Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Галактическа Смърт

Размер на шрифта: a a a

Луна 5, Ден 21 – Бяла Галактическа Смърт

Тон 8 – Тон на Хармоничния резонанс 

Осъзнайте нещата, които ви привличат, защото в тях  ще се натъкнете на уникални възможности. Откриите хармонията, която се съдържа в това, да съществувате с другите в този естествен природен резонанс. 

Смърт

С получаването на Кими вие сте призовани да се освободите  и отдадете. Това означава да се освободиш от желанието да контролираш, да се отърсиш от представите си за това, как трябва да изглеждат нещата.Отдаването е свобода. Търсете нови начини на съществуване, нови хора, нови идеи и нови посоки. Вкопчването в  стари модели и болки само ограничава възможностите.

Водач: Куче  

Това е сигнал за пробив в живота ви: нови начала, нови начини на възприятие, нови съюзници и приятели. Бъдете готови да се вгледате във вече съществуващи отношения с парнъори или приятели. Ако сте станали близки с някого, вникнете в целта на тази връзка. Какво ви носи тя, на какви уроци ви учи? Какво бихте могли да създадете заедно в общия път? 

Окултна сила: Орел  

С този звезден глиф вие изтегляте „надеждата” да реализирате най-съкровените си мечти. Енергията на Мен ви призовава да вярвате в себе си, да вярвате на сънищата и на виденията си, независимо как другите ги оценяват. Бъдете всичко което сте!

Антипод: Воин 

В сянката на Киб е възможно да се усъмните във връзката си с вашата Висша същност, с вашия вътрешен глас. Достигнали сте до момент в живота си, когато искате да научите отговора на наболял въпрос или дълбок копнеж. Просто се запитай те: Какво е най-съкровенното желание на сърцето ми тъкмо сега?  Заявете изконното си право да бъдете напътствани във всеки момент. Отворете се като канал, който безпрепятствено ще приеме космическите послания, уповавайки се на чувствата си.

Аналог: Звездоходец 

Оглеждайте се за отворени врати и възможности. Имайте смелостта да поемате рискове. Помнете, вашата реалност се поддържа от собствените ви вярвания и модели. Разширете се, спомнете си за крилете си! Изпълне те се с кураж и решителност да преминете през всеки може би труден или неприятен процес на трансформация. Бъдете безстрашни, небесни странници. 

Извадка от книгата  Оракулът на Маите, Обратният  Път Към Звездите на  Ариел  Спилсбъри и Майкъл Брайнър, която  можете да си закупите от ПАН  България с  10 % отстъпка от коричната  цена - 29 лв. Книгата е в комплект с Цолкин  карти - 13  тона и 20 глифа. Можете да си я поръчат от магазина (с наложен платеж), ако живеете в София, можете да ми пишете и да се уговорим да се видим и да ви я дам. Мона

МНЕНИЯ

Greenthumb каза на 05.12.2011 г. 12:49 ч.

лелеееееееееееее ...............

Maya каза на 05.12.2011 г. 14:35 ч.

Известни личности със Слънчев печат "Смърт" (“Съединител на световете”) и с Тон 8:

Димитър Талев,
Хилари Клинтън,
Красимир Стефанов – шеф на НАП София

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.