Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Електрически Воин

Размер на шрифта: a a a

В деня на Воина и с 3-тия тон ще преминем през първия си изпит за този период. Днес вече вървим по новата пътека. 

Под ръководството на Магьосника, това ще е изпитание, от което ще разбереш самият ти колко способен си да оставаш свързан с Извора във всякакви ситуации. Успяваш ли да оставаш фокусиран върху приятните аспекти от живота ти, дори когато обстоятелствата предизвикват страховете ти? Опитваш ли се изобщо да осъзнаеш страховете си? Търсиш ли начин да разбереш от къде произлизат, вместо да се страхуваш от тях и да се опитваш веднага и на всяка цена да ги елиминираш? Ако пък искаш да ги елиминараш, разбираш ли ясно, че това не може да стане като промениш факторите, които са предизвикали тяхното изплуване на повърхността на съзнанието ти изобщо? 

Електрическият Воин е воден от силата на Просветлението. Слънцето е архетипът на щастието и спокойното присъствие в осъзнаването, че живеем вечно и животът е една забавна детска игра, която става неприятна само ако забравим, че живеем вечно и това, в което сме въвлечени е просто игра. 

Слънцето е знакът на присъствието в светлината, излъчвана от вибрацията на най-красивите ни мисли и емоции. Днешният Воин ще търси пътя към мястото, където може да се отпусне, да се усмихне и да бъде щастлив в осъзнаването на смисъла на живота. След като Орелът му показа колко важно е стратегическото мислене, днес Воинът ще направи всичко възможно да търси най-благоприятните и "умни" пътища и вместо да се изправя срещу врагове и тирани, да ги заобикаля. Днес ти - Воинът ще се учиш как да пестиш енергията си и как да поддържаш канала до Извора на енергия постоянно отворен.

Имай предвид, че в момента, в който се изправиш с оръжие срещу страха си и то по-скоро срещу човека или обстоятелството, което предизвиква този страх, моментално затваряш този канал и започваш да харчи от генерираната за поддържане на основните ти витални функции енергия. В такъв случай изразходваш живителната си енергия, енергията на Змията за илюзиорна борба с несъществуващи врагове. Но достатъчно е те да съществуват в съзанието ти, за да бъдат реални. 

Ето какви са съветите на Магьосника днес: 

Ако нещо те ядосва, спомни си, че същото това нещо съществува в теб. Това нещо в теб е една или друга форма на страх. Колкото по-силна е негативната ти емоционална реакция към нещо, толкова по-силен е страхът от именно това нещо вътре в теб. Намери причините за този страх в себе си, съмненията и си прости. След като разбереш причините, прошката ще дойде естествено. Това е първата стъпка към елиминиране на страха. Обърни се след това към обстоятелството или създанието, което са предизвикали активирането на твоя страх и запалването на негативната емоция и му се поклони с благодарност. Бъди благодарен, че то е било на пътя ти, за да ти покаже какво те спира да продължиш по-нататък. То ти е показало проблем, но не за да направи живота ти по-труден и неприятен, а за да можеш ти да имаш предвид този проблем като изграждаш стратегията си за постигане на целта ти. Както казах, той е вътре в теб!

Преди всичко трябва да поемеш отговорност. Отговорност за всички твои собствени мисли и емоции. Трябва да разбереш, че те са част от теб и никой освен теб самият няма власт над тях, те са в твоето подсъзнание. Трябва да осъзнаеш, че всяко обстоятелство в живота ти е само отражение на тези мисли и емоции и ако искаш да промениш външните обстоятелства, трябва да се насочиш към подсъзнанието си и в никакъв случай към външните фактори. Към всички външни фактори, били те приятни или неприятни, трябва да подхождаш с принципен респект и благодарност. Те са плод на това, което си ти, а това, което си трябва да приемеш с добрите и лошите си аспекти. Само така ще можеш да изградиш правилна стратегия за освобождение от ненужното и ще намериш най-лесния и пряк пък към състоянито на щастие и просветление, към което се стремиш в сърцето си.

МНЕНИЯ

Maya каза на 26.09.2011 г. 11:20 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Воин” и с Тон 3:

Светла Петрова – водеща на предаването “Сеизмограф”,
Найо Тицин,
Христо Шопов (актьор, синът на Наум Шопов)

flower4e каза на 26.09.2011 г. 12:31 ч.

Благодаря! Винаги на място : )

mud4eto каза на 27.09.2011 г. 11:09 ч.

Vreme e za spektralniq voin :)

Vaseto каза на 27.09.2011 г. 13:04 ч.

Първо ще минем през Планетарния, Обертоновият и след това идва и Спектралният

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.