Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

ДОБРЕ ДОШЛИ В 16- то НООСФЕРНО ПИСМО НА ФОНДАЦИЯТА НА ЗАКОНА ЗА ВРЕМЕТО

Размер на шрифта: a a a

ДОБРЕ ДОШЛИ В 16- то НООСФЕРНО ПИСМО НА ФОНДАЦИЯТА НА ЗАКОНА ЗА ВРЕМЕТО

„Мирът идва отвътре.Не го търсете отвън” —Буда


Добре дошли в Самостоятелно Съществуващата Луна и писмото на Фондацията за Закона за Времето! Това е четвъртата Луна на Планетарния Уейвспел на Служенето, където придаваме форма на нашето служене.

Във Великия План за Единството на космоса числото 4 е твърде мощно. Ние сме самостоятелно съществуващо въплъщение на все повече променящите се форми. В рамките на радиалната матрицата на времето, ние съществуваме едновременно тук и "от другата страна."
Земята е разделена на четири тримесечия, които представляват четирите фази на Луната: новолуние, първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт. Това има огромен ефект върху съзнанието на разума на Земята.

Всеки  притежава  мощността на четири – числото на мярката. Това е основата на разумната духовност. От тази база всички хора са създадени по специална психо - митология: Как стигнахме до тук? Кой е нашият Създател? Кой е причината, ние да сме тук? Това са важни въпроси за разсъждение.
Нашият разум е настроен космически - така ние можем да получаваме информация директно от основните принципи. От тази настройка се разработи самостоятелно отразяващия модел, че човешкият живот повтаря някакъв вид космически ритуал, както и фазите на луната: като четири етапа на живота.

В геометрията на пулсарите, четвъртият тон (и четвъртата Луна) представляват първия етап от третото измерение 4-8-12; самостоятелен пулсар на разум - формата. Първият етап (тон четири) установява самостоятелно съществуващата сила на формата като психична реалност.
Световният учител Буда дава превес в своето учение на (разума), на базата на числото четири: Четирите Благородни Истини.
1. Истината на страданието (dukkha)
2. Причината за страданието (samudaya)
3. Прекратяване на страданието (nirodha)
4. (Състоящ се от Осем части ) път към прекратяване на страданието (magga)
Буда преподава, че корена на всички страдания е човешкото желание или разум да схване  нещата като истински съществуващи.
Да не живеем в миналото, да не мечтаем за бъдещето, а да съсредоточим ума си върху настоящия момент. –Буда

Синхронността следва набор от универсални принципи, въз основа на математическата матрица. Тази матрица е основната структура, която свързва всички събития, хора и реалността, такава каквато я познаваме. Колкото повече мелодия има в тази матрица, толкова повече опит имаме в синхронния ред. Това е целта на Календара на 13- те Луни, по 28 календарни дни всяка Луна. Следват някои примери за това, как да  синхронизираме действията си за деня. Ако четете за първи път тези редове, моля вижте 13 Moon tutorial.

Синхронизации на Звездния Пътешественик

2011-2012; ГОДИНА НА БЕЛИЯ РИТМИЧЕН ВЪЛШЕБНИК

САМОСТОЯТЕЛНО СЪЩЕСТВУВАЩА ЛУНА НА ФОРМАТА
 4 ЛУНА ОТ 13- ЛУННИЯ КАЛЕНДАР
(18 OКТОМВРИ - 14 НОЕМВРИ 2011)

В Самостоятелно Съществуващата Луна ние се питаме: "Каква форма приема моето служене?" В предишната Трета Луна си зададохме въпроса: В какво се състои служенето? В 4- та Луна ние ще определим каква форма ще приеме нашето служене. Във вашите медитации предварително помислете за всяко човешко същество от нашата Планета: 1) да има устойчив на атмосферните влияния дом; 2) с екологичен санитарен възел; 3) и чиста питейна вода; както и 4) естествена здравословна храна.

Световното напрежение има своите корени в материализма, като в резултат от живот в нарушена хармония на равновесието с природата. Само си представете това, което светът би бил, ако всеки имаше всичко необходимо за оцеляване от самото начало, където всеки е свободен да живее живота си като истински човек.

Плазма Дали,1 Ден, Kин 38, Бяло Кристално Огледало (18 Oктомври)

Добре дошли в Самостоятелно Съществуващата Луна! Животинският тотем за тази луна е бухал, който е свързан с мъдростта - бухалите могат да видят и чуят това, което ние не винаги можем да чуем и видим.

Плазма Гама, 3 Ден, Kин 40, Жълто Магнитно Слънце (20 Oктомври)

Ден на Бахайската общност. На този ден се чества рождението на Баб, духовен наставник и пророк на Бахаулла. Календарът на бахайската общност, създаден в средата на 19-ти век се основава на 19 цикъла по 19 дни всеки. Щракнете тук, за да научите как бахайските календарни цикли се синхронизират с 13- Лунния Календар-   Baha'i calendar cycles synchronize in the 13 Moon calendar.

Плазма Лими, 6 Ден, Kин 43, Синя Самостоятелно Съществуваща Нощ (23 Oктомври)

Ден на Вълшебната Костенурка! Галактически Активационен Портал! Галактическа Сигнатура на Никола Тесла. Първи ден в тази Луната, за практикуване на медитация за разплитане на Кармичните Възли.- www.lawoftime.org/untyingtheknots.

