Публикации / Law of Time / НООСФЕРЕН Бюлетин

17-тия Ноосферен Бюлетин

Размер на шрифта: a a a

Добре дошли в Ноосферен Бюлетин №17 – 5 Обертонова Луна, на Фондацията на Закона за Времето!

Целият смисъл на Закриването на Големия Цикъл е, че в рамките на този кратък период от време се крие възможност за голямо духовно пробуждане на цялото човечество.
-Хосе Aргуелес / Валум Вотан

Добре дошли в Обертоновата Луна на Сиянието.Това е Петата Луна от Планетарния Уейвспел на Служенето. Тотем- Паун- виж снимката

Петият тон (и петата луна) представляват командната кула на тези 13-Луни от Уейвспела на Годината на Ритмичния Вълшебник. Петата Луна е и интелигентната пета сила, която работи в центъра на всяка матрица на материята, където четирите сили се активират от централната пета сила.

Тази Луна започва с Уейвспела на Белия Съединител на Световете-Кими. Това е шестият уейвспел от двадесетте, а Кими е 6-тия поред, от двадесетте слънчеви печата. В Библията има 66 книги, от които Книгата на Откровението е 66-та (6 х 11). В тази луна, ние също виждаме една спин-годишнина / 260 дни от преминаването на Хосе Aргуелес/ Валум Вотан – 23 март 2011 година, отвъд завесата- 24 Ден на Обертонова Луна (8 декември 2011 година). На този ден се отбелязва и 31-годишнината от смъртта на Джон Ленън.

Животински тотем на тази Луна е паун. Паунът е знак за безсмъртие, възкресение и живот след смъртта в Египет, Индия, Китай и гръцката митология. Това е птица, най-тясно свързана с феникса, който се въздига от пламъците и пепелта на собствената си клада.

Приключвайки земния си живот, ние се разделяме със старото за да засияе новото. Чрез физическия план на земното си съществуване, ние трябва да преминем през смъртта чрез възкресението на светлинния поток, което разширява нашето съзнание в пътешествието на душата през първоначалната мисия и предишните световни системи. Този живот е просто тест. Това е преминаване през света, където всичко, което виждаме е в нашата памет.

"Вие виждате само средата на живота, но не виждате неговото начало или края. Дори не е разумно да се предположи, че смъртта е краят за нас, които сме толкова умни и пълни с живот, за да престанем да съществуваме веднага след като преминем отвъд завесата. Цялото човешко същество е като грозд от творческите мисли и съзнание на Бог, който физическата смърт не може да унищожи. Ако смъртта е края, тогава Бог не съществува и Той не е признал творците - това е лъжа. Не бих искал да ви призовавам да станете по-добри, но представете си какво би станало, ако добри или лоши, ние всички бяхме захвърлени в края на живота. Какво ще бъде значението на писанията? ... А, къде е раят?

 "Небето, четвъртото измерение, астралния свят стои точно зад цялостната вибрация на тази физическа реалност. На астралните планети, животът не е зависим от дишане, храна или кислород. Това не е фантазия на пресилено въображение ... но човек трябва да се развива духовно, за да се усетят и разберат по-висшите сили и закони на живота. Когато разбирате живота, вие знаете, че това е повече, отколкото са неговите физически компоненти. Реализираните души могат да работят със законите на по-висшите реалности, въпреки че се въплъщават във физическо тяло. Тъй като вие не виждате тези реалности, си мислите, че нещата не са верни. Но трябва да осъзнаем, че царството на опита е безкрайно малка част от творението на Господ ". Йогананда.

Поглед към Обертоновата Луна

виж Снимката

 ЗВЕЗДЕН ПЪТЕШЕСТВЕНИК, СИНХРОНИЧНОСТИ

Синхронността следва набор от универсални принципи, въз основа на математическата матрица . Тази матрица е основната структура, която свързва всички събития, хора и реалността, каквато я познаваме. Колкото повече мелодия има в тази матрица, толкова повече е опита в синхронния ред. Това е целта на Календара на 13- те Луни, по 28 дни всяка Луна. По-долу са дадени някои примери за това, как може да се постигне синхронност, като за основа се използва всеки ден. Ако сте нов в тази материя, моля вижте 13 урок Moon .

5 Луна от 13- Лунния Календар

(15 ноември - 12 декември 2011)

В Обертоновата Луна на Сиянието ние се питаме: "От къде най- добре можем да черпим сили?"Какво сме свършили в предишните Луни: (1) определили сме нашата цел, (2) идентифицирали сме предизвикателствата / трудностите за постигането на тази цел; (3) решили сме в какво се състои нашето служене чрез изразяване на нашата цел, и (4) определили сме формата на това служене. Сега в Обертоновата (5) Луна ще трябва да се даде възможност за задвижване на тази визия. Това изцяло зависи от вас - да визирате НОВОТО- това е НОВА територия, и никой не може да направи това, освен ВИЕ, самите.

Дали - 1 ден - Kин 66, Бял Магнитен Съединител на Световете (15 ноември)

Днес започва Обертоновата Луна и Уейвспела на Съединителя на Световете – силата на Смъртта. "Привличане на Магнитната Сила на Смъртта." Как можем да изоставим нашите стари обвивки, за да възкресим истинската си същност?

