Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Кристален Човек

Размер на шрифта: a a a

В деня на Кристалния Човек правим равносметка и гледаме към следващата вълна – Вълната на Магьосника. Следва нов цикъл, ново ниво на Играта Разширяване на Съзнанието. 12-тият е тонът на Взаимодействието и Сътрудничеството. Усещаш ли как Семето от 4-ти тон (14 Септември) се превърна в цвете в 8-ми тон (неделя) и днес освобождава семената си? 

Човекът е мъдър. Той е придобил своята мъдрост чрез опит. Опит и грешка, опит и грешка – това е моделът на Еволюцията. Човекът прави съзнателно изборите си. От Кучето и Маймуната той научи, че ключът е във фокусирането върху положителните аспекти от реалността, в Любовта и Играта. Затова той днес изибра да бъде най-добрият човек, който може да бъде. 12-тият Човек е с възрастна душа, пречистена от опита на годините и освободена вече от оковите на Илюзията. Той не се страхува от нищо, защото знае, че контролира реалността си чрез мислите си и за него е важно това, че той има свободната воля да избира своите мисли.

Човекът е най-висшето същество на Земята, защото той знае, че съществува. Той знае, че мисли. Той не се води сляпо само от инстинкта си за самосъхранение и възпроизвеждане, а използва и "разум".

Да, той е разумен. Понякога твърде разумен. Особено Кристалният Човек, който е с тон 12 и архетип 12. В своя кристелен аспект, Човекът е свързан с вибрацията на Грегорианския календар, с 3-Измерната Система. Но това е неговият контраст, неговото предизвикателство – да използва своята свободна воля и чрез нея да избира правилната перспектива. Всичко е въпрос на перспектива, затова от името на Човека: Пожелавам ти да бъдеш най-прекрасният Човек, който можеш да бъдеш днес!

МНЕНИЯ

Maya каза на 22.09.2011 г. 12:41 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Човек” и с Тон 12:

Франклин Рузвелт,
Лев Толстой,
Ошо,
Марина Влади (френска писателка, певица и актриса),
министърът на транспорта Ивайло Московски

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.