Публикации / Пътеводител / Дневен пътеводител

Планетарна Звезда

Размер на шрифта: a a a

Луна 5, Ден 23 - Жълта Планетарна Звезда 

Тон 10 – Тон на Проявлението 

Десет е лъчът на проявлението, на създаването на индивидуалния Аз, който манифестира истинската си идентичност – фундамента на Висшата същност. Очаква ви силно проявление. Ключът към него е в ясното намерение.

Звезда (Ламат): 

Пътепоказателят ви приканва да поемете по трептящата пътека от звезден прах, докато се завръщате у дома. Заменете своята сегашна представа за себе си с по-широка. Изпробвайте по-различен начин на гледане, чуване и съществуване. Би ви било полезно да се научите  как да привеждате в хармония различни енергии, хора, мисли и идеи. Следвайте интуитивния си водач. Следвайте сърцето си. Освободете се от ситуациите, които ограничават изживяването на хармонията. Бъдете любовта. Бъдете сиянието. Бъдете хармонията.

Водещ знак: Воин (Киб) 

Уповавайте се на вътрешния си глас, който долавя, усеща и предусеща импулсите и божествените сигнали. Уповавайте се на чувствата си. Отворете се като канал, който безпрепятствено ще приеме божествените послания. Практикувай те медитация, която да засили връзката ви с Духа. Когато ви завладеят силни чувства, настройте се и докосването на Духа ще ви върне към вярата ви във вашето знание.

Окултна сила: Звездоходец (Бен) 

Постигнете равновесие  между духовните си и житейските си потребности. Привлечете още повече светлина в себе си. Имайте смелостта да поемате рискове. Помнете, вашата реалност се поддържа от собствените ви вярвания и модели.

Антипод: Огледало (Ецнаб) 

Ецнаб ви предлага изключителната възможност да се насочите към онази част от себе си, която навярно сте избягвали или не сте виждали достатъчно силно. Помислете какво в живота ви остава неясно, неприето и осъзнайте илюзорността на проблемите. В огледалната сянка на Ецнаб може да се чувствате объркани или изгубени в отраженията на привидни ваши проблеми: липса на самочувствие, осъждане, емоционални драми; накратко – безбройните лица на заблудата. Изправете се лице в лице със сенките на замъгленото си огледало. Образите които се появяват, винаги разкриват най-необходимите за вашето развитие и разгръщане уроци.

Аналог: Маймуна (Чуен) 

Чуен, маймуната шегаджия, разрушава структурите, образите и вярванията, които вече не ви служат. Чуен ви приканва да се държите спонтанно и непредвидимо. Подходете към проблемите си креативно и игриво, вместо да се опитвате да намерите рационално решение. Отърсете се! Усмихнете се! Пуснете на свобода вашето божествено дете и го оставете да танцува, рисува, оцветява, пее, да се смее и играе. Единствения момент е сега! 

---------------------------------------------------------------------
Извадка от книгата  Оракулът на Маите, Обратният  Път Към Звездите на  Ариел Спилсбъри и Майкъл Брайнър, която  можете да си закупите от ПАН  България с  10 % отстъпка от коричната  цена - 29 лв. Книгата е в комплект с Цолкин  карти - 13  тона и 20 глифа. Можете да си я поръчат от магазина (с наложен платеж), ако живеете в София, можете да ми пишете и да се уговорим да се видим и да ви я дам. Мона

МНЕНИЯ

Rea каза на 07.12.2011 г. 13:49 ч.

Аз съм любовта.
Аз съм сиянието.
Аз съм хармонията.
Тра-ла-ла-ла :-)

Rea каза на 07.12.2011 г. 13:49 ч.

Аз съм любовта.
Аз съм сиянието.
Аз съм хармонията.
Тра-ла-ла-ла :-)

Maya каза на 07.12.2011 г. 16:02 ч.

Известни личности със Слънчев печат “Звезда”, Тон 10 и Кин 88-Портален:

Жан Виденов,
Нешка Робева,
актрисата Кели Престън (съпруга на Джон Траволта)

Greenthumb каза на 07.12.2011 г. 16:13 ч.

Жан Виденов е НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА, която познавам. :D

STILIANO каза на 07.12.2011 г. 21:57 ч.

Уповавайте се на вътрешния си глас, който долавя, усеща и предусеща импулсите и божествените сигнали. Уповавайте се на чувствата си. Отворете се като канал, който безпрепятствено ще приеме божествените послания.

Та нали нямаше бог ? Откъде се появи той ? Нали бяхме само АЗ и МОЕТО ВИСШЕ АЗ ? Или все пак има БОГ ?

mono каза на 08.12.2011 г. 18:03 ч.

Бог и Висшето Аз са едно и също.

MartinHristov каза на 27.06.2014 г. 10:38 ч.

Здравейте забелязвам че няюа жълта електрическа звезда да науча още повече:) и Благодаря

За да оставите Вашето мнение е нужно да сте регистриран потребител.
Можете да се регистрирате през формата за регистрация, ако вече сте го направили просто влезте в профила си.