Kaли - 4 ден- Kин 69, Червена Самостоятелно- Съществуваща Луна (18 ноември)

Галактически Активиращ Портал. 13-дневен цикъл на синхронизираща медитация: Развързване на Кармичните Възли–Завръщане на Свещеното Време (lawoftime.org/untietheknots). Галактически подпис на авторката на „ Хари Потър”- Джоан Катлин Роулинг.

Силио -7 ден - Kин 72, Жълт Резонантен Човек (21 ноември)

Галактически Активиращ Портал. 7-дневен цикъл на синхронизираща медитация : Дъгов Мост

Kaли – 11ден - Kин 76, Жълт Спектрален Воин (25 ноември)

Новолуние. Ислямска Нова година (1433) - започва от залез слънце и завършва до залез слънце на следващия ден, отбелязва се първия ден на Hejira календар, свързан с пътуването на Мохамед от Мека до Медина (16 юли, 622 от н.е.). Галактически Подпис на редица известни изпълнители, сред които Би Би Кинг /Blues Boy King/, Дейв Матюс, Bob Weir, поета и творец Алън Гинсбърг- на видеото, заедно с Боб Дилън. http://www.youtube.com/watch?v=xiH9QZzGc_s

Aлфa12 ден - Kин 77, Червена Кристална Земя (26 ноември)

Един спин/ 260 дни/ от Японското цунами, (11.3.11 г.), което стана в Уейвспела на Белия Съединител на Световете. Обърнете внимание, че в Планетарния Холон, Япония се намира в зоната на Съединителя, която съответства на планетата Марс. Днес е Ден 12, а в Куба е 6: ” Детето е велик актьор- именно на сцената представя разума на своите родители”: Съединител на Световете- силата на смъртта.

Силио – 14 ден - Kин 79, Синя Магнитна Буря (28 ноември)

7-дневен цикъл на синхронизираща медитация : Дъгов Мост. Ден на Новият Танц (тибетски) / Бодхисатва Ден на Бялата Тара (Тантрически будистки). Сега е времето да привличаме нашата енергия и да танцуваме новия танц за катализиране на обединението. Слънчев Рожден Ден на Уилям Блейк (1757) и Бюлент Корак(„Книга на Знанието”): http://www.youtube.com/watch?v=TroZ-RHSCp8

Гамa17 Ден - Kин 82, Самостоятелно- Съществуващ Бял Вятър (1 декември)

Галактически Активиращ Портал. 13-дневен цикъл на синхронизираща медитация: Развързване на Кармичните Възли–Завръщане на Времето от Сакралния Кръг (lawoftime.org/untietheknots). Днес е първият ден на месец декември според григорианския 12- месечен календар. "Декември" е дванадесетия месец, но идва от латинския корен на думата"Дека", което означава 10 ...

Силио – 21 ден - Kин 86, Бял Галактически Съединител (5 декември)

7-дневен цикъл на синхронизираща медитация : Дъгов Мост. На този ден (5.12. 1945) стартира мита за Бермудския Триъгълник, след като стотици кораби са изчезнали заедно с появата на странни паранормални явления

Гамa 24 ден - Kин 89, Червена Спектрална Луна (8 декември)

Точно 260 дни (eдин галактически спин) от възнесението на Валум Вотан. "Затварянето на цикъла е космическо събитие, забележително преминаване в Еон. Еон е невероятно огромен цикъл, съдържащ всички останали цикли в себе си и фрактал на божествения миг на мисълта. "Хосе Aргуелес / Валум Вотан

 "Как да Съхраним Света" http://www.youtube.com/watch?v=C4ykgl5F1e4

Посетете Ноосферен Бюлетин 9, посветен на Валум Вотан: http://lawoftime.org/noos-letter/issue009.html

Aлфa 26 ден - Kин 91, Синя Космическа Маймуна (10 декември)

Пълнолуние. Ден на ООН. 22-годишнината от откриването на Закона за Времето: Музей на времето, Женева, Швейцария;определяне на изкуствената честота12:60 и 13:20 - естествена честота на времето. Пълното лунно затъмнение днес, се вижда в по-голямата част от Европа, Източна Африка, Азия, Австралия, Тихия океан и СевернаАмерика. (http://en.wikipedia.org/wiki/December_2011_lunar_eclipse)

Галактическа Сигнатура на Алберто Рус Бийнфил, говорител на Рейнбоу-Кервана за Мир.

Силиo - 28 ден - Kин 93, Червен Лунен Небесен странник (12 декември)

Галактически Активиращ Портал. 7-дневен цикъл на синхронизираща медитация : Дъгов Мост

"Какво може да възвиси външния свят отново така, че да измени човешките възприятия завинаги? Можете ли да повярвате, че това може да бъде Дъговия Мост около Земята? Околополюсния Дъгов Мост, ако искаме да бъдем точни!  "Хосе Aргуелес / Валум Вотан

Галерия към статията

 
Снимки (2)
 

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.