Публикации / Пътеводител

Галактически Маянски Рожден Ден на Хосе Аргуелес- Валум Вотан

Размер на шрифта: a a a

Днес  почитаме Хосе Аргуелес- Валум Вотан и неговият Галактически Маянски Рожден ден. Той е човекът, който локализира и откри изчезналите Маи – небесните хора, които ни предоставиха Учението за Времето, както  и древните си традиции. Хосе си замина на 23 март 2011 година- Кин 89, Червена Спектрална Луна- 17 Ден от Слънчевата Луна на Намеренията, а  днешния ден е първи за Спектралната Синя Маймуна през тази година.. Той се превърна в един от аватарите, които ни информират от Космоса, а учението му се разпространява все повече и повече от планетарните кинове.

Енергията  днес  е магическа, изпълнена с илюзия и реалност. Магът във всеки от нас ни показва  колко е важен всеки ден, как нашите мечти и блянове се осветяват с искрите на просветлението. Реалността, която откриваме днес се издига над всичко, а може и да е твърде далече от сърцата ни.

Хосе и книгите, които сътвори ни учат да виждаме разликата и да избираме дълбочината на мечтите си, да се освобождаваме от излишното. Да  се освободим от старото и ненужното. Като Синята Маймуна да сме радостни, да „скачаме”от  клон на клон / от мечта в мечта/, да отстраняваме излишните отговорности. Да осмислим  и синхронизираме нашето човешко въплъщение с любов, да се обичаме и да бъдем свободни.

Евам Майя е Махо, Ин Лакеш А ла Кин!

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

Vaseto каза на 22.09.2011 г. 11:00 ч.

Евам Майя е Махо, Ин Лакеш А ла Кин!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.