Публикации / Пътеводител / Години

Годината на Червената Магнитната Луна

Размер на шрифта: a a a

На 26 Юли 2006 започна годината на Магнитната Луна. Тя поставя началото на 13-годишен уейвспел, който ще премине под енергията на 9-тия Цолкин знак - Червена Луна.

Червеният цвят е израз на ново начало. Той е свързан със започването, задвижването, разчупването. Червената Луна владее енергията на водата. Водата, като носител на енергийна информация с огромен заряд, пречиства. Не случайно, този период съвпада с началото на астрологичната ера на Водолея. Сега е времето да се освободим от всякаква стагнация, застоялост и закостенялост. Сега е моментът да задвижим всичко, което е останало статично твърде дълго, на всички нива в живота си. Енергията в нас и около нас се лее като кристално чиста река и в тези 13 години тя ще промие всичко мътно и застояло - не само физически, но и емоционално и психологически.

9-тият знак провокира развитието на интуицията и повишаването на чувствителността на всички сетива. Червената Луна събужда женското у нас, или по-точно - онзи аспект от човешкото аз, който се свързва с хармоничност, нежност, чувственост, креативност, грижовност и т.н.

Магнитната, първа, година концентрира енергия. Магнитният тон предизвиква обединение, концентрация и полагане на основи. В тази година ние се подготвяме за бързото спускане по спиралата на този последен уейвспел от Големия Цикъл на Маите. Според преданията на Маите и други древни цивилизации, това е последното завъртане преди да се влеем в океана на Общото Съзнание. През 7та - средна година - 2012 (7 Орел) - ще преминем от другата страна на времевата рамка, поставена условно, но бележеща границата между две епохи. Водата, като най-силната земна природна стихия, се притича на помощ на планетата, за да я пречисти от разрушителните енергии, които биха й попречили да влезе невредима в своя нов стадий на развитие.

Ние, хората, сме част от този организъм - Земята, и заедно с нея се подготвяме (някои съзнателно, други несъзнателно) за същия този скок.

За да бъде този преход едно приятно изживяване, оставете се на течението! Позволете водата да ви понесе по планинските склонове, оставете енергиите, които обливат Земята, да ви пречистят отвътре. Грижете се за физическите си тела - пийте повече вода, плувайте, бъдете близо до големи водни басейни. Медитирайте с вода и светлина, по ваш, личен и креативен начин. Колкото по-подготвени сте за промените вътре и извън вас, толкова по-леко, приятно и забавно ще бъде вашето преживяване. Тази година ще положите основите, върху които ще трупате информация следващата година - Лунната година на Бялото Куче.

Много светлина и сила в този Лунен водоскок!

МНЕНИЯ

В момента няма налични мнения.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.