Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Самосъществуващ Вятър

Размер на шрифта: a a a

Луна 5, Ден 17 - Самосъществуващ Вятър [4/2] 

"...Отворете се за диханието на Духа и ще получите напътствия и вдъхновение! Събудете се за невидимото, което вече изпълва преживяванията ви!

...Вижте дали изборите, които правите, произтичат от движението на Духа или от притискащите ви несъзнавани вярвания или ограничаващи определения. Бъдете непринудени и спонтанни като вятъра. Свижете се с теченията на промяната, които ви се предлагат. Приемете невидимите сили, които бързат да ви водят, вдъхновяват и помагат....

В този момент си позволете да се покажете такива, каквито наистина сте. Призовани сте да осъзнаете полярностите в себе си и да създадете обединено поле на пълното си просъствие. 

Мъдрост на Сянката

Човек:

Гледате ли на чашата си като на наполовина празна вместо като на наполовина пълна? Чувствате ли липса на подкрепа, любов или пари? Ако да, тогава навярно изживявате сянката на Еб. Проблемът за самоограничаването идва от миналото ви, за да бъде излекуван. Именно тук се крие ключът за рога на изобилието. Приписвате ли несъзнавано другиму отговорността за своите чувства или неудовлетвореност? 

Водач: Огледало

..."В това място на безвремие, на време отвъд времето,
В това безкрайно отражение на Аз-а,
Ти питаш "Кой съм аз?"
Въпросът отговаря "Аз съм"
Чрез пукнатина в огледалото.
Пукнатина между световете те кани да преминеш. 

Окултна сила: Буря

...Кауак ви приканва да влезете в огъня, който променя всяко ниво на съществото ви, дори най-дълбоко скритите структури на живота. Пристъпете в неизвестното - вашата метаморфоза започва!

...Кауак ви подготвя да преодолеете привидно непреодолима стена, а силните чувства около тази "стена ви дават горивото, което ще ви тласне да преминете през нея. Тези чувства са ключът към скритата ви сила и към вашия потенциал. Оставете се на пречистващия дъжд и трансформиращата светкавица на Кауак.

 

Извадка от книгата  Оракулът на Маите, Обратният  Път Към Звездите на  Ариел  Спилсбъри и Майкъл Брайнър, която  можете да си закупите от ПАН  България с  10 % отстъпка от коричната  цена - 29 лв. Книгата е в комплект с Цолкин  карти - 13  тона и 20 глифа. Можете да си я поръчат от магазина (с наложен платеж), ако живеете в София, можете да ми пишете и да се уговорим да се видим и да ви я дам. Мона 

*** 

Самосъществуващият  Вятър: 

 Аз съм крилете на въздуха.

 В пазвата си разнасям семената на мисълта и ги сея навред чрез словото, музиката, изкуството.

 Води ме отражението ми в Езерото на Реалността.

 Потенциалът на Бурята се съдържа в моята същност. 

 Тичам свободен, не спирам да тичам.

 И с всяка крачка по-лек ставам.

 С всяка нова мисъл, по-силен. 

 Обичам света - моята безгранична площадка.

 Нося се над планини и морета

 Чрез движение аз създавам живот

Mono@SupermindCompany

МНЕНИЯ

Rea каза на 01.12.2011 г. 14:06 ч.

:)

Greenthumb каза на 01.12.2011 г. 14:06 ч.

хех дудко как веднага налазва :)

pavelix каза на 01.12.2011 г. 14:22 ч.

Благодаря ти Мона :)

mirqnin каза на 01.12.2011 г. 15:11 ч.

Имаш уникален начин винаги да поднасяш информацията за деня с правилните думи, наслаждавам се на публикациите ти и винаги с интерес ги чета. Опитвам се да съм на правилната вълна и засега успявам с малки крачки да вървя напред и да разучавам себе си възможно най - много. Благодаря ти! Без теб, нямаше толкова бързо да проумея в каква насока да се движа. Още веднъж - благодаря!

Maya каза на 01.12.2011 г. 16:22 ч.

Известни личности със Слънчев пе7чат “Вятър” и с Тон 4:

Шер,
Гуинет Полтроу

alaya каза на 01.12.2011 г. 16:35 ч.

Повтарям изцяло коментара на mirqnin! Благодаря Мона!

mono каза на 01.12.2011 г. 16:49 ч.

Радвам се, че ви харесва. Но имайте предвид, че вчерашната и днешната публикация са компилации от текстовете в книгата Оракула на Маите (както съм написала по-долу). Така ще е за всичките 20 знака в този Хармоничен Цикъл.

mirqnin каза на 01.12.2011 г. 22:23 ч.

Да, знам, но не е важно само да пишеш, но и да подбираш въздействащи моменти, фрази и цитати в точният момент, от книги, които потвърждават начина ти на писане(което е уникално изящен) Важно е също и да дадеш старта на човек, за да може да осъзнае себе си , а ти го правиш -повярвай ми с пълна пара :)) Ти умееш всичко това, което те прави творец и духовен спасител (учител), ако така мога да го нарека. :)

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.