Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Спектрална Маймуна

Размер на шрифта: a a a

Маймуната обича да си играе с твоите предрасзъдъци. Тя се забавлява особено много с хора, които се приемат твърде насериозно. Тя познава истинската природа на реалността и в Илюзията си играе с невежеството.

Но тя има добри намерения. Като децата, които ти се "качват на главата" и те учат на търпение и безусловна любов, така и Маймуната ще те въвлече в обстоятелства, които да ти покажат собствените ти рамки, т.е. тези, които си поставяш сам, но си мислиш, че са изградени от някой друг. Да, всичко е въпрос на това какво си мислиш ти. Обективността вече не е на мода - все по-често полъхва вятъра на новото време, все повече хора искат да знаят какво има зад Воала на Илюзията и затова Маймунките се увеличават. Спектралната (11-та) Маймуна е най-деструктивната от всички 13 Маймуни. Защото това е тонът на промяната, освобождението от предразсъдъците, с които си израстнал. Тя чупи границите като ти изхвърля "безценностите" през борда и те забаламосва, че иначе корабът ще потъне. Методите й да те накара да прогледнеш могат да изглеждат жестоки понякога, но това е само защото се приемаш много, ама много насериозно. Какво означава това?

Не си осъзнал, че съществуваш вечно и няма никакъв смисъл да присъстваш в играта, ако не се забавляваш. Наблюдавай децата днес, слушай ги - те ще ти дадат ключове за разшифроване на страховете ти. Те ще ти покажат следващата стъпка по пътя към разширяване на перспективата ти.

МНЕНИЯ

Maya каза на 21.09.2011 г. 10:05 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Маймуна” и с Тон 11:

Георги Аспарухов (Гунди), Юлия Берберян,
Симона Пейчева (най-успешната българска състезателка по художествена гимнастика през последните години),

Филип Кутев – създател на именития ансамбъл за народни песни и танци,

диригентът Андре Рийо – широко усмихнат, постоянно внася елементи на игра при изпълнението на оркестъра :о))

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.