Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

Добре дошли в Третата Електрическа Луна на Служенето

Размер на шрифта: a a a

НООСФЕРНО ПИСМО НА ФОНДАЦИЯТА НА ЗАКОНА ЗА ВРЕМЕТО

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТРЕТА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЛУНА НА СЛУЖЕНЕТО, Тотем Елен

Добре дошли в Третата Електрическа Луна на Служенето, с тотем ЕЛЕН- това е третата Луна от Планетарния Вълнов Модул, с която активираме божественото служене, трансформираме полярността на числото две в синергична електрически сила на числото три.

Електричеството е тайнствена сила. То се използва предимно за формиране на потоци. Светкавицата и северното сияние са два примера за спонтанна електроенергия като природен феномен. Това може да се наблюдава от northern lights that followed the recent solar flare 1283.

 Всяка мисъл притежава електрически заряд, който се регистрира от висшия разум или ноосферата. Във всеки един момент имаме възможност да избираме положително или отрицателно заредени мисли. Нашите действия и мисли служат за изграждане на база данни за бъдещето.
Висшата реалност винаги оказва натиск върху нас по безброй невидими начини и чрез всички скрити аспекти на нашето съзнание. В нашата слънчева система се появяват нови обекти, а НЛО-та се увеличават ежедневно. Повечето от нас изпитват голямо оживление на духа, тъй като ние сме колективно открити към състоянието за повишено галактическо съзнание. В същото време силата на честотата 12:60 никога не е била по-голяма. Разумът на този тримерен светлинен поток е конгломерат от мега сили в конфликт с Духа, истината и с всичко друго в крайната фаза на страх, хаос и объркване, предизвикани от неосъзнатото усещане за предстоящата, безпрецедентна световна трансформация . Това означава, че ние трябва да бъдем бдителни, нашите мисли и действия да не попадат под тази магия. Да не забравяме за магията на Голямата Мечта и по този начин да не забравим нашата космическа същност. Сега е времето да разчитаме на нашите супер-сили, за да поддържаме най-високите вибрации за предстоящите промени.
Третото измерение е феноменален опит за символично отразяване на събития, настъпили в астралния или подсъзнателния свят на по-високо ниво на разума и съзнанието. Чрез концентриране на съзнанието и медитация можем да влезем в този свят и да видим, че цялата друга реалност се случва едновременно. Налице е по-висок духовен или астрален " разказ", на това, което се случва и събитията от нашия триизмерен живот са символите на тази бленувана висша реалност. Това наистина е магическа вселена!
В геометрията на пулсарите, третия тон (както и трета Луна) представлява първия етап от електрическия двумерен пулсар на рецепторите-  второ измерение – 2D, обединява 3, 7 и 11 тон. В тази трета Луна можем да насочим нашите електрически мисъл-форми за служене на Висшия Идеал, в името на Всички.
След това можем да свържем това, което се случва в тази Луна, с това, какво ще се случи в Резонантната и Спектрална Луни. Така че това, което активираме в тази Луна се канализира като вдъхновение в Седма Луна и след това се освобождава в ноосферата в Единадесета Луна.

Кратък обзор на Луната

Синхронността следва набор от универсални принципи, въз основа на математическата матрица. Тази матрица е основната структура, която свързва всички събития, хора и реалността, такава каквато я познаваме. Колкото повече мелодия има в тази матрица, толкова повече са преживяванията в синхронния ред. Това е целта на 13- Лунния Календар, по 28 дни всеки ден. По-долу са приложени някои примери за това, как да се  синхронизираме ден след ден. Ако четете за първи път подобен бюлетин, моля вижте 13 Moon tutorial.

Синхронизация на Звездния Пътешественик

Година на Белия Ритмичен Вълшебник
Eлектрическа Луна на Служенето, Тотем ЕЛЕН
Луна 3 от 13- лунния Календар на Новото Време
(20 септември - 17 Oктомври 2011 година)
В Eлектрическата Луна ние се питаме: "В какво се състои моето служене?" Тъй като ние идентифицирахме нашата цел в първа Луна и уточнихме предизвикателствата пред нас или препятствията във втората Луна, сега е време да обмислим как точно ще служим най-добре за общото благо, как да изпълним нашата най-висока визия за годината на Белия Ритмичен Вълшебник. Животното- тотем за Електрическата Луна е елен, който се асоциира с нежност, красота, грация и хармонизация с природата ...

Дали 1. Kин 10, Бяло Планетарно Куче (20 септември)
Планетарното Куче проявява любов и излъчва вярност. В тази Луна на служенето се отворете към безусловната любов и ще бъдете лоялни с най-висшата си мечта.

Сели 2. Kин 11, Синя Спектрална Маймуна (21 Септември)
Световен Ден за Мир – вижте UN International Day of Peace и Галактическа Сигнатура на Хосе Аргуелес / Валум Вотан. “Ние сме Маи, които познаваме времето и  трансцедентността на времето. Дори и след като е активиран генетичния модел, ние сме готови да отговорим. Който ни познава, винаги може да разчита на нас. Ние сме галактическите навигатори на времето,пътешественици на изгубените светове, майсторите на илюзията.” (The Arcturus Probe).

