Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Галактически Дракон

Размер на шрифта: a a a

След този цикъл от 20 архетипа би трябвало да си осъзнал движението на енергията и взаимодействието им в един 13 дневен и един 20-дневен цикъл.

От утре (1/10) започва нов 20-дневен цикъл, в който ще се борим за интегритет. След като в първият 20-дневен цикъл от Цолкина Магнитният Дракон ни помогна да се отлепим от земята и да преодолеем гравитацията, сега ще търсим баланс в полета. През последните 20 дни определихме целите и тръгнахме по пътя към осъществяването им. Утре Галактическият Дракон ще ни поведе по нов път - цикълът на обединението с висшите сили. Това ще е цикъл, в който ще защитаваме целите си, ще се борим за тях и ще намираме все по-плавни, приятни и кратки пътеки към осъществяването им. Ще се учим да вървим по пътищата, които изискват изразходване на най-малко енергия и същевременно ни помагат да изхвърлим излишния товар от съзнанието си.

Остават 6 дни, включително днес до завършване на Вълната на Магьосника, в която трябва да наблюдаваме и да се учим. Трябва да осъзнаваме и да се усъвършенстваме преди началото на активната работа в следващата Вълна на Ръката

Галактическият Дракон ще ни зареди с нови сили. Този път обаче енергията ще идва не само от вътрешността на сърцето ни, но и от връзката ни със съзнанията, с които сме кармично свързани. Отново трябва да активираме абсолютното доверие във Вселената, висшето ни съзнание и съзнанията на прародителите ни. 

Отново трябва да си спомниш и осъзнаеш, че си предимно нефизическо същество и има много по-висша перспектива, която се грижи за твоето благополучие. Трябва да си спомниш, че истинската ти същност е съзнанието ти, а тялото и всички външни физически проявления на твоето въображение са следствия от самото съществуване на твоята творческа същност. Този път си воден от енергията на оцеляването.

По пътя на осъществяване на желанията днес трябва да си спомниш, че съществуването ти е един безкраен процес на превръщане и да пуснеш на вятъра всякакви човешки комбинации и планировки на ниво разум за това как и кога ще се случат "нещата". Забрави за бъдещето напълно. Отпусни се в чувството за осъщественото желание и знай, че това е достатъчно, за да вървиш към осъществяването му по най-подходящия път. Следвай пътя, не го гради сам. И не забравяй, че първо трябва да създадеш реален образ във въображението си и едва след това да очакваш неговото проявление. Това става като постигнеш чувството

Днес енергията на чистото присъствие и енергията на създаването се обединяват - началото и краят в едно, водени от силата на движението напред към безкрайното пресътворение. Днес Илюзията на физическия свят и Истината на нефизическия свят се балансират и всички тези аспекти на реалността се хармонизират помежду си и се интегрират в Човека, който си. 

Балансирай доверието в безкрая с удоволствието от физическия живот. Отпусни се в полета и същевременно наблюдавай всички нива и елементи на реалността ти - вътрешна и външна - и се постарай да ги интегрираш в една хармонична конфигурация - моментната картина на живота ти.

МНЕНИЯ

Maya каза на 01.10.2011 г. 12:05 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Дракон” и с Тон 8:

Мишел Пфайфър,
Хосе Карерас

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.