Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Резонантно Слънце

Размер на шрифта: a a a

Ако в деня на Ритмичната Буря си се концентрирал достатъчно в дишането и вътрешния баланс, може би си осъзнал, че процесът на генериране на енергия представлява предимно вътрешно само-балансиране. Когато си балансиран, се зареждаш. Когато не си, изразходваш енергия. Но първата стъпка към балансирането е всъщност изчистването на излишностите и най-важното - емоционалните връзки, които те дърпат назад, настрани, напред. Емоционалните привързаности са подобни на силен вятър, който ти пречи да останеш изправен на въжето на живота, по което ходиш. Тези емоционални привързаности се коренят в подсъзнанието ти и за да се пречистиш от тях, трябва да преминеш през процес на осъзнаване и съзнателно освобождаване.

Има много различни методи за пречистване на подсъзнанието, но преди да приходиш към тях, трябва да осъзнаваш за какво изобщо става дума. 

И така, след този Бурен ден, в който по един или друг начин осъзнавахме нивото на баланс в нас, идва моментът за чистото присъствие в светлината на Просветлението. Денят днес е портален, енергиите са особено силни и лъчите на Резонантното Слънце осветяват и най-тъмните кътчета на душите и реалността. Днес усещането е за чистота и лекота на съществуването. Водени от Човекът, днес имаме желание да изразим чрез физическата си форма своята най-висша същност. С помощта на освобождението и любовта днес можем да осъзнаем простотата на истината. Имаме възможността да усетим в сърцето си, ако не да разберем в разума си, смисъла на живота, истинската природа на душата ни и същността и съществуването ни.

Но за да имаш достъп до тези върхновни и същевременно толкова прости истини, трябва да активираш любовта към себе си и желанието за вътрешна свобода. Ако днес се занимаваш с други хора, бъди просто усмихнат и се старай да им покажеш възможността и нуждата самите те да се свържат с Извора. Не търси и не напътствай другите да търсят вдъхновение извън себе си.

Присъствай, усмихвай се, лек и свободен. Без бъдеще, без минало, просто сега, точно сега аз съществувам и живея вечно.

МНЕНИЯ

mud4eto каза на 30.09.2011 г. 13:07 ч.

to4no :)

Maya каза на 30.09.2011 г. 19:57 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Слънце” и с Тон 7:

актрисите Мег Райън и Анета Сотирова,
Михаел Шумахер,
Теодоси Спасов, Ринго Стар,
Видин Даскалов - наш известен оперетен певец от близкото минало,
Добрина Чешмеджиева - журналистка от БНТ, водеща на предаването “Референдум”

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.