Публикации / КОСМОЛОГИЯ

Обратно към 432 Hz - част от прехода към отваряне на глобалното сърце

Размер на шрифта: a a a

Звуците и музиката се състоят от вибрации, колкото повече вибрации има в секундата, толкова по висока е честотата. Единицата за това е Hertz (съкратено Hz). "432 Hz" (C#  A432.1 - 136.10Hz и 272.2Hz) вибрира на основите на природните хармоници и е естествена "тоника" във Вселената, за разлика от 440 Hz, което е стандарт в музиката в днешно време.

432hz вибрира на основните на златната среда PHI (1.618 - Златната пропорция, божествената пропорция, Фибоначи серия и е приложима към изкуство, дизайна, живота, красота, математика, геометрия) и обединява свойствата на светлината, времето, пространството, материята, гравитацията и магнетизма с биологията, кода на ДНК-то и съзнанието.

432hz естествената настройка има дълбок ефект върху съзнанието, а също и на клетъчно ниво на нашите тела. С пренастройка на музикалните инструменти и използване на честотата 432 херца, вместо 440 херца, твоето ДНК започва да резонира в хармония с PHI спирала на природата.

Най-добрият начин да се усети разликата при A432hz е чрез слушане. A440hz концертна честота е центрирана в ума, докато 432hz концертна честота е центрирана в сърцето. Някои хора, които не са в състояние да направят разлика от 8hz, твърдят, че чувстват повече топлина при 432hz, което се дължи на по-голямата дължина на вълната.

Формата на 432Hz.

Когато се залови във видео с точно устройство, което измерва акустичните вибрации във възлови пунктове, които формират модели на геометрията в различни течни или твърди среди, на 432 Hertz се появява вълна, като триъгълник и тя изглежда като жива. Тя пулсира и отказва да заемат някаква друга форма, и според много любители на музиката, звукът е по-хубав за изслушване, по-мек, по-ярък и по-красив от 440 Hz.

Кога ще се промени звуковата честота?

По-голямата част от световната музика е настроена на 440 херца, одобрена през 1953 г., от Международната организация по стандартизация (ISO), след предварителните препоръки на говорител на нацистката партия, Йозеф Гьобелс през 1939 г..

Достатъчно е да кажа, че аз няма да губя положителна енергия, за да изложа на дневен ред поредната конспирация на „Илюминатите”, но бързо ще се посоча, че е имало организирано усилие да се промени музикалната честота на 440hz доста назад в началото на миналия век да се кодира "Стар свят Нов ред" на основната честота.

Според други източници, през 1885 г. вече е решено, че 440 Hz трябва да бъде стандарт, както и около 1940 г. Съединените щати след това въведе 440 Hz по света, и най-накрая през 1955 г. стана ISO 16-стандарт.

Повечето музикални инструменти също са настроени на 440 Hz в днешно време, което по-рано не винаги е било факт. Ако откриете, музикални инструменти от много по-ранни времена, и днес все още в отдалечени райони на Земята, тези инструменти са настроени на 432 Hz.

Значението на честотата в музиката, което ние определяме като лек.

Вибрационните изследванията показват, че музиката трябва да се базира на естествено настроените космически честоти на вселената, ако искаме тя да е от полза за човечеството. От тази хипотеза можем да установим, че стандартът, използван за определяне на международните музикални настройки на концертната честота трябва също да имат органична природна основа.

Апелът на институтът Шилер за промяна в концертната честота от 440 Hz на 432 Hz се основава, на това че 432 Hz е дълбоко вплетена в природата.

Последните преоткрития на истинската вибрационната природа на енергията, показва, че настоящо използваната 440 Hz генерира нездравословен ефект в околната среда. Това води до „неестествена” 8 Hz промяна в това как мислим и как нашето ДНК регулира генетични вид.

Мозъците ни и ДНК-то са дълбоко свързани с честотата 432 през поредица на равноденствие и 8 Hz космическа честота. Естествено измереният феномен, който подкрепя идеята от 432 Hz, вплетени в органична основа е движението на Слънцето и Сатурн. Всички хармонични частични оттенъци на 432Hz водят до естествените модели и дори планетните орбити. 64 108 128 144 216 256 432 864 и др.

Всъщност всички честоти влияят на ДНК-то и съзнанието, тъй като ние сме в мюзикална универсална среда на измерението, посредством движението на честотата.

За съжаление западната музика, включително популярната ню ейдж изцелителна музика все още е настроена в неестествената 440 честота. Разликата между 440 и 432 Hz е само на 8 трептения в секунда, но това е осезаема разлика в човешкото съзнание.

Имаме още път да изминем, за да се научим да слушаме със сърцето си и да разберем, че всичко което наричаме конспирация, е част от естествения преход, наречен "Еволюция на съзнанието"

Допълнителна информация:

СТАТИЯ

SINGING OM 432 Hz -

Omega

МНЕНИЯ

IikKa каза на 21.10.2011 г. 15:24 ч.

За въздействието на музиката върху човешката система и причините, поради което сме подложени на това въздействие, може да прочетете тук:
http://samorasla.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/09/28/vyzdeistvie-na-muzikata-vyrhu-chakrite.827413
Приветствам темата и мисля че е много подходяща за времето, в което живеем.
Ин Лак`еш

Remember каза на 21.10.2011 г. 15:32 ч.

Супер, хубаво е нещата да се навържат. Благодаря!

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.