Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Магнитният Звездоходец

Размер на шрифта: a a a

Днес тичаме с цялото си внимание и фокус, за да се качим на новата Вълна.

Ако в предишната осъзнавахме висшата реалност и бяхме облъчвани от пробуждащите лъчи на Слънцето, в тази вълна ще намираме начините да интегрираме висшата реалност в това временно физическо съществуване. Звездоходецът е свързващото звено между съня и реалността, между конкретната и многоизмерната перспектива.

Магнитният Звездоходец ще ни помогне днес да привлечем методите  - хора, обстоятелства, неща, решения - чрез които да осъществим интеграцията на големия свят в малкия. Той ще ни помогне да приложим на практика принципте на създаване, които ни бяха разкрити или загатнати в миналата Вълна. Неговите помощници - Нощта и Смъртта ще ни подтикват да търсим границите на възможностите си в безкрая от такива. 

Вселената е едно вечно разширяващо се Съзнание с постоянно мултиплициращи се и трансформиращи се форми на енергия - образи в неговото въображение. Те се движат по определени принципи, които гарантират хармонията и реда в този процес на безкрайно разширение. Тези принципи важат разбира се и за еволюцията на Съзнанието, фокусирано във физическа форма. Колкото и да са прости и ясни, те в основата си съдържат принципа на Безкрайността, която Човешкото ни съзнание е на път да интегрира в себе си на този етап от своето развитие. Не е достатъчно Човекът да разбере Безкрайността интелектуално, обаче. Едно прочитане или разговор с някой, който се е докоснал практически до тези принципи на изграждане на съзнанието е само отварянето на вратата към райската градина.

Звездоходецът ще ни преведе през вратата и ще ни подтикне да тръгнем на изследователско пътешествие. Това е време,  в което ще си търсим пътя, ще се ориентираме, ще свикваме с този нов свят. Това пътешествие може да се определи с една единствена дума: практика. Всяко повторение е стъпка по този път.

Днес се приготви да прекрачиш прага и да направиш първата стъпка. Без да мислиш предварително дали тя е правилна или не. След като стъпиш, ще разбереш и ще можеш да "поправиш" следващата. И така ще намираш все по-оптималния маршрут за твоя изследователски преход в тези 13 дни. 

Звездата - окултната същност на Звездоходеца е ключът към реализиране на изследователския поход - хармония, ритъм и баланс в движението. 

Какво означава това? 

В тези 13 дни можеш да приложиш съзнателно един от главните принципи на сътворението - повторението. Повторението е начинът, по който се изграждат концептуални структури или вярвания във подсъзнанието на мислещия (нарочно) организъм. Всяко вярване е повторение на една мисъл или съвкупност от мисли - идея. При фокусиране върху определена идея, Законът за привличане започва да отговаря на тази идея и да ти доставя "доказателства" за нейната истинност. А всяка идея е истина!

Едва след като се задвижи това "колело на изграждането на концепция" - фокусиране не вниманието – отразяване/проявление в реалността - отново фокусиране на вниманието и т.н.,  можем да кажем, че се намираме на пътеката на интегриране на идеята в подсъзнанието и следователно във вибрационното ни поле. Този процес трябва да продължи достатъчно дълго, за да набере скорост, да пресече точката на насищане/моментум и да продължи да привлича със собствена сила. 

Ние сме същества на навика. Не само във физическа форма, а изобщо. И нито едно вярване не може да бъде изградено съзнателно само с получаване на информация и моментно, еднократно или неколкократно фокусиране върху нея. Единственото вярване, което е даденост за всички съзнания на Вселената е абсолютнта истина за нашата безкрайна същност, единност и свобода. 

Практикувай вярванията си в медитация в определени моменти от ежедневието – сутрин, след обяд и вечер преди лягане. През останалото време фокусирай вниманието си върху различни аспекти от вече създадената ти действителност, които отразяват новото вярване, което искаш да интегрираш във вибрацията си. Ако си отворен за напътствието му чрез наблюдение и практика, в тази Вълна Звездоходецът ще те научи на достатъчно много тънкости и нюанси в този процес, за да можеш след това да вървиш по този път сам и да ставаш все по-добър и по-добър Майстор на Създаване на Действителност.

МНЕНИЯ

Maya каза на 02.11.2011 г. 11:13 ч.

Известни личности със Слънчев печат "Звездоходец” и с Тон 1:

Дани де Вито,
Летисия Каста,
Бритни Спиърс,
Мартин Скорсезе

Greenthumb каза на 02.11.2011 г. 11:59 ч.

Thank you!
in lac'ech

iskra52 каза на 02.11.2011 г. 13:32 ч.

Нашето щастие е балансерано движение от хармонични ритми и всеки трябва да усети и почувства този ритъм, който носи в себе си. Повторението е стъпка по ПЪТЯ и магическият КЛЮЧ за постигането на хармония, ритъм и баланс в ЖИВОТА.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.