Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Полутоново Огледало

Размер на шрифта: a a a

До вчера (деня на Земята) развивахме своя вътрешен свят. Установявахме вътрешен баланс, самоосъзнаване и връзка с Извора. След като балансирахме енергиите, отговорни за оцеляването, създадохме формата си и изпитахме принципите на съществуване и сътворение, се свързахме със Създателя. След като разбрахме истината за Вселената, принципите на еволюция на Съзнанието и функционалността на Времето, сърцето и ума се синхронизираха и разбирахме кои сме всъщност. Това беше работа на индивида.

В този процес той натрупа страхове, срещу които се изправи в деня на Воина. Като Воин той тръгна по пътя към целта, която беше избрал, следва я неотклонно и в края на краищата стигна до "върха на планината". В деня на Земята се озова там, където можеше ясно да види лимита на настоящия си капацитет, когато става въпрос за цели, засягащи външния свят. Тогава разбра, че целите извън вътрешния му свят не могат да бъдат осъществени без синхронизиране с останалите индивиди.

Като начало, той осъзна, че ние, съзнателните същества, сме неделима част от планетата и еволюцията ни е синхронизирана с нейните цикли на самосътворение. След това разбра, че нито една цел, която излиза извън рамките на вътрешния му баланс, не може да бъде постигната без помощта на останалите съзнателни същества. В този глобален отбор всеки има своята роля. 

Днес, в деня на Огледалото е време да разбереш каква е ролята, която си избрал и как най-добре да я изиграеш. Ще видиш какви избори си правил до днес, кои от безкрайните възможности, предоставяни от Вселената си избрал да използваш и какво си сътворил в резултат на тези избори.

Днес ще те води силата на трансформацията. Ще търсиш начини да рафинираш творението - на вътрешно и външно ниво. Ще разбереш максимума на възможностите ти и ще имаш възможността да разбереш как да го разшириш, как да разчупиш границите на собственото си съзнание и да интегрираш в себе си безкрая. Ще имаш възможността да видиш онези принципи на сътворение, по които е създаден целият свят. Това са най-основните принципи и рано или късно ще разбереш, че единственият начин да имаш неограничена власт над реалността си, е като използваш именно тези принципи. 

Наблюдавай света наоколо и виж какво е общото между на пръв поглед съвсем различни неща. Потърси общото между себе си и съществата, които смяташ за твоя противоположност. Когато намериш общото между всички елементи, ще си намерил общото между теб и Бог. Само така ще можеш да счупиш Огледалото на ограничените ти перспективи и ще имаш възможността не просто да се свържеш с Извора, както направи с помощта на Звездоходеца и Магьосника, а да бъдеш едно с него. Защото ти си Изворът.

И така, процесът е следният: наблюдавай себе си и реалността, намери общите елементи, счупи Огледалото на физическата перспектива и ще преминеш отвъд - в сърцето на Бурята, във водовортежа на Извора, където всичката енергия, генерирана от вечното движение, наречено еволюция, ще бъде твоя. Ще си спомниш всички причини и първопричини и ще се усмихнеш блажено в това осъзнаване, осветен от лъчите на Резонантното Слънце. Преди да започнеш нов цикъл само-сътворение.

МНЕНИЯ

Maya каза на 28.09.2011 г. 11:46 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Огледало” и с Тон 5:

Мария Склодовска-Кюри,
Хенри Форд,
Мелани Грифит,
Георги Лозанов (експерт по медии и журналистика)

elhira каза на 28.09.2011 г. 12:40 ч.

Adonai!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.