Публикации / Единици на времето

Галактически подпис и Оракул на съдбата

Размер на шрифта: a a a

Галактически подпис.

Разчитането на Галактическият подпис и Оракула на съдбата включва няколко слоя информация, всеки от които представлява енергии, които имат влияние върху това кои сме ние.Оракула на съдбата е по известен като маянски зодиак, маянски хороскоп или маянска астрология. 

Основното е нашият Галактически подпис или КИН който е една от 260-те комбинации в Хармоничната матрица Цолкин която съдържа, Цвят, Тон на творението /Лунен тон/ и Слънчев печат /знак/. Примерно моят кин е 85 – Червена – Резонантна /7 тон/ – Змия/Чикчан/. Намерете Вашият КИН като въведете Рожденната си дата в ДЕКОДЕРА

Слънчевите печати, Тоновете на творението, Уейвспела /Вълновия модул/ и Замъка се съдържат в Хармоничната матрица Цолкин, докато годината се основава на 13 лунният календар. 

Познаването на Галактическият подпис /КИН/ ще Ви помогне да осъзнаете собствените си енергии, как общувате с другите и да планирате живота си според дневната енергия. 

 

Оракул на съдбата. 

Комбинацията от 5 Слънчеви печата и 1 тон на творението /лунен тон/ е Оракул на съдбата /Оракула на Петата сила/. 

Вашата основна енергия е на базата на деня в който сте родени, нарича се Съдбовен Кин и се намира в центъра на Оракула Ви. Това е водещата Ви енергия. Вашата сила, която Ви е дадена при влизането Ви в тази инкарнация, ако се постараете да я овладеете ще Ви е по лесно движението по спиралата на живота. 

Отдясно на Съдбовния Кин е Аналоговия знак, който поддържа захранващата /основна/ енергия, това е планетарният Ви партньор, съвместимата с Вас енергия, подкрепата Ви. Аналоговият Ви знак символизира най–добрият Ви съюзник. Този знак има повече общо с Вас, отколкото всеки друг знак, това са естествените Ви съюзници. 

Печата /знака/ намиращ се над Съдбовния Ви кин се нарича Водеща сила /Водещ знак/, той ви показва пътя Ви. Дарява Ви с движение, това е мощноста, силата която катализира яснота и управлява проявата на съзнанието. Това е водещата част на Вашето Аз, управляващо даден знак. Водещата сила /водещият знак/ е винаги в същият цвят като Съдбовния Ви кин /червен, бял, син или жълт/. 

Отляво на Съдбовния Кин е Антиподният печат /Антиподният знак/. Това е силата на предизвикателствата и изпитанията, стягащата и балансираща сила. Сложни отношения, не винаги лоши, но това е знакът който е противоположността на Вас. Среща с тестове и изпитания. 

Отдолу на Съдбовния Кин е Окултният печат /Окултен знак/. Това е скритата, неочаквана сила, невидимата духовна подкрепа. Тайният знак който символизира магически подарък който сте скрили вътре във Вас и който Ви помага по пътя Ви. 

Съгласно Закона за Времето, времето, като принцип на четвъртото измерение е  фрактално, радиално и нелинейно. Всеки естествен, природен и математически процес има 4 фази. Например в денонощното въртене на Земята ключови точки се явяват точките на полунощ (надир), изгрев, пладне-обед (зенит) и залез.  4-те печата /знака/, около Кин ( кин на деня, съдбата или годината) също са цикличен процес, състоящ се от 4 части. Така, през денонощието (годината) влиянието на всеки от петте знака се разпределя както следва: 

Съдбовния Кин – постоянно влияние, през целият ден или през цялата година. 

Аналоговия знак – управлява периода от полунощ до изгрев слънце или първата четвртина от годината. 

Водещ знак – управлява периода от изгрев слънце до обед или втората четвъртина на годината. 

Антиподен знак – управлява периода от обед до залез слънце или третата четвъртина на годината. 