Плазма Силио, Ден 7, Kин 44, Жълто Обертоново Семе (24 Oктомври)

Ден за Медитация” Дъгов Мост” - www.lawoftime.org/rainbowbridge. Ноосферна Пауза. Една година съдържа 4 последователности от 91 дни: 91 x 4 = 364 дни = 13 Луни (+1 Ден Извън Времето = 365 дни). Приключваме 91 Ден от Първа четвърт/ Първо тримесечие на Годината на Белия Ритмичен Вълшебник.

Плазма Сели, Ден 9, Kин 46, Бял Резонантен Съединител на Световете (26 Oктомври)

Новолуние. Днес е 46 Кин. В Псалм 46, 46-та дума е " shake ." 46-та дума, в прочита отзад напред  е " spear ": Шекспир. Когато крал Джеймс поръчва на специална Комисия да издаде оторизираната версия на Библията и тя е завършена през 1610 година (46 х 35= 1610), тогава Уилям Шекспир е бил на 46 години. Днес се провежда фестивала Дивали / Празник на Светлините (за индуси, джайнисти, сикхи) - Дивали се превежда като "светлинни устройства”. Главна Тема на декорацията на фестивала са светещите фенерчета ( Дипа), огньове, фейерверки и  свещи, украсяващи статуите на животните и боговете.

Плазма Силио, Ден 14, Kин 51, синя Кристална Маймуна (31 Oктомври)

Ден за Медитацията” Дъгов Мост” - www.lawoftime.org/rainbowbridge. Вечерта на Вси Светии- Хелуин носи корените си от древния Келтски фестивал, известен като Samhain- Ноември. Древните келти вярвали, че на тази дата границата между живите и починалите се отваря. Галактически Подпис на мадам Блаватска- виж Madame Blavatsky.

Плазма Алфа, Ден 19, Kин 56, Жълт Самостоятелно Съществуващ Воин (5 Ноември)

Ден на Вълшебната Костенурка и Ден за практикуване на Медитация за Разплитане на Кармичните Възли.- www.lawoftime.org/untyingtheknots. На този ден през 1605 година е бил арестуван Гай / Гидо Фокс, опитал се да взриви сградата на английския Парламент – оттам идва фразата: "Remember, remember, the fifth of November."

Плазма Силио, Ден 21, Kин 58, Бяло Ритмично Огледало (7 Ноември)

Ден за Медитацията” Дъгов Мост” - www.lawoftime.org/rainbowbridge. Ясен Знак на Пакал Вотан – Галактична Сигнатура на Деня на Реинкарнация за Пакал Вотан.

Плазма Дали, Ден 22, Kин 59, Синя Резонансна Буря (8 Ноември)

Днес отбелязваме точно 260 дни (един спин) до новите 13 Луни. Досега са изминали 106 дни от 2001/2012 година на Белия Ритмичен Вълшебник( По Дългото Броене - 11тон Чуен ). Астериодът 2005 YU55 е най- близо до Земята. Астероиди с подобна големина минават близо до Земята на всеки 30 години.
Слънчев рожден ден на английски астроном Едмънд Халей(1656), който доказва, че кометите, наблюдавани през 1531, 1607 и 1682 година са всъщност една и съща и предсказва следващото появяване на Халеевата комета през 1758 година, шестнадесет години след смъртта му през 1742. . Халеевата комета има орбитален период около 76 години/75,32 години/. Последните ̀й приближавания до Слънцето са през 1910 г. и 1986 г. При преминаването от 1986 г. към нея са насочени пет космически сонди - от СССР, Япония и Европейската общност. В програмата за изследване на Халеевата комета се включи и България чрез обсерваторията на връх Рожен.Следващото приближаване се очаква през 2062 година.

Плазма Сели, Ден 23, Kин 60, Жълто Галактическо Слънце (9 Ноември)

Галактически Подпис на Пакал Вотан и първи Ясен Знак от капака на гробницата му. Тази година се навършват 59 години от откриването на гробницата през 1952 година. 22- та годишнина от падането на Берлинската Стена Fall of the Berlin Wall (1989).

Плазма Гама, Ден 24, Kин 61,червен Слънчев Дракон (10 Ноември)

Пълнолуние. Слънчев рожден ден на Мартин Лутер: "Дори и ако знаех, че утре светът ще стане на парчета, аз все пак ще засадя моето ябълково дърво."

Плазма Кали, Ден 25, Kин 62, Бял Планетарен Вятър(11 Ноември)

11.11.11. Maгичен ден. Participate in Global Peace Meditation.  Участвайте в Медитацията за Световен Мир. Йоги Бхаджан каза: "Ние всички сме за влизане в Ерата на Водолея през 2012 г.на 11-11. Това ще бъде новото време. Цялата психика се променя. Много хора не ще преминат през този кръстопът. Трябва да пречистим тялото си, ума и душата, за да бъдем реални, невинни и чисти. Да се възвисим като ангелски същества. "

Плазма Силио, Ден 28, Kин 65,Червена Космична Змия (14 Ноември)

Ден за Медитация” Дъгов Мост”- www.lawoftime.org/rainbowbridge. Днес е най- мощната Медитация, включваща активиране на осмостенното ядро на Земята. За да научите повече вижте 7:7::7:7 Откровението на Телектонон – безплатен инструментариум на четвъртото измерение www.lawoftime.org/7777.
„Бъди дъга в бурите на живота, вечерен лъч, който се усмихва от облаците, и пророчески лъч на сутрешните багри.”
-Лорд Байрон

 

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.