седмица

Vaseto каза на 19.09.2011 г. 10:37 ч.

Кин 9
Аз пулсирам, за да пречиствам, осъществявайки течението.
Аз представям обработването на вселенската вода. Със слънчевия тон на намерението.
Аз съм воден от силата на живителната енергия.

Maya каза на 19.09.2011 г. 11:24 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Луна” и с Тон 9:

режисьорът Андрей Кончаловски, Георги Мамалев, актрисата Касиел Ноа Ашер и Петър Стойчев (осемкратен носител на световната купа по плувен маратон)

IikKa каза на 19.09.2011 г. 14:41 ч.

СЛЪНЧЕВА ЛУНА

Събуждаш се като прилив,
изпълнила себе си с нова енергия.
Вдишваш прана,
издишваш любов -
всички треви се покланят
натежали от плод.

И ето те – пулсираш присъствие,
истинска и пълнокръвна,
стъпила твърдо
върху гребена на Паметта.

vania каза на 19.09.2011 г. 14:44 ч.

Днес се изисква от вас да бъдате бдителни за знаци и символи, които ще ви ръководят, тези чувства може да дадът пряк отговор на вашите текущи проблеми.Визията на третото око се събуди и се разширява.
Стани наблюдателен и отворен за получаване на ръководството на вашето същество, погледнете вашата вътрешна интуиция, мечти, цветове, аромати и музика, която ще предизвика силни чувства, тези прости правила може да ви доведат до отговорите, които търсите. Събужда се художника вътре във вас, който декодира ясно вашите възприятия. Луната ви кани да подхранвате, а не да бъдете жертва на другите. In Lak'ech !

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.