Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Слънчева Ръка

Размер на шрифта: a a a

Луна 5, Ден 22 – Слънчева Ръка [9/7] 

Тон 9 – Тон на Великите цикли 

Девет е лъчът на великите цикли, фундаментът на Аз-а. Въплътете майсторството и мъдростта, които сте дошли да изразите. Този лъч ви призовава да бъдете, а не само да се опитвате да бъдете. Станете този, който излъчва светлина за околните. 

Ръка (Маник) 

Ръката днес ви предлага портал. Отговорете на тази възможност. Вижте кое в живота ви има нужда да бъде завършено. В завършването се крие естественият поток,  водещ към нещо ново. Маник се асоциира с усвояването на духовни средства. Вие притежавате специфични дарби и таланти, които трябва да проявите. С тях ще можете да взаимодействате с другите и със собствената си житейска ситуация по съвършено нов начин. Отворете се напълно.

Водещ знак: Нощ (Акбал) 

Пристъпете в силата на матрицата на съня, където всичко е възможно. Приемането на Акбал означава приемане на дарове от пътуването навътре към мястото на  потенциала, където всички мечти, идеи и възможности са. Всичко, което сте, всичко, в което вярвате, за което се надявате и за което мечтаете, изгражда вашето лично поле на съня. Започнете да внасяте яснота в живота си.

Окултна сила: Магьосник (Иш) 

Разширете гледаната си точка, за да се радвате на повече магия в живота си. Иш ви предлага посвещение, като ви напомня да синхронизирате волята си с волята на Божественото и да търсите отговорите си вътре, а не навън. Изследвайте своите мотиви и действия през лещата на честността. Водете, насочете и синхронизирайте намеренията си през лещата на знанието от сърцето. Когато се настроите към онова, което ви носи радост, което разкрива вашата сила и красота, енергията ви се разширява от само себе си и включва все повече от същността ви. Повярвайте в собствените си сили!

Антипод: Земя (Кабан) 

Често ли живеете в миналото или бъдещето? Трудно ли ви е просто да бъдете в настоящи момент? Цялостният ви план за живота ви добива ясни очертания сега. Всичко, от което се нуждаете, е ясното намерение да живеете и да действате повече в настоящето, отколкото в бъдещето или миналото. Вашата Висша същност най-добре знае кога и по какъв начин ще се разгърне целият ви потенциал.

Аналог: Човек (Еб) 

С Еб получавате космическия рог на изобилието, граала за който сте копнели. Никой освен вас не може да напълни собствената ви чаша. Грижете се сами за себе си. Открийте това, което ви доставя радост и ви прави цялостни. Бъдете отворени за това, което ви се предлага и го използвайте в живота си. Тогава Вселената сама ще ви обсипе с най-силно желаното. 

Извадка от книгата  Оракулът на Маите, Обратният  Път Към Звездите на  Ариел Спилсбъри и Майкъл Брайнър, която  можете да си закупите от ПАН  България с  10 % отстъпка от коричната  цена - 29 лв. Книгата е в комплект с Цолкин  карти - 13  тона и 20 глифа. Можете да си я поръчат от магазина (с наложен платеж), ако живеете в София, можете да ми пишете и да се уговорим да се видим и да ви я дам. Мона

МНЕНИЯ

Maya каза на 07.12.2011 г. 11:54 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Ръка” и с Тон 9:

Сергей Станишев,
новоизбраната вицепрезидентка Маргарита Попова

STILIANO каза на 07.12.2011 г. 21:50 ч.

как може да се завършва нещо ,щом живота е безкраен ???

mono каза на 09.12.2011 г. 11:51 ч.

Безкрайността се състои от крайни парчета.

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.