Кали 4. Kин 13, Червен Космически Небесен Странник  (23 Seптември)
Есенно Равноденствие/ Северна Хемисфера- Мейбон, Южна Хемисфера- Остара, съгласно ежегодния цикъл от празниците на „Колелото на Годината” /. На този ден през 1846 г. (Кин 108) е открита планетата Нептун - Neptune discovered on this day in 1846 (Kin 108)  "Завъртете живота си около слънцестоянията и равноденствията и всичко останало ще се погрижи за него." Йоги Бхаджан.

Лими 6. Кин 15, Син Лунен Орел (25 Септември)
Уран / Овен/ в опозиция със Слънце /Везни/. Най-доброто време за да видите Уран в най-близката си точка до Земята.
Днес започва четвъртия 113-дневен цикъл на Кетцалкоатъл: "Господарят на Зората спектрализира формата си" : "Lord of the Dawn spectralizes his form" (4 x 113 days until 12/21/2012). (lawoftime.org/return)

Силиo 7. Kин 16, Жълт Eлектрически Воин (26 Септември )- Ден на Вълшебната Костенурка / 3 Луна- трети тон/
 Глобална синхронизация - 7-дневен цикъл, медитация Дъгов Мост Rainbow Bridge meditation (lawoftime.org/rainbowbridge). Днес започва четвъртият 113-дневен цикъл на Кетцалкоатъл: "Господарят на Зората спектрализира формата си" : "Lord of the Dawn spectralizes his form" (4 x 113 days until 12/21/2012). (lawoftime.org/return)

Дали 8. Kин 17, Червена Самостоятелно- съществуваща Земя (27 Септември)
Новолуние. Време за размисъл. Глобална синхронизация - 13-дневен цикъл, медитация : Untying the Knots, Return to Sacred Time, fire ceremony (lawoftime.org/untyingtheknots).

Силио 14. Kин 23, Синя Планетарна Нощ (3 Oктомври)
Глобална синхронизация - 7-дневен цикъл, медитация Дъгов Мост Rainbow Bridge meditation (lawoftime.org/rainbowbridge). Днес е Галактическата Сигнатура на Ерик Артър Блеър, работещ под псевдонима Джордж Оруел, автор на книгата” 1984”, една от стоте книги на 20 век според вестник Монд. В  политическия роман „1984“ има следната мисъл: „Който владее миналото, той владее и бъдещето. Който владее настоящето, владее миналото.“. Дали Интернет не е Големият Брат, който ни наблюдава?

Силио 21. Kин 30, Бяло Самостоятелно-съществуващо Куче (10 Oктомври)
Двойна глобално- синхронизираща медитация за Кармично Освобождаване: Untying the Knots (lawoftime.org/untyingtheknots) и Медитация Дъгов мост: Rainbow Bridge Meditation (lawoftime.org/rainbowbridge).

Дали 22. Kин 31, Синя Обертонова Маймуна (11 Октомвриt)
Галактическо Завръщане на Хосе Аргуелес/ Валум Вотан. "Take time to practice time and time converts to art."

Сели 23. Kин 32, Жълт Ритмичен Човек (12 Октомври)
Пълнолуние. Ритмичният Човек танцува под светлината на Пълнолунието за да раздвижи енергиите на Земята. . На този ден през 1966 г. Джими Хендрикс  сформира групата Икспириънс (с Ноел Рединг и Мич Мичъл): Jimi Hendrix Experience (with Noel Redding and Mitch Mitchell) forms.

Гама 24. Kин 33, Червен Резонантен Небесен Странник (13 Октомври)
Днес започва Сукот, 7-дневен еврейски фестивал. Sukkot means "booth" or "temporary dwelling." This festival commemorates the 40-year period during which God ordered Jews to live in the desert before they could enter the Promised Land.

Лими 27. Kин 36, Жълт Планетарен Воин (16 Oктомври)
Comet Elenin makes its closest pass to Earth.Кометата Еленин (позната също с астрономическото име C/2010 X1) е открита на 10 Декември 2010 от Леонид Еленин, по- точно 11 години след  откриването на Закона за Времето. Някои учени считат, че това всъщност не е комета, а разумно направляван космически кораб. Забележете също, че прочетена обратно, думата е ninele – или код за 11.9, когато Еленин беше в перихелий.

Силио 28. Kин 37, Червена Спектрална Земя (17 Октомвриt)
7-дневна и 28- дневна Медитация Дъгов Мост – завършване на молекулата на времето (lawoftime.org/7777). Галактическа Сигнатура на Чьогям Трунгпа Ринпоче:  Chogyam Trungpa Rinpoche

Галерия към статията

 
Снимки (1)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.