Публикации / Law of Time

Куба на много-измерната реалност на Пространство-Времето

Размер на шрифта: a a a

Местоположението на 2012 г. в Куба на много-измерната реалност на Пространство-Времето

Ние, старейшините от Съвета на Висшия Съвет към Галактическата Федерация Ви съобщаваме информация чрез паранормалните много- измерни канали.Тоест, ние говорим по различни канали, които обхващат множество измерения по начин, по който да усетите паранормалното- отвъд сетивата.Това означава, че чрез специално подбрани средства можем да комуникираме по такъв начин, че да направим получената информация достъпна до вас, така както ние общуваме.Това съобщение се нарича Евангелието за 2012 година. То е чист израз на чувствата на старейшините на Висшия Съвет на Галактическата Федерации в желанието си да съдействат за постигане на универсално съзнание на вашата времева  линия на силата.

Когато говорим за 2012 г., ние говорим за едно събитие, за една точка, разположена в рамките на параметрите на многоизмерната реалност. С модерни телескопи и технологии учените се опитаха да направят карта на това, което наричаме Вселена. Но това е само физическата вселена, то е една малка част или слой на Всеобщата Реалност и би било наивна грешка да мислим, че това е истинската Вселена.

В действителност универсалната реалност е един обект с многомерно величие. Повечето от размеритe са свръхестествени, не са физически и съществуват като слоеве или линии на силата на съзнанието в йерархична конструкция, която изцяло има систематичен характер. Сред средните измерения на тази Велика Вселенска Реалност са тези, които се отнасят към Време-Пространството. Времето и пространството са всъщност интеграция на екстраполирани измерения от вселенски  числа и съзнания. Всичко, което е измеримо, както всичко, което може да се именува и определи във физическата  Вселенска  линия на силата съществува във вид на вселенско число. Тази числова вселена представя всички явления с техните качества: тегло, височина, обем, дълбочина и продължителност.

Продължителността е мярка, която е пропорционална на цикличната вероятност определена в даденото измерениe от време.  Време-пространството всъщност представлява куб от сингулярен ред, такъв , че всяка точка от физическата вселена е негова централна точка и е на еднакво разстояние от неговите шест стени и осем върха/ъгли/.

Без значение къде се намирате,  вашите възприятия се определят като горе, долу, надясно и наляво, така също и отпред и отзад. Това са шестте стени на  Куба на Пространство- Времето. Тъй като Време-Пространството се слива с измерението на съзнанието, ние можем да дефинираме реалността като много- измерен съзнателен куб на време-пространството. Това е четвъртото измерение, което определя триизмерната Вселена в Кубичен порядък. Четвъртото измерение е универсалното поле на паранормалното, което съдържа триизмерната реалност или физическата вселена.
4-D- Четвъртото измерение може да бъде познато или усетено чрез различни състояния на съзнанието.

Когато пространствените възприятия достигат своята горна граница, умствените възприятия за време се разширяват в невидимия поток на 4-D Куба. Четвърто-измерния  времеви куб обвива перфектно сферата на пространството на възприятията в 3-D.

В многоизмерната перспектива, всички събития се уеднаквяват в една точка от време-пространството и съзнанието. Пример за това е цикличната продължителност. В пространство-времевия куб мярката на циклична продължителност определя параметрите за разгръщане на различните етапи на съзнанието. Минималната продължителност на този цикличен процес разгръща фрактала за измерване на времето от 26.000 години. 2012 г. е точка от пространство-времевия цикъл, когато една мярка на съзнанието завършва своята продължителност от 26.000 години и започва следващия цикъл. Тези цикли са известни като "еони на съзнанието".

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.