Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Самостоятелна Земя

Размер на шрифта: a a a

Днес ще получим резултатите от вчерашния изпит. Имаме възможността да разберем кои сме и какво се случва в подсъзнанието ни от обратната връзка, която днес ще ни предостави Магьосника, в деня на Земята.

Но преди всичко днес е денят за осъзнаване на механизмите, по които задоволяваме основните си потребности. Днес ще си спомним, че каквито и цели да си поставяме, те биват регулирани от ситемата, в която сме интегрирани. Ние сме част от един по-голям организъм. Най-важните неща за всеки един човек остават константа - какво ни е нужно за оцеляването ни като индивиди и като вид.

Дори след като постигнеш своето просветление, животът ще продължи. Най-много ден по-късно отново ще бъдеш гладен и жаден. Отново ще трябва да потърсиш онова, което търсят всички хора и по този начин ще си спомниш, че ние всички сме едно и трябва да осъзнаваме връзката си с другите същества от нашия вид. И още повече, трябва да осъзнаваме връзката си с планетата и другите същества. И още повече....от къде идваме и защо сме тук не само на индивидуално ниво, а като Човечество. 

Ясно е, че винаги ще търсиш отговори на по-висши въпроси. Когато откриеш най-висшата истина, отново ще търсиш начин да оцелееш в Играта.

Докато търсиш просветление, силата за живот ще те подкрепя. Когато търсиш сила за живот, просвелението ще те подкрепя.

МНЕНИЯ

elhira каза на 27.09.2011 г. 09:57 ч.

:)

Greenthumb каза на 27.09.2011 г. 11:30 ч.

very nice :)

Maya каза на 27.09.2011 г. 12:02 ч.

Земя 4-17:
Известни личности със Слънчев печат “Земя” и с Тон 4:

Орлин Горанов,
певицата Милена,
спортният журналист Крум Савов

mud4eto каза на 27.09.2011 г. 18:36 ч.

:)

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.