Окултен знак – управлява периода от залез слънце до полунощ или четвъртата четвъртина на годината. 

Намери твоя Галактически Подпис /КИН/ и се запознай с Оракула си на съдбата.

МНЕНИЯ

madlenpg каза на 23.11.2011 г. 16:41 ч.

Благодаря, сега разбирам значението на другите 4 знака :) или поне така ми се иска :)

Vaseto каза на 23.11.2011 г. 16:51 ч.

Ако има въпроси можем да ги дискутираме

madlenpg каза на 23.11.2011 г. 16:57 ч.

Отново благодаря за отзивчивостта, но за да имам въпрос, първо трябва да го изясня сама за себе си :) - от няколко дни намерих сайта и още не съм много наясно. Важното е, че ми харесва, всеки път ме зарежда позитивно и всичко за сега /за мен/ е истина. Желая ви успех :)

ivger0707 каза на 23.11.2011 г. 23:05 ч.

От седмица се въртя в този омагьосан кръг да търся аналогии и съвпадения, на принципа проба- грешка за да разтълкувам оракула, еееееее най-накрая ми просветна. БЛАГОДАРЯ!!!!!

mud4eto каза на 24.11.2011 г. 19:38 ч.

very well :)

stanislava каза на 26.11.2011 г. 21:09 ч.

Благодаря! И да питам : над съдбовния кин има знак, моя е като равно (=) с две точки отгоре(..), какво е значението на този символ?

mono каза на 30.11.2011 г. 00:28 ч.

Това е тон 10 - планетарен. Ето тук можеш да прочетеш малко повече за тоновете: http://www.pan-bg.com/elements.php?id=2

Bilya каза на 27.02.2012 г. 18:53 ч.

Здравейте, запознах се с моя галактически подпис и дори направих изчисление за връзката си по показания начин. Това, което ми е интересно е по какив начин ми влияе това, че денят е извън времето, както пише. Ако съм изчислисла правилно антиподът ми съвпада със знака на общия кин за връзката ми, което би трябвало да е лошо сигурно, но засега не го усещам така. Другото е, че аналогът ми в реалния живот е като антипод, и въобе съм пълна противоположност на отговаряшите ми знаци, водещият е вятър, пък аз много трудно действам, окълтният също мисля,че нещо не е вред...Не знам защо се получава така :)

Bilya каза на 27.02.2012 г. 19:15 ч.

обърках за аналога ми, но всичко друго е така и се чувствам объркана особено за връзката ми жълта звезда..уф :)

Vaseto каза на 09.07.2012 г. 16:07 ч.

Bilya, всяка година минаваш под влиянието на различните знаци от твоето земно семейство и в тази връзка ще ти се променя и оракула на съдбата.

atomshake каза на 20.02.2013 г. 21:00 ч.

някой може ли да обясни как и кога според календара могат да се засаждат разстения. благодаря.

Vaseto каза на 25.02.2013 г. 16:06 ч.

Ако изхождаме от Цолкин, резонно вълната на Семето (от кин 144 до кин 156), също така може да се съобразим и с иницииращият цвят (червен) и да започнем процеса в червена вълна, червен замък, червен сезон.
Но все пак мисля, че Цолкин малко трудно би се отнесъл към такъв процес като засаждането на растения най малко по причина, че в голяма част от растенията подходящите времеви периоди за засаждане не съвпадат

Denigma каза на 15.12.2014 г. 09:32 ч.

по изчисления, аналоговият ми знак е кин101, но в реалния живот е кин81, което пак е Дракон. Означава ли , че съм със своя най-добър съюзник? Или според маянските разбирания, най-добро съмишленичество бихме си оказали с кин 101?

Vaseto каза на 02.01.2015 г. 14:22 ч.

всичко и синхроничност, по принцип всеки един от нас цикли през свойте 52 кина, така че все ще се падне и кин 81 :), определено е добре да е кин 101 при съвпада на водещата ти енергия, но 101 също е добре

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.